jeszua Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 "Swoja CBR 600F4i rocznik 2001 kupilem w maju, a juz w pod koniec lipca ja"popsulem". Czy ktos kiedys mowil, ze CBR 600 nie nadaje sie na 1. moto? ;-)" - za prmjedna fotka, gdyby ktoś brzydził się czytać precle :icon_mrgreen: tak, wiem - to (niby) tylko jeden przykład. ale dość dobitny, a przy tym nie tragiczny, i jako że potwierdza moje stanowisko w tej sprawie - stąd pozwoliłem sobie odświeżyć wątekjsz ps. a teraz to ja jestem archeolog roku :crossy: „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 ale z ciebie psuj :icon_rolleyes:ja przez 3 miesiące popsułem tylko napinacz rozrządu, moduł zapłonowy i tylną oponę hehehe http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Witam, Panowie, czy F3 jako drugie moto nie będzie za mocne? Aktualnie jeżdżę NSR, i jest ona już dla mnie troszkę ociężałą i nudna... Wydaje mi się że mam umiejętności, ale nie jeździłem jeszcze większymi motocyklami i nie wiem czy dam sobie radę. Jestem nie małym człowiekiem. NSR jeździłem na torach, i dawałem sobie bez problemu radę. Jak myślicie? Skok na F3 czy może jeszcze jakiś GS/CB/ER5 ? KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguc_Wroc Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Jak masz pojecie o jezdzie to F3 bedzie bardzo dobre na 2 moto, sam zakupilem w tamtym sezonie F2 jako pierwszy motocykl i jezdzi sie rewelacyjnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoszę się do proboszcza ;) KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Jak myślicie? Skok na F3 czy może jeszcze jakiś GS/CB/ER5 ?Ja trzymałbym się drugiej wersji. Jakaś 500 nie zaszkodzi. "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 NSR w otwartej wersji niewiele ustępuje popularnym 500 typu er 5 lub cb Ja bym brał na twoim miejscu F3 (w sumie sam się dawno temu przesiadłem z gpz 500 na F3 :icon_mrgreen: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Właśnie myślę podobnie... Bo nie chce kupić motocykla bardzo podobnego osiągami... Trzeba się rozwijać... :) A czy F3 to dobry wybór ? I w jakiej kasie można dostać ładną sztukę? KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 A ja bym Ci radzil cos posredniego - cos ok 60-70 koni. Jak 500tke to mocniejsza. CBF lub GPZ - zaleznie od funduszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 NSR w otwartej wersji niewiele ustępuje popularnym 500 typu er 5 lub cb Tia, bo 15 KM to praktycznie tyle samo co 50. Masz racje, lepiej od razu wziąć moto mające 100KM :banghead: "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 NSR odblokowana ma 28,5 KM. KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 NSR w otwartej wersji niewiele ustępuje popularnym 500 typu er 5 lub cb Tia, bo 15 KM to praktycznie tyle samo co 50. Masz racje, lepiej od razu wziąć moto mające 100KM :banghead: No jeszcze tylko Sihaji brakuje w tym temacie :D Daruj sobie 500ki i bierz f3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 A prawko to Ty masz :icon_question: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Nie, jeszcze nie. Ale pytam, bo w na początek przyszłego sezonu będę robił, a na zimę chce już coś kupić. KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 (edytowane) No jeszcze tylko Sihaji brakuje w tym temacie :D Daruj sobie 500ki i bierz f3 Piszesz i masz ;p A skoro moje zdanie w temacie jest już znane, to nie będę bez sensu zużywać literek. Chwilowo mam co pisać. Edytowane 15 Kwietnia 2011 przez Sihaja Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi