Iluminat Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Kiedyś jak jechałem na Siomsonie z siostrą zdarzyła się podobna sytuacja... Ja jadę prawą stroną pasa, aby mogli mnie spokojnie wyprzedzać (bo w sumie nie jechałem za szybko :]). Więc zaczął mnie wyprzedzać kierowca jakiegoś tereniaka (samochodu), przecinając oś jezdni. Z zakrętu na przeciwległym pasie wyjechało inne auto, a koleś z tereniaka bał się o niego zachaczyć więc odbił w prawą stronę na mojej wysokości... Miałem dużo szczęścia, że nie wyglebałem, bo podczas zjeżdżania na pobocze musiałem pokonać ok. 10 cm uskok jezdni :D Ale miałem stracha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Ja latam bez kamizelki z włączonymi cały czas długimi i dosyć często zdarza mi się awaryjne hamowanie i zjazd na pobocze. Najlepiej byłoby takiego gościa złąpać i wrzucić do celi pełnej recydywistów i wspomnieć im że koleś jest pedofilem.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Dziki YZF !A co trzeba powiedziec recydywistom jak sie wrzuci do nich motocyklistę który robi stójki w centrum, jeździ 150 i wiecej w miescie i urywa lusterka ?? PS. Na głupotę nie ma lekarstwa , bez względu na wiek i rodzaj prowadzonego pojazdu.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Handlowcy jeżdżą białymi :) Ogólnie ta droga to koszmar, jedna z najgorszych jakimi dano mi było jechać.Widziałem również wypadek dwóch katamaranów, chyba czołowo się zderzyły.Auta skasowane porządnie. Konkretnie, to odcinek Konin-Warszawa. Sztuka przeżycia i ekwilibrystyka jazdy. Inna trasa o podobnych "właściwościach", to Przemyśl-Kraków. Miłośnikom traumatycznych przeżyć "polecam" również traskę ze Śląska do Poznania (przez Lubliniec, Kluczbork).Uważajmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 A to słuzbowym jechaleś???Znaczy sie ten Avatar to ty na twoim moto?? heh, nie ma tak dobrze mycior :(, na avatarze to ja ale policji jestem jedynie sympatykiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) w piątek udało mi się jechac autobusem... kierowca jakiś taki bez wyobraźni. 2jezdniowa, 2pasmowa droga- z prawej strony pętla autobusowa. kierowca rzeczonego autobusu, zjezdzał na srodek (pomiedzy oba pasy) i stawał tak,zeby wypuscić/wpuścić autobusy z i na pętlę. samochód by nei przejchał - ale motocykl bez problemu... najgorsze jest to,ze przez tego pacana, do pierdla w razie czego trafiłby ten, który by 'wymusił' a nie sam buc... heh sam tamtędy jezdzę i jadę jak widzę,ze autobus z mojej strony się zatrzymuje zeby zjechać na pętlę...porażka. nie zawsze też widać czy coś chce wyjechać z pętli (zwłaszcza jak jedziemy za/obok autobusu :)... dodano: ps to tak przy okazji braku wyobraźni. nie chciałem dodatkowego tematu zakładać. Edytowane 21 Maja 2006 przez awful Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi