vx800 Opublikowano 22 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2003 Hej.Nie wiem, czy będą to imieniny Boruty, czy po prostu pojedzie kilka sprzętów, czy jeszcze bardziej prawdopodobnie pojadę tylko ja z Karoliną, ale:28-29 czerwca (sobota/niedziela) mam zamiar być w Augustowie. Jak ktoś się pisze, niech daje znać najlepiej do piątku za tydzień (w weekend pojadę i zarezerwuję odp. ilość domków) Co i za co?- domki 2-4 osobowe, koszt około 25 złotych za osobę (z kiblem)- ośrodek blisko jeziora- fajna okolica- wyciąg do nart wodnych (3zł/przejazd, albo karnety)- tanie piwo (zwłaszcza w porównaniu z Warszwą)- ognisko Augustów leży na Pojezierzu Suwalskim (górny prawy róg mapy Polski :evil: ). Jak ktoś reflektuje proszę pisać. Proszę tylko o konkrety typu: jadę ("nie jadę" proszę nie pisać, bo się coś jeszcze pomyli). czas, jak wspomniałem do przyszłego piątku. Później nic nie gwarantuję. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 22 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2003 Więc ja z Martą jedziemy. Poproszę domek w dwu lub pokój w czteroosobowym. :evil: Ja z żarciem i piciem? Na miejcu? Głównie chodzi o padlinę na grila/ognisko.... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 22 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2003 Tam jest cywilizacja. Są sklepy, knajpy, nie ma problemu. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 23 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2003 Jeżeli do tego czasu kupię motocykl to chętnie przyjadę. Jaśka w tak długą trasę ciągnął nie będę. Dam znać jak coś się wyjaśni,........ może już w tę środę :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 23 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2003 Oczywiście że można to zrobić razem z imieninami Borutu - tak przecież sugerowałem. Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiwigips Opublikowano 24 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2003 Bym moze i pojechal ale nie mam z kim :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 25 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2003 Sid też będzie, więc na pewno rezerwuemy dwie miejscówki ! Pwenie można sie i Vlaada spodziewać, bo juz kupił pokazd, tylko nie wiadomo jak Mu w pracy wyjdzie. Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 25 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2003 ja z martuś tez raczej pod namiot ale dokładniej bede wiedział po 15.06bo jeszcze niemam ustalonej daty obrony pracy licęcjackiejale mysle ze na namiot to znajdzie sie miejscenawet jak później potwierdzimy przyjazd :evil: Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidewinder Opublikowano 27 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2003 Sid też będzie, więc na pewno rezerwuemy dwie miejscówki ! Pwenie można sie i Vlaada spodziewać, bo juz kupił pokazd, tylko nie wiadomo jak Mu w pracy wyjdzie. Pozdrawiam, Paweł Moment, nie wiem jak obrona - nie mogę teraz nic obiecać bo poprostu nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_27 Opublikowano 2 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2003 Może ktoś z Dolnego Śląska chciałby się przejechać do VX'a ????To spoko gość więc warto :) Chciałbym pojechać, dzieląc trasę na 2 dni, ale samemu jakoś nudno ....Dosiadam ETZ 251 więc za szybko nie pędzę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 10 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2003 Jade bo zawsze chciałem pojechać w te okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 11 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2003 Cooler, a jak z resztą ekipy z waszego końca świata? Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 11 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2003 Ekipie w Poznania ( i innym z daleka) OFERUJĘ NOCLEG I GRILLA ! A następnego dnie rano razem ruszymy dalej ! Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 11 Czerwca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2003 Spoko, pewnie sie zbierzemy do kupy, tym bardziej, że Mazury były w planie. Będziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 12 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2003 Dominik licze na Ciebie Chyba się zbierzemy. Myślę o Piątku po pracy albo Sobota wyjazd skoro świt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi