Encik Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Jade sobie dzisiaj przez pewna miejscowosc - zapinam ok 100-120 km/h.. Droga pusta.. Ruchu praktycznie zadnego.. Nagle mi wyskakuje policjant z lewej strony z lizakiem.. Nie zatrzymalem sie do kontroli.. Zastanawiam sie teraz jest mozliwe zeby policjant zdazyl zapamietac moj numer rejestracyjny przy takiej predkosci?? Nawet jesli go zapamietal to co z tego? Przyjada do mnie pod dom i powiedza - ty - nie zarzymales sie do kontroli wczoraj.... Oddawaj prawojazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 http://forum.motocyklistow.pl/Niezatrzyman...oli-t49688.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Możesz mieć problemy jeśli zapisali numery. Mogłeś się zgłosić na najbliższy komisariat, ale co byś im powiedział, że za szybko jechałeś i nie zdążyłeś wyhamować do kontroli ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Encik Opublikowano 9 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Ojro - przegladałem ten temat... Moja sytuacja jest calkowicie inna niz ta opisana w tym temacie... Jego zlapali... Mnie nie... Jego gonili - blokady itp.. Ja odrazu skrecilem w prawo i pojechalem calkiem inna trasa do domu i dojechalem bez problemu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 to zalezy od policji czy widzieli ze ich widziales i sie nie zatrzymales czy widzieli ze ich mogles nie widziec? Numery spokojnie mogli zapamietac. Ja jak sprawdzaem to normanie numery ciezko rozponac i zapamietac powyzej 190. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rYs Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Hej!Dlaczego sie nie zatrzymales skoro jechales niezbyt szybko? Nie rozumiem...jakbys mial ze 170 km/h to ok-duza predkosc (nie zdazyliby odczytac blach), dostalbys duzy mandat za takie przegiecie-a o marne 110 km/h to nie warto tak ryzykowac(!). Jakby nie patrzyc zlamales prawo-ale jest bardzo goraco i moze pan wladza zmeczony byl i nie zapamietal-trzymam kciuki zeby tak wlasnie bylo! a nastepnym razem to juz sam wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Encik Opublikowano 9 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Niezatrzymalem sie bo moto wyglada tak : http://img208.imageshack.us/img208/2142/we...pecjalna2yz.jpg Napewno bym jeszcze stracil dowod za brak homologacji na swiatlach z przodu... Opona z tylu troche lysa - wracalem z www.motoextremeshow.pl i troszeczke ja spalilem... Edytowane 9 Lipca 2006 przez Encik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) no no no encik nieładnie uciekać na takich halogenikach...... jak zrobisz napinacz to daj mi znać.. czy bedzie jeszcze słychać Edytowane 9 Lipca 2006 przez pit_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 nie kumam. skoro taki kozak z Ciebie, ze sie nie zatrzymujesz do kontroli, to po co teraz srasz ze strachu? albo woz, albo przewoz. ja sie nie zatrzymalem kilka razy i za 5 min mialem juz to w d*pie, czy spisal, czy nie. zawsze mozesz powiedziec, ze go nie widziales, bo patrzyles sie na dupy obok, albo slonce Ci przyjaralo w oczy. p.s. w czluchowie sie zatrzymuj, zwlaszcza jak patrol motocyklowy. znam tam jednego z drogowki, co lata na moto. ogolnie furiat - potrafi dogonic i zapodac z kopa w bak, ze sie wyglebisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 nie kumam. skoro taki kozak z Ciebie, ze sie nie zatrzymujesz do kontroli, to po co teraz srasz ze strachu? albo woz, albo przewoz. ja sie nie zatrzymalem kilka razy i za 5 min mialem juz to w d*pie, czy spisal, czy nie. zawsze mozesz powiedziec, ze go nie widziales, bo patrzyles sie na dupy obok, albo slonce Ci przyjaralo w oczy. p.s. w czluchowie sie zatrzymuj, zwlaszcza jak patrol motocyklowy. znam tam jednego z drogowki, co lata na moto. ogolnie furiat - potrafi dogonic i zapodac z kopa w bak, ze sie wyglebisz.To w Czluchowie maja jakies powazniejsze sprzety?? Bo w Chojnicach jakies SRki tylko maja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 sr wlasnie maja. ta historia z kopem w bak dotyczyla f2. koles dogonil uciekajacego amatora i zatrzymal go poprzez kop w bak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoss Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 jak masz takie moto to zaopatrzyć się trzeba w listek z klonu lub kasztanowca (duży!) przylepny i umieścić na tablicy, żeby nie widzieli rejestracji. i już się wcale nie zatrzymywać nigdy do kontroli. w najgorszym razie nieczytelna tablica kosztuje 100 zł., to mniej niż mandat za solidne motocyklowe przekroczenie prędkości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makumba Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Witam, a może tak? http://video.google.com/videoplay?docid=-8...6249&q=kawasaki Narka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Samo spisanie blach wiele im nie da jeśli cię nie sfilmowali albo nie złapali w pościgu. Nie masz się co martwić. Nawet jeśli spisali to ciężko będzie im cokolwiek udowodnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi