Bartus Opublikowano 19 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2003 ftp://ftp.cecm.sfu.ca/pub/RMR/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 30 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2003 ech, a mojej shdowki jak zwykle nie ma!!! Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 30 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2003 ech, a mojej shdowki jak zwykle nie ma!!!Nie martw sie mojego też :? :) PozdroDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 2 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2003 a jkie to rozszezenia i czym otwierac??????????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razorbl Opublikowano 2 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2003 a jkie to rozszezenia i czym otwierac??????????/ Zwykłym Windowsowym WordPadem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siecki Opublikowano 2 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2003 EEE nie ma ani mojej Fz ani CBR XX. Niestety nie skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 3 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2003 A VX jest. Amerykanie wypisują takie rzeczy, że ... same pozytywy.Miło mi bardzo :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2004 93 Kawasaki EX 500 Description: (sport)stock engine, most of the bike is blue, there is a white stripe along the middle of the bike. Pricing:$3000.00 History:I BOUGHT THE BIKE USED, NOT TOO MANY MILES ON IT SO I DECIDED TO PUT SOME ON. I HAD AN ACCIDENT THOUGH, AFTER I USED THE ATM MACHINE AT MYBANK, I WENT THROUGH THE DRIVE THRU WHICH HAD RUSTY CHAINSAND NO REFLECTIVE MATERIAL ON THE CHAINS,SO THE CHAIN SLIDOVER THE WINDSHIELD AND UNDER MY THROAT. THE BIKE WAS LAIDDOWN ON ITS RIGHT SIDE. Modification:ADDED THE BOTTOM SCOOP FOR $300.OO Opinion:I HAVE RIDEN OTHER BIKES AND THIS BIKE IS THE BEST BIKE TOLEARN HOW TO HANDLE A BIKE, BRAKING, TURNING, AND HANDLING. O co chodziło dokładnie z tym łąńcuchem? Napisł też że jest to dobry motocykl do czego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 26 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2004 Ucieszylem sie bardzo, ze jest cos na temat mojej starej Kawy, ale po mece tlumaczenia z angielskiego zrozumialem, ze jest to krotka opowiesc jednego amerykanina o zakupie motoru, cena, jakies przerobki i porownania do R!, CBR XX i 12-stki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 2 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 rs-ek tez nima :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :buttrock: :evil: :( :D :buttrock: :evil: :( :D :banghead: :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 7 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2004 Łańcuch: facetowi (lub kobitce) chodzi o to, że nie zauważył zardzewiałego łańcucha który pozbawiony był błyszczącej powłoki. Łańcuch przeleciał nad przednią szybką i uderzył go w gardziołko. Motocykl położył na prawą stronę. Pytasz jeszcze "dobry do czego?". Otóż jest dobry do: "I HAVE RIDEN OTHER BIKES AND THIS BIKE IS THE BEST BIKE TO LEARN HOW TO HANDLE A BIKE, BRAKING, TURNING, AND HANDLING." Jeździłem wieloma innymi bajkami i ten bajk jest najlepszy do nauki jak radzić sobie (handle >> operować, manipulować, obchodzić się) z bajkiem, hamować, skręcać i manipulować. >> to jest to do czego "jest najlepszy" :buttrock: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaryPL Opublikowano 8 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 czy wogole ktos pamieta jeszcze o MZ 250 ETZ ??????????????????????? ja nigdy nie zapomnie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_v6 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 A nie ma macie czegos o CBR 954 2003r?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziekan Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 nieunmie tego otworzyc wyskakuje błąd ze nieprawidłowy folder czy cos takiego :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi