thomek87 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) Zaraz jakiś pismak zobaczy temat i napisze, że wśród motocyklistów panuje powszechny kult jeżdzenia z prędkością 300km/h i łamania przepisów. Jak dla mnie temat nie potrzebny, bo co to za sztuka osiągnąć predkość maksymalna na prostej drodze, żeby tak się tym wychwalać? Ja tam swoje jechałem, nieraz przegiąłem, ale po co mam wszystim o tym opowiadać. Wkońcu doprowadzimy do sytuacji, że moto będzie się kupować, by osiągnąć jak największą prędkość, żeby się pochwalić kolegom. Lepiej porozmaiwiać o technice, co robić czego nie, bo to na pewno bardziej nam się przyda w sytuacjach podbramkowych. Ale to tylko moja skromna opinia Pozdro Edytowane 25 Marca 2008 przez thomek87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustafinski Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Moja Suzi jak na nakeda i cięzkiego B6 poleciała o 230 km/h :] Co prawda trzeba byo dosyć ładny kawałek dociągać od 220, ale dociągnąłem :( A Bandit 2003r. i sam docierałem :] Aktualnie 5200 km od nowości ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) Czolem! Przejzalem caly watek i nie znalazlem swojego osiagniecia na TDM 850 :(.A byo to licznikowe 195km/h :]. 200 nie chciala pokazac (z kuferkiem). Pozdro Edytowane 25 Marca 2008 przez zbyhu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimas Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Ja na swoim poprzednim sradzie 750 ,285 km/h ale to tylko licznikowe, na tym narazie 270 tylko( nie bardzo chciał wiecej):( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarrrra Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 160km/h na F2 na malej obwodnicy, bałem sie wiecej bo miałem wrażenie że silnik z ramy wyskoczy albo koło odpadnie- początki jazdy, wczesniej była WSK. Słyszałem że jakieś 240 może pojechać?? :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garnek Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Ja pobiłem swój rekord. Lekki wiaterek w plecy i ok. 165 na Vulcanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuleY Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ja ostatnio pobiłem swój poprzedni rekord. Zmieniłem świecę bo miałem założoną o innej ciepłocie, wyregulowałem gaźnik i zawór wydechowy. Wyciągnąłem licznikowe 150km/h przy około 9,5tys obr. "skulony" za tą małą szybką. Moto na oryginalnych zębatkach.Niedługo spróbuje jeszcze sprawdzić z gps. Nie rozumiem dlaczego na allegro są powystawiane takie apki pegaso i ludzie piszą że jadą 120-130 (chyba mają padnięte zawory bo kiedyś mój też tylko tyle jechał). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 przedwczoraj 210 banditem jeszce wiecej by poszedł. na weekendzie sprawdze :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ambargiel Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Mój mąż poleciał 240km/h CBR 600 F1 na autostradzie ok.Dąbrowy Górniczej ale jak zawiało to trzęsł tyłkiem ;p;p ja dopiero się uczę więc nie rozwijam sama narazie pow 200km/h poza tym kompletuje strój ;d;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytexo Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Honda CB 500 zblokowana do 50 KM - lekki wiaterek w plecy i na liczniku minimalnie ponad 180 KM/h,od 160 rozpędza się już wolniej. SZROKOŚCI :icon_rolleyes: LAKIERNICTWO MOTOCYKLOWE - 889 423 626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 190-200 km/h na mojej swiezo nabytej TDM 850 a bylo wtedy chyba z 5 stopni C :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 450 km/h na moim gokardzie z silnikiem WSK + Tutbonetics ;) :) tylko tyle, zwykle klepiac po klawiatzurze masz wiecej fantazji :evil: :crossy: <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 hehe, konflikt widze w każdym temacie daje o sobie znać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 hehe, konflikt widze w każdym temacie daje o sobie znać :P Bo ten Pan popadł w jakąś nie małą psychozę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Wiec kto zaczał ta wojne to wje**** po 10 albo 20% na uspokojenie. Ostatnio probowałem pobic...255 i ani troche wiecej. Juz chyba szybciej ta VTR rzeczywiscie nie pojedzie :icon_biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi