rafauM Opublikowano 15 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Nawet nie miałem możliwości rozpakowania kartonika, ale może to i lepiej bo by mnie szlag trafił. Narazie czekam na spokojnie co zrobią bo dopiero wpłacona jest tylko zaliczka - na szczęście. Co do stylizacji to jak pokazałem mojemu ojcu fotki to zapytał - A który to rocznik? heheKwestja gustu, mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Bardzo ładny naked. Choć poprzednie roczniki nie miały tego telewizora, ale mimo to motor świetny. Życzę wielu tys. kilometrów bezawaryjnej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boober Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Bardzo ładny naked. Choć poprzednie roczniki nie miały tego telewizora, ale mimo to motor świetny. Świetny świetny!! A ten telewizor jest najlepszy!!:) Wersja S choć zapewne bardziej praktyczna, wizualnie do R sie nie umywa! I jeszcze to tegoroczne malowanie a'la Eddie Lawson...miut! A poza tym jakby coś się z tą lampką stało (odpukać!) to myślę, że bez problemu by się dało od kaszlaka dopasować ;) gratulacje!pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Gratulacje !!!!Mamy ( masz ) ekskluzywny motocykl, dopiero trzeci na forum. Trzeci bo ktoś ma ZRX'a 1100, niestety nie pamiętam kto a ten trzeci odzywa się dosyć rzadko.Superbestia !!!! Zbycho, ale Twój ładniejszy. :) choć bez TV. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Wersja S choć zapewne bardziej praktyczna, wizualnie do R sie nie umywa! I Tylko mi tu bez takich ;) :) eSka jest naj... Fuckt że nie ma telewizora ale za to ma inne zalety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 15 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Tak więc dostałem cyne od dilera, ze na przyszły tydzien sciągną mi calkiem nową sztukę.Mam tylko nadzieję, że tym razem będzie w całości i nic im nie odpadnie po drodze.Swoją droga to milo z ich strony, ze nie ściemniają i nie kręcą.Ale zobaczymy w przyszłym tygodniu jak będzie naprawdę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 No gratulacje!!!! a moge wiedzieć ile za takie cudo? ten sprzęt ma swój styl!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Gratulacje. Motocykl piękny, moim skromnym zdaniem to najładniejsza wersja ZRX. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 16 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 takie cuś kosztuje obecnie 31.900 + gratisy typu alarm, crashpady, stalaż pod kufer centralny, 15% zniżki na zakupy w salonie.Troche sporo jak za motocykl zabytkowy :icon_twisted:No ale z drugiej strony gdybym chciał coś praktycznego, taniego i przydatnego to bym kupił sobie zestaw mebli do samodzielnego montażu w Ikei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 32 tyś nio nie tak źle myślałem ze więcej.... moje marzenie CBR 929 :icon_twisted: Możesz mi jeszcze powiedzieć czy na kredyt? Bo interesuje mnie to czy sa kredyty na moto z jakims korzystym oprocentowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 oj mierzwa, pytasz jak byś był z urzędu skarbowego:)) Kredyty dzisiaj na wszystko dają. Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Ładna maszyna :icon_twisted: tez nie moge sie doczekac tej chwili kiedy bede odbierał nowiutkie moto prosto z salonu... :icon_mrgreen: narazie przez kilka lat trzeba latac na uzykwach :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 WitamGratuluje trafnego wyboru i jak to się mówi gumowych drzewek wielu bezawaryjnych kilometrów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
druid Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Jako że jestem od niedawna posiadaczem zrx w wersji s ( za...isty połączenie klasycznej linii z wyglądem nowych sportowych modeli kawy) ;) to uważam twój wybór za bardzo trafny :bigrazz: Oby następny egzęplarz dostarczyli bez niespodzianek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Wczoraj przyjechała nowa sztuka. Tym razem z magazynu w Holandii. Fabrcznie zapakowany w solidne pudełko. Bez obtarć, bez jednej ryski i oczywiście z folią na siedzeniu ;)Jeszcze tylko instalacja alarmu, crashpadów, stelaża pod kufer, papierologia, rejestracja, ubezpieczenie i mogę śmigać. Oczywiście odbieram go w przyszłym tygodniu a to oznacza, że najbliższy weekend będzie się cholernie dłużył.Ale nic to. Jest już bliżej niż dalej.Zbychu, o instrukcji pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi