Vlaad Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) Widziałem zapowiedź programu o motocyklistach. Może w końcu inaczej, a nadzieja jest bo wypowiada się... Tomek Kulik. Trzeba śledzić temat - konkretnej daty nie podali. Edytowane 24 Czerwca 2006 przez Dominik Szymański Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anulka Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Widziałem zapowiedź programu o motocyklistach. Może w końcu inaczej, a nadzieja jest bo wypowiada się... Tomek Kulik. Trzeba śledzić temat - konkretnej daty nie podali. Ooooo, zdublowałem się z anulką - szanowny moderatorze! mój temat można skasować LUDKI! NIE PISZCIE TUTAJDaj spokój u Ciebie przyjemniej..Mój skasujcie, bo się wkurzyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Też widziałem, jak nie przerobią wypowiedzi Tomka, to może coś z sensem będzie ;) i 200 pokazali oraz największego lancera z pod baru :banghead: Umie chłopak jeździc i sprzęt ma do jazdy konkretny :banghead: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Jak bedzie ktoś znał date to zarzuccie :banghead: Chętnie obejrze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba86 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 a napiszcie kiedy i o ktorej bedzie bo nie mam teraz dostepu do TV ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Sobota, 19.45 po "Faktach". TVN Ustaliłem z redaktorem co będzie wklejone do materiału, zobaczymy jak im wyjdzie.Sam się boję że coś zostanie przeinaczone, lecz dajmy szansę młodemu dziennikarzowi. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Jak ktos ma mozliwosc niech nagra na kompa pliss ;) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Nio podłaczył bym sie do prosby nagrania bo niestety nie bede mógł akurat obejrzeć tego a ciekaw jestem co znowu o nas wymyśla ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Jak ktos ma mozliwosc niech nagra na kompa pliss Nio podłaczył bym sie do prosby nagrania bo niestety nie bede mógł akurat obejrzeć tego a ciekaw jestem co znowu o nas wymyśla ...ja tez poprosze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Nie powiem, żeby program Uwaga był dla mnie miarodajny, opiniotwórczy, itp, itd, ale chętnie obejrze, więc dołączam się do prośby poprzednikówA nóż widelec coś im się poprawiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 spoko spoko chłopaki bedzie dobrze, bo jak nie to zorganizujemy akcje TVN NIE!! Powinno byc Ok jak sie udzielał jeden z naszych. Ciekawe czy bedzie cos o sznurowadłach i o moherach. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Oglądałem poprzednie materiały o Nas na TVN-ie i były raczej przeciwko nam, nie zaskoczy mnie jak tak będzie teraz.Będę oglądał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 spoko spoko chłopaki bedzie dobrze, bo jak nie to zorganizujemy akcje TVN NIE!! Powinno byc Ok jak sie udzielał jeden z naszych. Ciekawe czy bedzie cos o sznurowadłach i o moherach.pzdrJak co to dzwonimy do Ojca Dyrektora, oni tam sie z TVN-em nie lubia zbytnio ;) Narazie nie ma co oceniac, jest nadzieja ze bedzie w miare obiektywnie dzieki Tomkowi, zobaczymy jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Trzeba dać szansę inaczej nic się nie zmieni.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Czekam na program, zobaczymy w jakim świetle przedstawią motocyklistów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi