cenderr Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Witam Dzisiaj miałem długo oczekiwany exam no i się jakoś udało. Egzamin był banalny, aż wstyd było go nie zdać. Nie potrzebnie się tak martwiłem bo z przygotowania były tylko światła i przepchnięcie moto :icon_rolleyes: . Jak przyszedłem to motor był już odpalony i rozgrzany. Egzaminator (nie wiem ilu ich jest) ale ten był spox, przyczepiał się do szczegółów ale nie był złośliwy... Czytając pamiętnik Lady Shadow była wzmianka o panu Heniu, no i u mnie też był ten gość :icon_razz: . Prawdopodobnie to własnie on odpalił wczesniej motor itd. sporo pomagał, np. egzaminowanemu fura zgasła to pomógł, no to się w głowie nie mieści że to Odlewnicza była :icon_mrgreen: . Ze mną były 3 osoby, w tym jedna czarna owca która nie zdała. Gość ubrał się jak kosmonauta i chyba tym podbadł, był za pewny siebie. Na dodatek nie wziął na exam okolarów. Osprzęt miał ale umiejętności nie bardzo. 2 razy górka mu się nie udała i oblał bo wiadomo tylko 2 próby są. Ja z drugim typem zdaliśmy bez problemów. Miałem na trasie hamowanie awaryjne...Miasto bezbłędnie. Co do ubioru, był gdzieś na forum taki temat, to czarna owca już wiadomo jak się ubrała, ja normalnie w dzinsach i T-shircie ale kurtkę jesienną zabrałem i powiedział że prawidłowo. No a 3 koleś myślałem że na B przyjechał. Zorientowałem się jak wszedł do sali że na A. Był w koszuli :icon_razz: . No i to chyba tyle, nie ma to jak zdać examin w imieniny ;) . Super uczucie. Życzyć mogę tylko powodzenia i tego samego egzaminatora co ja. I bezstresowo, na prawdę sporo wybaczał facet ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Gratuluje, i mam nadzieje że 9 sierpnia napisze identyczny temat :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Gratulacje, a natomiast mam nadzieję, że 29 sierpnia napiszę taką historię... ach te wrocławskie egzaminowe kolejki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 gratulejszyn, teraz moto i w droge :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.puniszman Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Gratulacje, a natomiast mam nadzieję, że 29 sierpnia napiszę taką historię... ach te wrocławskie egzaminowe kolejki...Gratulacjie Prog nie łam sie w legnicy wieksze kolejki ja mam na 7 wrzesnia a w piątek sie zapisywałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 To gratulejszyn:P i powodzenia reszcie ktorzy beda zdawac :icon_rolleyes: Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 gratuluje :icon_rolleyes: ja dzisiaj odebralem papier :icon_mrgreen: super uczucie :icon_razz: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 GRATULACJE :icon_rolleyes: :icon_mrgreen: :icon_razz: POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzabor Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Gratulację. Tak jak pisałem nie taki diabeł straszny.Mądrala jestem bo też już po :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Dzięki za wsparcie dr.puniszman, bo jest bardzo potrzebne. Aż żal mnie ściska, bo muszę moją maszynę przeprowadzać na przyczepię do serwisu na przegląd... Ach te kolejki ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaRo Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Oby wszyscy tak zdawali (oczywiscie ci co potrafią jeździć) :icon_rolleyes: Powodzenia życzę tym którzy jeszcze czekają na exam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 :icon_rolleyes: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bread Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Gratulacje!, też przez to przechodziłem, no i to poźniej czekanie na prawko, dłuużyło się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Gratulacje cenderr, cieszy nas każdy kto dołącza do naszej "wielkiej rodziny"... :icon_rolleyes: Gratulacje, a natomiast mam nadzieję, że 29 sierpnia napiszę taką historię... ach te wrocławskie egzaminowe kolejki... Kolejki we Wro są straszne... sam czekałem na praktyke 4 tygodnie!!! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi