Pawel Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 A kto to się tak tym bandziorem wozi na stronie ret bike ? Nie wiem, nie znam typa :buttrock:, w każdym razie tutaj sie nie wypowiada, by nie zostać posądzonym o stronniczość. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulawy Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 To ten gość powyżej :banghead: Martwią mnie trochę wypowiedzi hefrona, kurcze planuje kupić zestaw retbika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Założę się, że te pochlebstwa w tym wątku to jakaś pseudo reklama bo nie wierze, że ktoś kto miał ich wyroby może tak to wychwalać.Hehehe, zdekonspirowałeś mnie! :evil: Do rzeczy jednak. Rzeczywiście spotkałem się z narzekaniami na jakość ciuchów Retbike. Do tej pory wszystko szyte było w Polsce. Smutne, bo okazuje się że nie można jeszcze polegać na polskich wytwórniach. W związku z licznymi reklamacjami produkcja została powierzona firmie zagranicznej, która zaopatruje np Utikę i Arlen Ness... Różnicę rzeczywiście widać. Skąd to wiem? No cóż, właściciel jest bardzo rozmowny, a ja do milczków też nie należę :icon_twisted: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
synek Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 (edytowane) HMM, co do spodni to chyba faktycznie bedzię się trochę zgadzać, jeździłem bez podpinki i po niedługim czasie w wyniku stykania się materiału ze skórą, dochodzi do zawilgocenia włosia na nogach :P, nie robie w swojej okolicy jakichś dłuższych tras i przeważnie jeżdżę w dzinsach i kurtce od nich(w całości jak chłodniejszy dzionek lub dalsza traska), kurtka mi się dobrze sprawuje ... mam jeszcze od nich pas nerkowy( dobrze grzeje) ale troche przymały dla mnie i oddałem plecaczkowi, pozdro. Edytowane 13 Stycznia 2007 przez synek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek77 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Ja dziś kupiłem na MWB kurtkę Retbike Basic, zobaczymy co jest warta, bo cena rewelka a i wykonanie na pierwszy rzut oka niezłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 a ta nowa kolekcja retbike bedzie dostepna juz na bajzlu w lutym w wawce?????Bo nosze sie z zamiarem kupna komplecika- ale skoro bedzie wybór to wolabym nawet poczekac troche i kupic te lepsze ciuchy :icon_rolleyes: Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceramic Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Witam Ja na ostanim MWB kupiłem sobie i żonie komplet kurtkę Rettouring i spodnie Retallround i mam nadzieję, że spełnią nasze oczekiwania bo jeśli chodzi o jakośći cene wydają mi się w tej chwili jedną z rozsądniejszych propozycji. Ale na oceny czy to był doby zakup niestety przyjdzie mi poczekać do wiosny; bo moto zimuję. pozdrawiam. Witam Ja na ostanim MWB kupiłem sobie i żonie komplet kurtkę Rettouring i spodnie Retallround i mam nadzieję, że spełnią nasze oczekiwania bo jeśli chodzi o jakośći cene wydają mi się w tej chwili jedną z rozsądniejszych propozycji. Ale na oceny czy to był doby zakup niestety przyjdzie mi poczekać do wiosny; bo moto zimuję. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 yyy a wiec dziś na bajzlu we wrocku nabyłem komplet spodnie retspeed i kurtałe retsport , na pierwszy rzut oka wszystko oki , kumple kupili też nastepujące zestawy : retsport+retallround i retclasic + retelit . A inny kumpel przed chwilą mi podesłał z innego 4um opinie , zero pozytywów , nie iwem teraz co myślec , najlepiej pośmigam i sam ocenie. ja zapłaciłem za komplet 560zł wiec zachodniej konkretnej kurtki bym za to nie kupił ... Pozdro http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=50975094 to ten adres do zjebanych opinii :icon_mrgreen: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Ale pierdoły gadają na tym forum.gazeta.pl .Połowa tych ludzi chyba nigdy nie miała RetBike w rękach .Szkoda czytać te pierdoły. Ja kupiłem żonie i bardzo chwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 A nie wiecie kiedy bedzie mozna obejrzec te nowe skórzane kurtki i spodnie na ich stronie internetowej?I jeszcze jedno pytanie: kiedys byl taki zestaw retbike retelite -pólskórzane ale teraz nie ma tego na ich stronie... Zrezygnowali czy co? a do chopperka moze by takie cos pasowalo bo cena nizsza niz u tarbora czy ledmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 retelita kumpel zakupił właśnie , znaczy sie tylko spodnie , kurtke retclassic , retelit fajne nawet , i cena 200zł też fajna sie wydaje Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturXJ Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Mam komplet Ret Bike. Kurtka Rettouring i spodnie Retspeed - poprzednio były Retallround ale wymienili i różnicy w kasie nie zwrócili. To MINUS. Z pozytywów można wymienić jedynie: cenę i wzornictwo - mnie się niektóre podobają. Potwierdzam, człowiek się poci jak jasna cholera, co do niskich temperatur to uważam, że są ok. Przynajmniej dla mnie - jestem zimnolubny. W deszczu też się sprawdziły, mnie nic nie przemokło a jechałem 400 km w deszczu. Ale wtedy jeszcze w spodniach Retallround. Retspeed nie testowałem w deszczu. Po doświadczeniach, to jeśli miałbym kupić Ret Bike, to raczej nie, Myślę, że lepiej dołożyć jakieś 500 zł i kupić coś innego. Koledzy pozytywnie się wypowiadają na temat np BF. Przynajmniej nie znalazłem żadnej negatywnej opinii.Ogólnie odradzam.Wiem, że dołożenie 500 zł, to może nie każdemu odpowiada, ale komfort ubrania pośrednio wpływa na bezpieczeństwo jazdy a bezpośrednio na przyjemność. Jeśli już ktoś zdecyduje się na zakup, to zwróćcie uwagę na długość. Moje obecne spodnie są za krótkie. Jak siedzę na motocyklu, to nogawki podjeżdżają do połowy łydki. Wiem, powinienem zauważyć to przy wymianie, ale jak kucnąłęm było ok, dopiero po kilku minutach siedzenia na moto tak się dzieje.Dodatkowo podpinka wyłazi dołem i człowiek wygląda jak Szwejk. Ogólnie NIEENie chcę pisać, że tani produk musi być zły, ale tak jak ktoś napisał wcześnie: za te pieniądze nie należy spodziewać się rewelacji i to się potwierdza. Człowiek tylko sobie w brodę pluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 ku***a a ja te ciuchy na mbs kupilem i już zaczynam sie bać co się bedzie dzialo w sezonie :/. Naczytałem sie opini ze w tekstyliach w zime cieplo a w lato chlodno i widac dupa blada :buttrock: Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 kiki , mamy chyba obaj podobne obawy w łbach :icon_razz: w najgorszym wypadku zasilimy grono śmigających w koszulkach , sandałach i spodenkach ;) :icon_razz: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 :biggrin: nie no co najwyzej wróce do skórek :biggrin: które jednak są juz troche zdechle i stare :biggrin:. Podobno te nasze szmatki sa z nowej kolekcji wiec może będą lepsze od tych starszych i nie rozsypią sie po 2 miesiacach jazdy:). Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi