MiND Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 bogaci rodzice dadza kase na moto :icon_rolleyes: u mnie kumpel ma r6 w wieku 16 lat :icon_razz: a ojciec ma siec gabinetów dent. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 http://www.scigacz.pl/index.php?portlet=dy...4168687af3fc821 "najwazniejsze to ,zeby se kupic ten motor...o prawko bede sie martwil pozniej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Odwazni sa ci chłopcy szkoda nawet słów zobaczymy na co ta odwaga im wyjdzie albo maja takie wtyki w drogówce :icon_rolleyes: Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 wtyk czy nie wtyk, jak przyjdzie im wybrać kwiatki na pogrzeb dla kolegi, to może pomyślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Mi sie wydaje że ludzie rejestrują takie motory( bo to motor a nie motorower) na 50ccm dla normalnych ludzi którzy mają normalnie prawko na motor i wiedzą jak opanowac taką maszyne ale chcą mieć mniejsze opłaty za swój pojazd i nie robić często przęglądów. Tylko to jednak się wydaje chore bo jeżeli nawet gościa mającego np, 50 lat :icon_rolleyes: złapie policja to i tak sie zorientuja że to nie 50ccm więc nawet dla takiego doświadczonego motocyklsty kupowanie 250/50 jest rzeczą nienormalną. Więc po co ludzie to robią?? Chcą pokazać że mają znajomości albo uważają że szybciej sprzedadzą takie moto??!! NIe wiem nie wiem ale to normalne nie jest. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 sprzedadzą dużo szybciej. dużo może się trafić takich którzy są przy kasie. albo mają odsunięte prawko A, a tak kupią zar. i mogą "legalnie" jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 i za większą kase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks_xl Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 bogaci rodzice dadza kase na moto u mnie kumpel ma r6 w wieku 16 lat a ojciec ma siec gabinetów dent.Moze juz za duzo wrazen, jak na jeden temat, ale widzialem kiedys na otomoto R6/125. To jest polska wlasnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 @przemeks_xl - ej to trzeba było mi powiedzieć bym sobie kupił ;) to juz byla lekka przesada z ta R6 :) Ja powiem ze 80/50 i 125/50 to spoko, niestety żyjemy na takim a nie innym poziomie i nie każdego stać na robienie prawka. Jeżeli ktoś umie jezdzic to niech kupuje, nie mam nic przeciwko. Gorzej jak dorwie sie do tego jakis młodzieniec (125/50 albo wyżej) który nie jest obeznany z moto.... Co do sprzedaży, tak to robi swoje, popatrzcie na ceny 125/50 na allegro, jest ich malo a ceny sa o 2000-3000zł wieksze od tego samego modelu z tego samego roku ale na 125 zarejestrowane :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 mnie sie zdaje ze po to jest zrobione 50 na 50 w niektorych przypadkach na 80 na 50 a nie 250 na 50 smiec ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi