milosz-RR Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Zastanow sie nad GSX-em 750 bo naprawde fajny ok 90 kucy, a jak chcesz z owiewka to moge Ci nawet polecic swietny egzemplarz za dobre pieniadze i w naprawde super stanie, info na PW (warto) Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 A może od razu jakiś ZZR nie koniecznie od razu 1100, ale ZZR 600 jak na poczatek powinien wystarczyc.PozdrawiamIrek z Rawicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Ja zanabyłem TDM, bo nie rajcuje mnie jazda z wątrobą wbitą między nerki. Tu mam wygodną, naturalną pozycję. Bardzo wygodny sprzęt. Do tego wystarczająco dynamiczny i nie boi sie dziur w naszych drogach. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 (edytowane) Cezar, ty popatrz, na czym staruchy najchetniej jeżdżą (oczywiscie, poza grubasami na czoprach :biggrin: ) i nie kombinuj.TDM rulezz! osito, jeszcze przejdziesz etap Blackbirda XX i wrócisz do TDM Edytowane 31 Lipca 2006 przez MarianKa Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 TDM to dobry motocykl dla "nie młodego" motocyklisty , hehe. Wygodna pozycja za kierownicą i zawiecha dobra zwarzając na stan naszych dróg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 A moze Yamaha YZF600R Thundercat :clap: Twojemu ojcu stunt pewnie nie w głowie a ten moto jest super wygodny, super elastyczny silnik, jezeli odkrecisz to jest tez w stanie pokazac pazurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 hmmm...wiesz co, tu bym sie zastanowił...to chyba nie klasa jego ojca...nie żeby cos złego było w tym moto, sam kiedyś chciałem go kupić ale to już prawie sport... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 hmmm...wiesz co, tu bym sie zastanowił...to chyba nie klasa jego ojca...nie żeby cos złego było w tym moto, sam kiedyś chciałem go kupić ale to już prawie sport...prawie robi wielką roznicę :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolekFJ1100 Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Popatrz za Fj 1200:) bardzo fajna turystyka( szybka)Pomyśl nad CBR 1000... tylko do tego gada trzeba być wysokim bo lubi sie wywracać...jak masz łeb na karku nieważna jest moc i pojemnośćPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Panowie teraz to się już rozpędzacie...głowa na karku to jedno a życie to drugie. Kto z Was miał kiedyś okazję dosiąść dużo mocniejszego sprzęta niż ten, na którym jeździ wie, że owa moc kusi i nie wierzę, że każdy był taki rozsądny i nie odkręcił choćby na chwilunię... :clap: Jesteśmy tylko ludźmi i gadanie, że trzeba mieć tylko trochę oleju w głowie a moc nieważna zupełnie mnie nie przekonuje...znakomita większość z nas twierdzi, że ma coś tam pod sufitem a jednak 80% ogółu zaczynało od jakiejś 600-tki lub nawet mniejszego...inaczej wszyscy byśmy powsiadali na dzieńdobry na R-1, GSXR-1000 czy tym podobnego smoka i...w pierwszą sobotę października jest msza, na której zapewne wymieniono by nasze nazwiska...i zdecydowanie nie byłyby to pozdrowienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapsselzzr Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 kawasaki zzr 600 jest bardzo dobra polecam :clap: ;) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 kawasaki zzr 600 jest bardzo dobra polecam :clap: ;) :(tego sprzęta nie znam ale to już lepsze niż CBR - 1000 na początek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Bandit 600,Honda hornet 600,GSX 600F,750F albo Z 750 :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 zgadzam się z przed (albo ponad) mówcą :lalag: jakaś dobra 600-tka byłaby w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAREK66 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Witam ja osobisicie polecam cebule (CB 750 Seven Fifty) bardzo fajny turysta wysoka kultura pracy motoru ,pieknie składa sie w zakretach moto nie do zaj...nia jezeli ją poszanujesz to cie powozi gdzie oczy poniosą super neoklasyk polecam. :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi