vx800 Opublikowano 7 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2003 Witam,w sierpniu (17) mam imieniny. Jest wtedy długi weekend, bo piątek 15 sierpnia jest czerwony w kalendarzu.Mam pomysł, żeby zorganizować wtedy impre w domkach w ośrodku wypoczynkowym w okolicach Augustowa. Koszt pobytu w trzyosobowym domku z lodówką, prysznicem i kiblem 100-200m od jeziora wynosi od osoby około 15-30 zł. za dobę.Do tego są bardzo fajne okolice, masa fajnych miejsc, wyciąg do nart wodnych w Augustowie, ... ogólnie - zajebistość. Chciałem sprzwdzić, kto by się pisał. Ciekawi mnie np. czy grupa poznańska, lub południowa miałaby ochotę tłuc tyłki tak daleko. W razie zainteresowania, pod koniec miesiąca zrobimy rezerwację. Zastanówcie się. Załatwię bimber domowej roboty i nieziemskiej mocy :lol: Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 8 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2003 To jest WNIEBOWZIĘCIE NMP I CAŁEJ MOTOCYKLOWEJ BRACI.Jak policzę te wszystkie zloty to nie starczy mi kasy ale jak pamiętam zawsze chciałem pojechać w okolice Mazur. Teraz nie wiem ale godne rozważenia. A narazie dziś odbieram moto z serwisu i nie wiem ile zabulę. PS Japończyki - przegląd serwisowy zalecany na 7000km - sprawdzone i nic do zrobienia poza naciągnięciem łańcucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 8 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2003 witam propozycja super - tylko termin mi nie odpowiada bo jade w tym czasie do Brna na moto GP - ale jzeli troche byscie przesuneli to ok - a moze by tam zorganizowac impreze na imieniny Boruty ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 8 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2003 VX, może nie w tym tygodniu, bo ludziska urlopy i wjazdy planują! A może wreszcie uda się jakiś duży, wakacyjny wyjazd zorganizować? Ty na swoim maleństwie możesz jechać na koniec europy i spowrotem... :) Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 8 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2003 Mogę, tylko szybę bym musiał zakupić (albo zagadać z Rafikiem, bo on sobie sam zmajstrował).Problem jest taki, że zacząłem pracować od 1 kwietnia (uczę się jeszcze na 4 roku dziennych studiów magisterskich), a urlop przysługuje mi po 6 miechach, czyli w ... październiku :cry: Będę miał wakacje w systemie weekendowym, dlatego kombinuję, jak zorganizować fajnie dwa długie weekendy 19-22 czerwca i 15-17 sierpnia. Pozdro. A w ogóle, to średnio co tydzień w wakacje jestem w Augustowie na moto, więc jakby ktoś miał kiedyś ochotę na wspólny pobyt, zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2003 Jacek może zgramy Borutę z Augustowem ???? A koniec czerwca nie pasuje ? Zastanów się. Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 8 Maja 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2003 Jacek może zgramy Borutę z Augustowem ???? A koniec czerwca nie pasuje ? Zastanów się. Pozdrawiam, Paweł DokładnieThat's good idea!Pomyślcie o tym. Może być git, nawet woda będzie OK do pływania. Jestem za! Zatargam tyłek tak daleko z przyjemnością. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2003 Juz zdecydowałem - Tak ! Muszę tylko teraz z Jackem się skontaktować. Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martus Opublikowano 9 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2003 Dla mnie i Rafika pomysl pasuje, jest swietny. Mam tylko nadzieje ze Rafik nie bedzie mial w tym czasie egzaminow- zawsze ma jakos koniec czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 9 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2003 Jak juz pisłem jade w tym czasie na MOTO GP do BRNA ale jak bede wracał to moge na jeden dzien wskoczyc do Augustowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 9 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2003 Jak juz pisłem jade w tym czasie na MOTO GP do BRNA ale jak bede wracał to moge na jeden dzien wskoczyc do Augustowa Pablo, na koniec to już o imieninach "Boruty" na koniec Czerwca! :) Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 9 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2003 a imieniny Boruty to jak najbardziej jade - zreszta to beda tez moje imieniny - jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 11 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2003 A ja 6 sierpnia mam urodziny ! Nastepna okazja :idea: Nie powiem które bo i tak Dominik w Łeczycy powiedział....Szkoda ze nie zostajesz na imprezke bo bys sie trochę z młodzieżą rozerwał.... :D Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 16 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2003 Czesc! Jesli kto bedzie przejezdzal przez Lomze to zadryndnijcie do mnie 0694 700 104 lub 0/pref/86/2150 521 zaprosze na kawe, herbate lub soczek Ho-ho .Janek:-)))))))). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 16 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2003 No ja juz wtedy na sto milionów procent bede mial moto zarejestrowane to rusze sie gdzies poza Gołdap wiec nie ma problemu żebym nie wpadł. P.S. Ale bedzie fajnie 8) :lol: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi