Lovtza Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Czesc wszystkim :biggrin: Idac tropem wielu dyskusji w ktorych rozmawia sie o tym jak bardzo sportowa 600 rozni sie na drodze od takiej uturystycznionej postanowilismy sprawdzic to w detalu :icon_razz: . Zapraszam do przewertowania http://www.scigacz.pl/Honda,CBR600RR,i,CBF600SA,1970.html . Wszelka konstruktywna krytyka jak najmilej widziana. Pozdrawiam serdecznie :DLovtza Cytuj Ścigacz.pl - www.scigacz.pl | California Superbike School w Polsce - www.sbkschool.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Niezła dzidzia!!!! ... tzn dzida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d8-vid Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Nie wiem co wybrac - motocykl czy niewiaste... zdecyduje sie jednak na to pierwsze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 te filmy działaja?? czy tylko mi nie chcą sie ściągac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Mi nie dzialaja ani filmy, ani zdjecia, ani kolejne strony :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac89 Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Bardzo chętnie bym przeczytał, ale poza 1 stroną, nic nie działa :icon_razz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba86 Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Bardzo chętnie bym przeczytał, ale poza 1 stroną, nic nie działa :icon_razz: :biggrin: włąsnie...widze,widze białą strone :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Czolem! Bo to taki "chlyt martetindowy" ;]Jak duzo ludzi bedzie krzyczec o fotki, filmy i dalsze strony - znaczy sie podoba i mozna zrobic pelna, komercyjna wersje :icon_razz: :D :icon_razz: :biggrin: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahmed Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Witam,a mi wszystko działa, wszystko przeczytałem i wszystkie zdjecia obejrzałem,uważam że artykuł git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Artykuł fajny, zdjęcia działają, filmiki też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 u mnie rowniez wszystko dziala... Opis dokladny i dobry... Jak dla mnie to mozna by bylo jeszcze opisac predkosci max na poszczegolnych biegach jak to jest przy opisie FZR 1000... PS... dlaczego film o tym jak jakis Piotrek gazuje na FZR 1000 nie dziala... tylko zamiast niego pokazuej sie fotka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Bardzo dobre. Polskie testy nie mają luzu... :D ale Wam to całkiem fajnie wychodzi. Fajne zdjęcia i baaardzo fajne dziewczynki :D Styl - kwestia gustu - mi się podoba.Jedyna rzecz której mi brakowało, to... CBR 600 F do kolekcji - może to właśnie byłby ten złoty środek, który by kompletnie zepsuł puentę? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 filmiki spox, tylko głosu nie mam... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Wszystko działa jak należy,artykuł dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Na to czekałem. Zastanawiam się nad CBF-em i coraz bardziej mi się podoba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi