Strzalek Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Dzisiaj stałem sie szczęśliwym posiadaczam EXC 400 Six Days rok prod 01 model 02.Motocykl znam praktycznie od nowości tak jak i właścicieli i wiem w jakim jest stanie technicznym. Ma nawet orginalne naklejki :biggrin: Musze go tylko ustawić pod siebie i bedzie super. Teram mam 2 motocykle także KLX jest na sprzedanie bo kasa jesat mi potrzebna. Opis i fotki sa na aukcji http://www.allegro.pl/item117061060_kawasaki_klx_250r.html cena teraz 7tys do negocjacji. Jak ktos bedzie konkretnie zainteresowany to wtedy pogadamy o cenie. Fotki KTMa są tuaj http://www.bikepics.com/members/strzalek/01400exc/ narazie kiepskie bo to z uakcji poprzedniego właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) Wielkie gratulacje, życzę bezawaryjnego uzytkowania. Zawsze mi sie mażyl taki sprzęt, a w szczegolnosci six days, ale niestety za tanie to one nie sa. Jeszcze raz gratuluje. Edytowane 30 Lipca 2006 przez endurowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Gratuluje!!! EXC 400 to mój motocykl docelowy :biggrin: Takie to dziwne, że mówi się niby, że KLXy takie fajne i w ogóle a nikt nie chce kupic za taką cene :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czak90 Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Gratuluje !!KTM-y wymiatają.ile zapłaciłeś za niego ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 30 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Gratuluje!!! EXC 400 to mój motocykl docelowy :) Takie to dziwne, że mówi się niby, że KLXy takie fajne i w ogóle a nikt nie chce kupic za taką cene :DNiby jest 11 obserwujących, codzienie sa maile i telefony ale ludzie pytają sie np czy motocykl ma paiery i czy da sie go zarejstrować a w opisie jest napisane, że motocykl jest zaresjtrowany :biggrin: No i wcześniej była zupełnie inna cena ale kupno exc to zminiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Gratuluję :biggrin: ładna sztuka :).Strzałek dlaczego nie kupiłeś jakiejś crossówki 4t,przecież Ty masz żyłke do motcrossu ;) :D :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 o czlowieku :biggrin:respect - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RO Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Zapewne pozbyłbyś sie tego KLX'a zanim zdążyłbyś sie obejrzeć gdyby nie nie te 400 km .. damn blah ! Ktm , ktoś już wspomniał .. motocykl docelowy , wielkie gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 30 Lipca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Gratulacje, będziesz bardzo zadowolony. Również miałem 400 EXC z roku 2002, to był niezniszczalny motocykl, bardzo udany wypust KTMa w tych rocznikach. A Stasiu Bressa od nas z Sokoła jeżdzi identycznym modelem do dziś inwestując w motocykl minimum dosłowne. Motocykl jeździe bezawaryjnie, właśnie ukończył najtrudniejszy etap w jego życiu, czyli naszą ostatnią wyprawę w Tatry na Słowacji. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Gratuluje - 400 to już kozacki sprzęcior :biggrin: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 gartulacje :biggrin: Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 gratulacje sprzeta i duzej pociechy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Gratulujemy sprzeta panie moderatorze;) Ladna z niej suka....;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Faaaaajny :biggrin: Nie będe inny i POGRATULUJE !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi