lucas Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Poluzujcie lagi na półkach to przestaniecie giąć te kierownice w końcu.... a ja jednak mam jakies opory z luzowaniem lag, boje sie poprostu ze przy locie np. 3 metry w dół bo takie srednio hopki skacze na torze wyższe loty tez sie zdażają , poprostu cos odpadnie :lapad: wiec wole wymienic 3 kiery na sezon i po sprawie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 ja nie skacze, wiec mi najwyzej na drzewie sie lagi zegna ;) Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pttr Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 podczepię się do tematu żeby nie zaczynać nowegopytanie jest proste :wink: : jak prostować kierownicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Przy prostowaniu żadnych gwałtownych ruchów, tylko długa rura i bardzo delikatny, jednostajny napór na kierownicę. pzdrI wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Mi sie tez strasznie gnie cos ale mam na to rade ... NIE PRZEWRACAC SIE :] Ja jadac w zime na 3 po sniegu na polu zlapalem boka tak ze sie porzadnie poobijalem a w moto rama przestawiona z tylu i kiera oczywiscie tak ze myslalem ze sie tego nawet nie bedzie dalo ruszyc. Ale zgodnie z radami wyzej wymienionymi kiera sie wyprostowala i teraz jest miodzio :-D POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Web Master Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 ja mam kiere orgianlna suzuki dr i musze powiedziec ze jakosciowo jak w DT :-/ ... zaliczylem slizga na polu a ze wszyetko mocno poskrecalem (tak jak ma byc) to kiera mi sie tlyko zgiela i nic wiecej... niema sensu prostowac wciaz kierownicy...lepiej zainwestowac w porzadna (tak ja zrobie tylko niemoge wyczaic zadnej)... pzd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) A jest ktoś zainteresowany Pro Taperem Contour 28,6mm za ok. 300zł ? Nówka oczywiście, jak się uda to nawet czarna może być, w komplecie jest jeszcze ta nakładka, tylko po prostu nie wiem ile ich mam sprowadzić :icon_razz: http://i14.ebayimg.com/02/i/07/9e/ag/55_1.JPGhttp://i3.ebayimg.com/01/i/07/a9/bf/93_1.JPG Żeby nie było to wypowiem się jeszcze na temat seryjnej Magury montowanej w KtMach, wg mnie świetna kierownica, mialem trochę gleb i tylko raz mi się udało ją lekko wygiąć, ale wtedy motocykl konkretnie uderzył o ziemię i miałem mocno skręcone półki. Dodam że ta kierownica jest prawdopodobnie od nowości cały czas ta sama. Edytowane 17 Lipca 2006 przez Modest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 czy kierownica z tego linku ponizej : http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=118117625 to jest serio Tommaselli ? bo czytalem gdzies tu,ze to niezle kierownice a na tej aukcji kosztuje jedynie 67zl ? pozdro :clap: Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Chyba Ci się pomyliło z Tomi :>pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 hehe pomylilo czy nie, rozumiem ze kierownica do niczego ? :> Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 wiec wychodzi na to ze kierownice jak się tylko kupi moto (enduro) w moim przypadku DT50r to trzeba ja wymieniać na jakąś renomowanej firmy?? ja zaliczylem glebe postojową no i zagieła mi się kierownica troszkę ją podprostowałem i da się jeździć ale też czeka mnie kupno nowej........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Tańsza z firmowych kierownic to np WRP(chodzi o modele do 200zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuRi Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Polecam Magure SX seryjnie montowaną w dakarówkach KTM'a :lalag: Po licznych glebach żadnych zniekształceń :) Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 A ja PRO Tapera do MX (złota) gleba zaliczyła a prosta tak jak była wyciągana z pudełka :lalag:pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 A ja zmieniam zdanie o Magurze, ostatnio wygięła się dość mocno od upadku na piach przy prawie zerowej prędkości... Musiałem koło w półkach lekko przestawić żeby się dało w miarę normalnie jechać... Ale może to przez zmęczenie materiału bo jednak już trochę przeszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi