tmi Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Na pewno od 1999 roku nie ulepszyli procesu produkcji i swoich produktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Na pewno od 1999 roku nie ulepszyli procesu produkcji i swoich produktów. A jesteś tam głównym technologiem czy jak ? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Dobrze, że tu pełno technologów motula, castrola i innych. A normy orlen spełnia tylko na papierku, dobrze, że inne firmy są takie słowne i spełniają normy w rzeczywistości - a że tak zapytam - badał to ktoś? czy po prostu zagraniczne czyli na pewno dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 ogólna zasada panująca jak coś jest tanie to jest do dupy :) ja tam jej nie wyznaje :) mogl by ktos kiedys przebadac te oleje w sposob rzetelny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Skoro uwazasz ze sa dobre, to masz super okazje je wyprobowac. Sezon idzie, zmieniaj olej na Orlenowski i do odciecia. Zdasz nam relacje. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Skoro uwazasz ze sa dobre, to masz super okazje je wyprobowac. Sezon idzie, zmieniaj olej na Orlenowski i do odciecia. Zdasz nam relacje. :icon_mrgreen::clap:Ja wiem jak to się skończy... Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Jak? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Po co mam Ci mówić jak i tak nie uwierzysz. Nie ma to jak autopsja więc lepiej niech powiedzą Ci co używają w sportach Orlen i pałują do odcięcia. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 A myslalem ze skonczy sie tak ze wszyscy umrzemy ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Jak? :bigrazz: podaj swojego maila a podeślę Ci kilka fotek silnika R1 który wczoraj rozbierałem a przekonasz się jaki gnój potrafi pozostawić ten "super-olej" polecany przez przedstawicieli koncernu jak dedykowany :icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 (edytowane) Jak? :bigrazz: podaj swojego maila a podeślę Ci kilka fotek silnika R1 który wczoraj rozbierałem a przekonasz się jaki gnój potrafi pozostawić ten "super-olej" polecany przez przedstawicieli koncernu jak dedykowany :icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin: Jesteś przekonany w 100% że to wina oleju jak dobrze rozumiem Orlen??gnój równie dobrze może pozostawić Motul który nie był zmieniany przez x lat.Orlenem puki co smaruję łańcuch, dobrze na tym wychodzę bo litr starczy mi na kilka lat :biggrin: Edytowane 10 Marca 2011 przez michal.051 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 właściciel się chwalił jaki on to jest sprytny i oszczędny, po co ma wydawać kasę na drogi olej jak może za tą kasę zatankować:icon_biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 no tak yamaha poleca te oleje oficjalnie do swoich motocykli... albo ktoś komuś dał w łape albo te oleje są naprawde niezłe. nie wiem jaka jest prawda ale uparte twierdzenie że drogi olej = dobry olej jest bez sensu. a R1 mógł zajechać na sto innych sposobów niż zalanie jej orlenu. wg mnie zbyt pochopna diagnoza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 no tak yamaha poleca te oleje oficjalnie do swoich motocykli... albo ktoś komuś dał w łape albo te oleje są naprawde niezłe. nie wiem jaka jest prawda ale uparte twierdzenie że drogi olej = dobry olej jest bez sensu. a R1 mógł zajechać na sto innych sposobów niż zalanie jej orlenu. wg mnie zbyt pochopna diagnoza. I takie wypowiedzi bardzo mnie cieszą, przynajmniej nie grozi mi bankructwo w warsztacie :icon_biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek j Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Witam używam olej orlen rider 10w40 osiem lat w dwóch motocyklach kawasaki vn 1600 i suzuki vs 800 żadnych problemów oba motocykle przejeżdżają w sezonie około 8000km różnicą pomiędzy motule który był wcześniej to lepiej działająca skrzynia biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi