Leonsio Opublikowano 1 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2003 Możliwe' date=' że benzyna nie ta. Na różnych stacja różnie się nazywa, a za granicą to już kosmos 8O Z resztą spytajcie Mariana (sorry Marianku, ale trzeba uświadamiać...). Ja jak nie znam, pytam obsługi co lać do 2T tak długo, aż mają mnie dość :twisted: . To znak, że wybór będzie dobry :wink:[/quote'] Nalalem U95, olej Mixol.Co masz na mysli "benzyna nie ta" ? Ze moze byc az taka podla ? Tankowalem na orlenowskiej stacji. Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 2 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2003 Nie, to nie to :? U95 i mixol są jak najbardziej w porządku.Nie wiem, może zwykłe zużycie, ale żeby tak od razu, "bez ostrzeżenia" :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZ-MuszKieTeR Opublikowano 2 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2003 no sokro juz poruszyliscie temat benzyny ... to moze mnie ktos uswiadomi ... bo troche juz zglupialem ... do etki lac U95 ... czy bezolowiowom Pb(skreslone)95 ?? ...... a moze na Shell'u wlewac V-Power 95 (bezołów) albo V-Power Racing 99+ (bezołów) ??... gadalem na stacji beznynowej z kolesiem co simsonkiem smiga ... i mowi ze na tym V-Power 95 ma lepsze odejscie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 2 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2003 Ponoć na V-powerku lepiej się jeździ, wystarczy spróbować raz czy drugi. A co do rodzaju paliwa: obojętne czy wlejesz U95, czy też bezołowiową Pb 95. Dwusuw nie ma gniazd zaworowych więc bezołowiówka nie ma czego wypalać, można ją zatem spokojnie lać do zbiornika. Tylko o olywie nie zapomnieć... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZ-MuszKieTeR Opublikowano 3 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2003 hehe ... oleum musi byc ... nie ma innej opcji ... caly urok etki w tym ze najpierw lutne sobie troszke oliwki ... zanim siegne po pistolet z benzynka ... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 3 Lipca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2003 ... gadalem na stacji beznynowej z kolesiem co simsonkiem smiga ... i mowi ze na tym V-Power 95 ma lepsze odejscie ... Nie ma to jak efekt placebo :roll: :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 4 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2003 ... gadalem na stacji beznynowej z kolesiem co simsonkiem smiga ... i mowi ze na tym V-Power 95 ma lepsze odejscie ... Nie ma to jak efekt placebo :roll: :x Dominik co do osiągów to się całkowicie zgadzam, ale działanie czyszczące faktycznie występuje. Jak kupowałem Katankę to stała ponad 2 lata niejeżdzona, kupowałem ją 450km od domu i po prostu musiałem dojechać, gaźnik od strony filtra wyglądał w środku tragicznie itd praca silnika nieregularna po zatankowaniu VPowera 95 i zrobieniu 450 km chciałem w domu przynajmniej przeczyścic gaźniki i ... nie było z czego wszystko błyszczące i czyściutkie! ale teraz zamiast V Powera kupuje co kilka tankowań małą buteleczkę na Shellu dodatku do benzyny (czyści usuwa wodę itp) leję do moto i katamaranu i odpukać wszystko działapozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi