magman Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Jeżeli Honda V45 Sabre (VF750S) na tym chodzi to V45 Magna(VF750C ) też będzie działać.Powtarzam,to te same silniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Nie wyrzucaj swoich modulow, tylko wyslij do Elstanu - naprawia i bedziesz mioal zapas. Z czasem siada czesc tyrystorow, ktorych koszt jest groszowy, zimne luty sie robia itp. Oni to wszystko doprowadza do porzadku za niewielkie pieniadze i wysylkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacu76 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Jeżeli Honda V45 Sabre (VF750S) na tym chodzi to V45 Magna(VF750C ) też będzie działać.Powtarzam,to te same silniki. dZIEKI KOLEGO ZA INFO!!!! Nie wyrzucaj swoich modulow, tylko wyslij do Elstanu - naprawia i bedziesz mioal zapas. Z czasem siada czesc tyrystorow, ktorych koszt jest groszowy, zimne luty sie robia itp. Oni to wszystko doprowadza do porzadku za niewielkie pieniadze i wysylkowo. Witam kolegę a podasz namiar na tą firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejotl Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Witam wszystkich, też jestem posiadaczem Madny z 86 roku model amerykański, no i ostatnio narobiła mi trochę zmartwień mianowicie wysiadł mi najprawdopodobniej moduł. Czy jest ktoś z okolic Wrocławia (woj dolnośląskie bądź opolskie) jeżdżący na podobnej maszynie? Przeglądnąłem całe forum i nikogo nie wyczaiłem z okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacu76 Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Witam wszystkich, też jestem posiadaczem Madny z 86 roku model amerykański, no i ostatnio narobiła mi trochę zmartwień mianowicie wysiadł mi najprawdopodobniej moduł. Czy jest ktoś z okolic Wrocławia (woj dolnośląskie bądź opolskie) jeżdżący na podobnej maszynie? Przeglądnąłem całe forum i nikogo nie wyczaiłem z okolic. Jesteś pewien że to moduł? jakie są objawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejotl Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Daje iskrę tylko na dwie świece, cewki sprawdzałem i są ok, oczywiście mogły to jeszcze być impulsatory, dlatego myślałem aby komuś podesłać moduł do sprawdzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacu76 Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Daje iskrę tylko na dwie świece, cewki sprawdzałem i są ok, oczywiście mogły to jeszcze być impulsatory, dlatego myślałem aby komuś podesłać moduł do sprawdzenia. Miałem ten sam objaw! impulsatory raczej nie padły! poszedł moduł! na 150 % , szukaj modółów z magny to wszystko to samo! ps regeneracja się nie opłaca lepiej używkę kupić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pejotl Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Chodzi o to, że nigdzie nie mogę znaleźć modułu do tego motoru, większość magn ma dwa moduły ja mam tylko jeden, dzwoniłem nawet do salonu hondy, oni też nie mają czegoś takiego, dlatego w grę wchodzi tylko regeneracja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacu76 Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Chodzi o to, że nigdzie nie mogę znaleźć modułu do tego motoru, większość magn ma dwa moduły ja mam tylko jeden, dzwoniłem nawet do salonu hondy, oni też nie mają czegoś takiego, dlatego w grę wchodzi tylko regeneracja. MASZ NAMIAR TAM REGENERUJĄ KONKRETNIE Zakład Elektroniki "ELSERWIS" Ul. Gomulickiego 4 07-410 Ostrołęka tel/fax.(0-29)764-28-67 tel.kom.502-710-158 Godziny otwarcia: od poniedziałku do piątku od 9.00 do 16.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 polecam ten zakład kolega robił tam do cbrki i chodzi mu juz 4 rok :) zreszta chłopaków z serwisu znam bo bywam u nich czasem z sprzętem elektronicznym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 No cóż, dużo wskazuje na to że chyba opuszczę wasze szacowne grono... czas się przesiąść z V4 np na V2... :( Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 No cóż, dużo wskazuje na to że chyba opuszczę wasze szacowne grono... czas się przesiąść z V4 np na V2... :( Zdrajca :icon_evil: :icon_evil: Chociaż ja też mam w planach przesiadkę, ale na zupełnie co innego :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Mam zamiar pozostać przy Hondzie z lat 80-tych HAHAAAA i co? jaki zdracja? :D Nowych porządnych V4 już nie robią niestety Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychmz Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 pewnie VT :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 podejzewam ze cx to przy mały co ? jeśli tak to tylko vt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi