Browarny Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 vt 1100 Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Mam zamiar pozostać przy Hondzie z lat 80-tych HAHAAAA i co? jaki zdracja? :D Nowych porządnych V4 już nie robią niestety Niech będzie :smile: MAŁY ZDRAJCA :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARh- Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Witam, melduję się i ja jako szczęśliwy posiadacz MAGNY z 98 roku... Jest jednak jeden problem który nie daje mi spokoju, moja maszyna zaczyna się wkręcać na obroty dopiero po przekroczeniu 4 tyś,do tej wartości muli a potem to już ciężko ją opanować :crossy: :notworthy: Przez zime wymieniłem świece na irydowe, filtr powietrza na K&N, zrobiłem synchronizacje a zamułka nadal jest... Może podpowiecie gdzie szukać przyczyny a może ten typ tak ma?? Dodam tylko że przeczytałem całe forum i nic nie znalazłem na ten temat... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacu76 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Witam, melduję się i ja jako szczęśliwy posiadacz MAGNY z 98 roku... Jest jednak jeden problem który nie daje mi spokoju, moja maszyna zaczyna się wkręcać na obroty dopiero po przekroczeniu 4 tyś,do tej wartości muli a potem to już ciężko ją opanować :crossy: :notworthy: Przez zime wymieniłem świece na irydowe, filtr powietrza na K&N, zrobiłem synchronizacje a zamułka nadal jest... Może podpowiecie gdzie szukać przyczyny a może ten typ tak ma?? Dodam tylko że przeczytałem całe forum i nic nie znalazłem na ten temat... Pozdrawiam. Witaj moja stara poczciwa magna do 4 tys obrotów koło wyrywa! kolega ma taki sprzęt jak ty i wkręca się na obroty tak jak moja! jeśli nie osiąga pełnej mocy to coś nie halo ! poszukaj w dziale technicznym ,,silnik nie osiąga pełnej mocy!,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Gazniki do mycia w myjce ultradzwiekowej i bedzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARh- Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 A może jednak coś z synchronizacją było sknocone, jest tam bardzo kiepski dostęp do śrub regulacyjnych....kupiłem zegary i sam podejmę walkę z utawieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Zakładam że zapłon jest cały czas prawidłowy na wszystkich garach (vide walka niektórych z wyłączającą się parą garów :) ) Po mojemu ponowne synchro nic nie da, gaźniki trzeba wyczyścić. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrio Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Witam, melduję się i ja jako szczęśliwy posiadacz MAGNY z 98 roku... Jest jednak jeden problem który nie daje mi spokoju, moja maszyna zaczyna się wkręcać na obroty dopiero po przekroczeniu 4 tyś,do tej wartości muli a potem to już ciężko ją opanować :crossy: :notworthy: Przez zime wymieniłem świece na irydowe, filtr powietrza na K&N, zrobiłem synchronizacje a zamułka nadal jest... Może podpowiecie gdzie szukać przyczyny a może ten typ tak ma?? Dodam tylko że przeczytałem całe forum i nic nie znalazłem na ten temat... Pozdrawiam. Witamy Kolegę, widzę, że jest nas coraz więcej. Moja "madzia" też rp 98. Proponuję posłuchać rady Adama M. maszyna musi ciągnąć równo od samego dołu bo jak się nagle"znarowi" np. w zkręcie to może być kiepsko. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARh- Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Witam Kolegę, witam, z tego co czytam to chyba czyszczenie gaźników mnie nie minie, koledzy podpowiadają jeszcze o zbyt ubogiej mieszance w zakresie niskich obrotów...wrzuciłem temat na forum, może się jeszcze czegoś dowiem. Browarny myślę że z zapłonem będzie ok, jak się maszyna się dobrze dogrzeje to na postoju nawet nieźle się wkręca na obroty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacu76 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Gazniki do mycia w myjce ultradzwiekowej i bedzie dobrze. ps co to za myjka ultradźwiękowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek v45 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Witam wszystkich posiadaczy Magny moja perełka jest z 83r i powiem szczerze nie mam żadnych problemów,martwi mnie natomiast to że nie znalazłem jak do tej pory nikogo kto mógłby pochromować koła oraz dekle rozrządu Wielkie pozdro :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychmz Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 nie wiem czy aluminium da się chromować, nigdy się tym nie interesowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Jest parę firm,które się zajmują chromowaniem aluminium,więc się da.Nie jest to tanie ale dla wyglądu można się poświęcić. Np. tu http://www.adin.pl/ogloszenia/18607.html . Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Witam wszystkich posiadaczy Magny moja perełka jest z 83r i powiem szczerze nie mam żadnych problemów,martwi mnie natomiast to że nie znalazłem jak do tej pory nikogo kto mógłby pochromować koła oraz dekle rozrządu Wielkie pozdro :cool: Jeśli chodzi o dekle głowicy można wypolerować. Na amerykańskich str int widziałem jak wygląda efekt końcowy, jest ok. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magman Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Przejechałem się jakiś czas temu moją V65,jakie to lekkie w porównaniu do VTX-a,a jak zapie...a ,hehe :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi