kwas Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 sorki wygłupiłem sie przepraszam, ja mysle o exc dopiero na przyszly sezon moze za dwa :icon_mrgreen:popieram, do exc trzeba dojrzeć, tak samo jak do harleya :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 28 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 od 2001 roku powiadasz ale czy mozna takie moto wyrwac za 8000tysiaków w niemczech??po sezonie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Jak dobrze poszukasz to napewno. Tylko nie w necie, tylko w gazetach!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 28 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 a macie namiery na kogos kto sprowadza moto z nimiec czy z holandii, motocykle które są sprawdzone i nie trefne i oczywiscie za dobra cene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 za 8000zł nie kupi dobrego zarejestrowanego EXC z roku 2000 w Polsce.http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=112444088cene mozna jeszcze wynegocjowac :icon_mrgreen:, pozatym to jest 300cc i rocznik 2001 wiec 125cc spokojnie dostaniesz za 8kz. Co do stanu to widac ze plastiki nie sa porysowane i moto ogolnie zadbane, kwestie pracy silnika i zawieszenia to juz niestety trzeba osobiscie jechac i zobaczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 tylko jakbys chciał wiedziec pojemnosc 125 jest bardziej chodliwa niz 300 dlatego 125 są droższe a takie bydlaki tańsze bo kozaków coraz mniej :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Popieram Kwasa.W Polsce kupisz exc 125 (rok 2000-2001)za okolo 10tys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 chyba nie wiesz ile kosztuje cos do 300 albo jaka jest dostepnosc czesci mimo ze to przeciez KTM :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) chyba nie wiesz ile kosztuje cos do 300 albo jaka jest dostepnosc czesci mimo ze to przeciez KTM :]A jaka jest dostepnosc z czesciami?? :icon_mrgreen: bo ja wychodze z domu ide na pechote do sklepu i mowie co chce a oni mi to z pod lady wyciagaja lub idą na 20s do magazynu i daja :icon_mrgreen: Stary nie ma zadnego problemu a wrecz uważam ze to są najbardziej dostepne czesci do motocyki (zalezy zapewne od czesci polski). Z tym KTM 300 poprostu musi byc cos nie tak :lapad: codziennie sledze rynek KTM w polsce i takie sprzety z tego roku chodza po 12000zł albo jest to wiellllllka okazja. Ceny czesci do 300 i do 125 róznią sie tylko około 10%Za 8000zł bywaja EXC lub EGS z 98r. Edytowane 28 Czerwca 2006 przez Gawron http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 a ja mam moją yamaszke i nie mam w ogole problemow z czesciami!wszystko jest.ostatnio nawet kupilem gripy z napisem - Yamaha R1 :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ja niewiem , kumpel czeka tygodniami na czesci i sa drogie, a ja do sprzeta mam odrazu... heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ja niewiem , kumpel czeka tygodniami na czesci i sa drogie, a ja do sprzeta mam odrazu... hehZnaczy do DT czesci są naprawde tanie bo kumpel z forum Predator dał ostatnio za tłoka 150zł no to do EXC 125 za tłoka z łozyskiem trzeba dac prawie 500zł a do 300ccm 600zł (to zalezy jeszcze od firmy) ale takie ceny są dokładnie we wszystkich bardziej wyczynowych moto. http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Jak ktos jest cierpiwy to swoja okazje predzej czy pozniej wypatrzy, grunt to nie podpalac sie i czekac swojej okazji. Tez analizuje troche rynek motocykli terenowych i podtrzymuje w/w sugestie ze za 8kz spokojnie kupisz 125 EXC z roku 2000 w niezlym stanie. Z tego co wiem w Gdansku teraz stoi KTM EXC 125cc 2003r za 8kz !! (a moze jeszcze do malej negocjacji :biggrin: ) - moto sprowadzone stan ogolnie jest niezly, widac ze moto malo jezdzilo. Jedyna wada to nalot na zebatkach (zarowno przod jak i tyl). Sprzedawany przez serwis wiec nie powinna byc to mina. A co do okazji to najtaniej mozna wyrwac motocykl na slasku, albo na zachdniej granicy (Jelenia Gora i okolice). Czasem cos w Wa-wie sie trafi.Moja rada: SZUKAJ SZUKAJ SZUKAJ. Allegro+ czasopisama (Gielda Motocyklowa i Dizmar). Osobiscie polecam Dizmar :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 A jaka jest dostepnosc z czesciami?? :biggrin: bo ja wychodze z domu ide na pechote do sklepu i mowie co chce a oni mi to z pod lady wyciagaja lub idą na 20s do magazynu i daja aha widac odrazu pozadna marka bo ja czasem czekam na czesci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=112444088cene mozna jeszcze wynegocjowac :biggrin:, pozatym to jest 300cc i rocznik 2001 wiec 125cc spokojnie dostaniesz za 8kz. Co do stanu to widac ze plastiki nie sa porysowane i moto ogolnie zadbane, kwestie pracy silnika i zawieszenia to juz niestety trzeba osobiscie jechac i zobaczyc. Lechu a CR 500 można kupić za 5000zł. 125 są bardziej chodliwe od narwanych 300. EXC 125 z 2000r za 8000tyś nie kupisz poprostu chyba że takiego jak ty, który na pierwszy rzut oka wszystko git a teraz musisz nowy nicasil nakładać ( i to nie jest złośliwość) A co do ściągania EXC z Niemiec to raczej bym się na to nie nastawiał bo w Niemczech KTM trzymają bardzo dobrze cenę. Jeżeli KTMa to tylko w Czechach bo tam jest najtaniej ale też jest trudno znaleść dobry egzeplarz. W Polsce jest dużo KTM bo można powiezieć że zapanowała na nie moda od kilku lat, co nie zmienia faktu że EXC w swojej klasie jest beskonkurencyjny. Acha i jak dla mnie 8000zł za 2003r to lipa bo poprostu coś tu nie gra. PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi