SEBOOL Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Witam. Potrzebuje mape leśna nie wiem jak to się mówi :D tych okolic co w temacie jestem, chodzi mi o drożki leśne i takie tam.Jestem nawet wstanie zapłacić rozsądna cene.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Witam. Potrzebuje mape leśna nie wiem jak to się mówi :D tych okolic co w temacie jestem, chodzi mi o drożki leśne i takie tam.Jestem nawet wstanie zapłacić rozsądna cene.pozdr. Dysponuję skanami map tzw. "sztabówek" w skali 1:25000, nie wiem na ile są aktualne. A szukałeś po księgarniach? W wawie jest centrum kartografii i tam można za zaliczeniem zamówić takie mapy w oryginałach, stan bodajże na 1994 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Na emulu są do ściągnięcia sość dokładne "Wojskowe Mapy Polski"A w Poznaniu kupisz w pasażu Apollo prz ul. Ratajczaka wszelakie mapy w różnych skalach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Yosarian ma mapy wojskowe wlasnie z emule, osobiscie mam kopie oryginalu mojego wujka, mapa testowana nie jednokrotnie, wszystko sie zgadza, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek010265 Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 w kazdym miescie jest osrodek informacji geodezyjnej i kartograficznej (tak sie to chyba nazywa) urzedu wojewódzkiego. tam mozna kupic wszystkie mapy topograficzne województwa. licza sobie po 8 zl za arkusz Wojewódzki Ośrodek Dokumentacji Geodezyjnej i Kartograficznej 0 61 828 08 7061-625 Poznań, Hawelańska 10pow.m. Poznań, woj.wielkopolskie 0 61 828 08 75 Sprzedaż map , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 my mowimy o odtajnionych mapach wojskowych na ktorych gwarantuje ze sa wszystkie lesne szlaki, chyba ze jest to jakas nowa droga, ale takich to chyba nie ma ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Na emulu są do ściągnięcia sość dokładne "Wojskowe Mapy Polski" Sory, że odświerzam temat, ale mam pytanie co do tych map:Znalazłem jakąś na eMulu ale ona ma 2.0giga :D Czy to też taką ściągałeś ???I to jest w formacie "zip"Pozdr. Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Tak, to są te mapy. Spakowane są zipem, ważą 2Gb (3CD). Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Wpiszcie w wyszukiwarce " wojskowa mapa polski" a nie tak jak wcześniej napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 o Kurde od 2 h scignelem 26 mb ;/ moze ktos kto to ma nagral by na dvd i wysłał? Oczywiście nie za darmo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 o Kurde od 2 h scignelem 26 mb ;/ moze ktos kto to ma nagral by na dvd i wysłał? Oczywiście nie za darmo!!O wlasnie dobry pomysl. Ja tez bym sie skusil. FAjnie by bylo gdyby ktos mi nagrall. Tez oczywiscie zaplace. Pomyslcie o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Elo.No to zagrałem się za ściąganie .... Pisało dostępność : 23% :PNie wiadomo czy ściągnie, ale próbować trzeba :]Pozdr. Magik o Kurde od 2 h scignelem 26 mb ;/ moze ktos kto to ma nagral by na dvd i wysłał? Oczywiście nie za darmo!! O wlasnie dobry pomysl. Ja tez bym sie skusil. FAjnie by bylo gdyby ktos mi nagrall. Tez oczywiscie zaplace. Pomyslcie o tym No ja już ściągam na razie 10mb. z 2G :DDD Ale jak sie ściągnie to podejme się tego. Napisze i siezgadamy :bigrazz: ;) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 o Kurde od 2 h scignelem 26 mb ;/ moze ktos kto to ma nagral by na dvd i wysłał? Oczywiście nie za darmo!! Czemu nic nie mówiłęś ? Ja Ci to moge wyłać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Czemu nic nie mówiłęś ? Ja Ci to moge wyłać !o mi bys mogl nagac i wyslac ja ci zaplace tylko ile bys ccial? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi