trajka66 Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Fajna kuna :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 GRATULUJE :D bardzo fajny sprzęt ;) dokup jeszcze klosz tylnego lewego kierunku i będzie igła :icon_mrgreen: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 życzymy dłuuuuugich gumowań na tylnym kapciu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d8-vid Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Mam jeszcze jedno pytanie ;p Dlaczego wybor padl akurat na 929 a nie np. R1 albo GSX-R'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras111 Opublikowano 7 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 bo ostatnie 9 lat spędziłem na hondach i nie miałem nigdy żadnych problemów z nimi dlatego honda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 CBR 929 Fire Blade= motocykl mażenie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Ładny sprzęcik miłego latania. Masz czy pokrecić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WALDEK72 Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 GRATULUJE NIEZLA ZABAWKA BEZPIECZNEJ DROGI :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Ale to siedzonko dla pasażera wyglada średnio wygodne.No- ale to w końcu nie turystyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrolohead_69 Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Wielkie gratulacje :icon_eek: :buttrock: , jazda zapowiada sie smakowicie!! życze jak naj mniej spotkan z "niebieskimi misiaczkami" i gumowych drzew :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr123 Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Fajna-słyszałem że 929 dziwnie pracuja w porownaniu z 954.Czy cos w tym jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 witam musze się pochwalić nowym zakupem 929 rr z 2000 roku oto fotki ;) :http://www.album.com.pl/zdjecie.php?p=0&al...=&a=&s=&o=&pns=http://www.album.com.pl/zdjecie.php?p=1&al...&a=&s=&o=&pns=1 Gratuluje, fajne moto :D :) Gratulacje!!!Fajny sprzęt Widze, ze kolega ma takie samo malowanie jak moje :cool: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
body Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 No motorek super. Ale ja bym na takiego nie wsiadl w powodu wiadomo jakiego ;) hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi