Marek933 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) Witam posiadam honde cr 250 z 82 roku i bardzo pilnie potrzebuje informacji na jej temat np jakie ma osiągi czy można do tego jeszcze gdzieś dokupić części np. tłok bardzo proszę o pomoc Edytowane 5 Czerwca 2006 przez Marek933 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 troche stara Honda, wiec z czesciami moze byc problem...Jak mozesz to pokaz zdjecia tej CR-ki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) I co to zmieni że da Ci fotki patrząc na zdięcie powiesz jakie ma osiagi, ile KM itp? BEZSENS!!!!!!!! Silnik ma pewnie ma nieco ponad 50 kucy a części dostaniesz:za granicąi nie wiedomo po jakim czasie :flesje: pozdr. Edytowane 5 Czerwca 2006 przez SEBOOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 I co to zmieni że da Ci fotki patrząc na zdięcie powiesz jakie ma osiagi, ile KM itp? BEZSENS!!!!!!!!po to ze chcialem zobaczyc jak wyglada CR-ka z tego rocznika.Jaki silnik itp. itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek933 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 http://www.daveintheusa.com/honda%20cr250%201982.jpg tu jest zdjęcie takiej samej hondy jak moja bo swojich zdjęć niemam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Z częściami może być duuuuuuuży problem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 wszystkie części do tego dostaniesz napewno na www.ebay.com , w polsce mozesz sprobowac uzywanych części, bo o nowych to raczej zapomnij, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 a ja tam bym poszedł do dilera HONDY i sie zapytał :D bo miałem MTX z 86r i coprawda na czesci czekałem nieraz po 2 miesiace ale zawsze kazda nawet najgłupsza i najmniejwymienialna czesc była dostepna :-) Z tym ze takie czesci troszke kosztuja. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Marek933 moi koledzy mają takie Hondy z podobnych roczników i z tłokiem nie ma problemu można zamówić u Olka a pewnie gdzieś jeszcze i inne klamoty też zamawiali.Trzeba będzie napewno trochę poczekać ale bez paniki. :D Wiem że tłok był nawet taki sam jak do tego modelu z nowszych roczników 95. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekJ Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 BaRy ma rację. O części normalnie zużywające się należy spytać u Olka, z pewnością cos dopasujesz.Z kolei tłoki Wiseco sprzedaje facet na allegro, kiedyś rozmawiałem z nim nt tłoka Wiseco do CZ cross 380, i dał mi schemat zwymiarowania starego tłoka. Jak będzie miał wymiary, to ci z pewnością coś dobierze.Koniec końców nie skorzystałem z Wiseco, bo cena kosmiczna w stosunku do wartości motocykla - wyszłoby około 700 zł, ale tłok też nie jest malutki.Bardziej bym się obawiał uszkodzeń niestandartowych, czyli pęknięte kartery czy wybite gniazda łożysk.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek933 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) no dzięki a wiecie może co się dzieje z moją hondą bo ma takie objawy :chodzi bez zarzutow, idzie też nieźle ale jak jest bardzo zimny silnik to ma wielki problem z odpalaniem czasem trzeba ją je*nąć ze 30 razy żeby odpaliła :D ale jak już odpali to poten odpala z pierwszego i niewiem czy to już silnik kiebski czy może świeca bo ją często zalewa a jest wkręcona zwykła iskra z długim gwintem może to dlatego Edytowane 6 Czerwca 2006 przez Marek933 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Możliwe,że ciepłota świecy źle dobrana,albo źle wyregulowany gaźnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 A odpalasz ze ssaniem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek933 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 no i ze ssaniem i bez ssanie jak ze ssaniem to często zalewa świece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Jeżeli z ssaniem odpalasz na ciepłym to zazwyczaj będzie ci zalewało świece.Wyreguluj gaźnior i po kłopocie :D!!!!!!!!!!!!!!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi