Dario motomagniak Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Witam serdecznie forumowiczow. Dopiero co do was dołaczyłem choć latam Magna VF700c 85r. od poczatku sezonu wiec praktycznie dopiero sie z nia oswoiłem.Czasami latam tez sevenfifty-ale to maszyna mojego syna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirki Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Witam serdecznie forumowiczow. Dopiero co do was dołaczyłem choć latam Magna VF700c 85r. od poczatku sezonu wiec praktycznie dopiero sie z nia oswoiłem.Czasami latam tez sevenfifty-ale to maszyna mojego syna. Co za czasy!przedtem to raczej synowie podprowadzali maszyny swoim ojcom a nie odwrotnie! :crossy: Witam na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdarecki Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 oj tam .. synowi, ja wnuka pocketa testuje czasem po ulicy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario motomagniak Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 syn na moim jeszcze nie może, a jego sprzet w papierach ma 25kw (na A2) i całkiem niezła zabawka. Zreszta nie ja jeden bawie sie zabawkami syna a i pewnie przyjdzie czas na wnuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poolski Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ktoś kiedyś szukał tarczy do VF 500 http://allegro.pl/tarcza-hamulcowa-vf-500-magna-vt600-shadow-i3755716801.html A WSZYSTKIM WESOŁYCH ŚWIĄT I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRO52EK Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Witam was, posiadacze Madzi. Ja jestem szczęśliwym posiadaczem (od środy) Hondy Magny vf750 rok 1995, koloru czarnego.Laleczka ta Twoja madzia.Ladne spacerowki :) odsprzedasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_Kolat Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Laleczka ta Twoja madzia.Ladne spacerowki :) odsprzedasz?Oj raczej nie :) Mi się też bardzo podobają, jak jeszcze przełoże światło stopu z tablicą na bok do koła, wyciągne zwężki, wypoleruje wydechy to już w ogóle bedzie masakra :) Ja się zakochałem w tym motorze, a nie powiem udało mi się trafić na ładną sztuke, sprzedający był troche zdziwiony bo dzień po tym jak wystawił ją na allegro ja juz byłem u niego pod domem :)A i już mam zamówione świece irydowe i sportowy filtr powietrza do niego i na nową oponke czekam do wiosny bo teraz braki są. Wtedy bedzie można śmigać ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirki Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Może ktoś przetłumaczyć ten filmik,mogą być nawet napisy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pluto Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Koledzy mam problem ze znikającymi kierunkami. Już w minionym sezonie zdarzało się że zaraz po odpaleniu motocykla nie chciał zaskoczyć żaden kierunek i dopiero po 2-3 minutach zaczynały działać. Przy przepalaniu motorka w listopadzie próbowałem przeczyścić sam przełącznik ale nic to nie dało więc podejrzewam że problem leży gdzieś indziej. Kończy mi się akumulator ale w trakcie pracy silnika powinno być wystarczająco napięcia z akumulatora żeby zaskoczył przerywacz. Podejrzenia mam też do automatycznego wyłącznika kierunków który gdzieś przy główce ramy jest zamontowany ale nie udało mi się go zlokalizować jedynie wyczytać w instrukcji że takie ustrojstwo istnieje. Jak można w miarę prosty sposób zdiagnozować przyczynę mając do dyspozycji miernik elektryczny? Przy okazji można miernikiem sprawdzić stan akumulatora zanim podejmie się decyzje o kupnie nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdarecki Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Skoro nie ma wcale kierunków to wygląda na problem w zasilaniu , sprawdź czy dochodzi prąd do przerywacza i przeczyść 'kolektorki' na przerywaczu.Odnośnie automatycznego wyłącznika kierunków, otóż w/g mojej wiedzy sam czujnik skrętu jest w dolnej części główki ramy, a elektromagnes wyłączający jest w przełączniku kierunków, ALE.... takie cudo znajdowało się w sabre a nie w magnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pluto Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Skoro nie ma wcale kierunków to wygląda na problem w zasilaniu , sprawdź czy dochodzi prąd do przerywacza i przeczyść 'kolektorki' na przerywaczu.Odnośnie automatycznego wyłącznika kierunków, otóż w/g mojej wiedzy sam czujnik skrętu jest w dolnej części główki ramy, a elektromagnes wyłączający jest w przełączniku kierunków, ALE.... takie cudo znajdowało się w sabre a nie w magnie .Dzięki za info. W najbliższym czasie jak temperatury w garażu pozwolą pobawię się trochę miernikiem i poszukam problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karas441 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 witam, orienutuje sie ktos jak w szwajcari blokowali v'ki? te w gaźnikach oczywiście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 witam, orienutuje sie ktos jak w szwajcari blokowali v'ki? te w gaźnikach oczywiście :)muszę Cię zmartwić - robili to tak kompleksowo że nie da się tego motocykla przywrócić do pełnej mocy Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karas441 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Mam aktualnie sc19 na stanie, z tego co zdołałem rozebrać i zdiagnozować, to przepustnice nie podnosza sie do końca(blokada przy membranach) jakieś dziwne rurki w wydechu, w gardzieli nic nie było, jak bedzie cieplej to sie przejade z narazie tymi usunietymi blokadami a puzniej założe moduł od starego interceptora, zobaczymy czy cos to da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madzia83 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Witam posiadaczy Magny,przeczytałem któregoś dnia na jednej ze stronek ,że ktoś z zachodniopomorskiego szuka posiadaczy Magny z tego rejonu,aby się zjednoczyć i organizować zloty.Jestem za,tylko musimy się kontaktować.Może coś wypali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi