JacaB Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Tomek, patrząc na ilośc postów dochodzę do wniosku, że niedługo Kulikowisko będzie poważną konkurencją dla "otwarcia" na Bemowie :crossy: Ja już rezerwuję termin (wymarzony - córa na wczasy a jak jazda do bólu) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Ja z wielka checia chcial bym Was poznac i przybyc. Chcial bym tez zapoznac sie z kosztami, zeby sie przygotowac. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szimi Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 mysle ze ja tez sie pojawie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
&REW Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Ja z wielka checia chcial bym Was poznac i przybyc. Chcial bym tez zapoznac sie z kosztami, zeby sie przygotowac. POZDRO Zależy czy planujesz szlifować tylko jeden bok, czy oba :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Ja z wielka checia chcial bym Was poznac i przybyc. Chcial bym tez zapoznac sie z kosztami, zeby sie przygotowac. POZDROJeśli chodzi o samą imprezę, to jest ona za free :buttrock:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Impreza jest free - jak ktoś chce sobie grilla zrobic to wklad na niego sam przywozi aby sie potem nie oblizywal jak inni beda jedli :crossy:Tomek z Piotrkiem zapewniaja plac, grilla z podpalka i poswiecaja swoj czas reszta zalezy od uczestnikow.Acha dla osob wskazujacych na spozycie zapewniaja balonik :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) Tomek dopisz w temacie datę i czasPzyłączam się do apelu! Kiedy i o której?Oczywiście jestem chętny na KULIKOWISKO. Edytowane 10 Maja 2006 przez Vlaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 W takim razie bede :buttrock: I szlifowac nie bede :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) Nie wiem czemu, lecz nie widzę przy pierwszym swoim poście opcji edytuj, więc nie przerobię tytułu tematu. Termin imprezy: 27 maja, godzina 10.00.Miejsce: plac manewrowy ProMotor'a na lotnisku Bemowo.Mapka z dojazdem jest na stronie: www.pro-motor.pl Edytowane 11 Maja 2006 przez Tomek Kulik Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Tomku, właśnie wymyśliłam temat spotkania (ktoś wcześniej napomknął o zabraniu pociech) - jak, kurteczka, przekonać pociechy że motongi fajne są ;) jakbyś miał fajnego pomysła na to, to może mój młodszy dałby się zabrać na plecaczka i popatrzył na 'kulikowisku' jak to się robi :eek: i sam by też tak chciał :D pozdr,Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JulekSukiPP Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Ja tam pewnie przyjadę z małym! Tomasz!!!!!! Przy okazji - Asia wciąż czeka. Pozdr ps. za nic w świecie nie zmieniaj terminu!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Nie wiem czemu, lecz nie widzę przy pierwszym swoim poście opcji edytuj, więc nie przerobię tytułu tematu. Termin imprezy: 27 maja, godzina 10.00.Miejsce: plac manewrowy ProMotor'a na lotnisku Bemowo.Mapka z dojazdem jest na stronie: www.pro-motor.pl ufff dobrze że 10 i 27 maja dam rade dojechać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anulka Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Tomku, Czy rozpocząłęś już procedurę wynajmu lotniska Bemowo wraz ze wstrzymaniem lotów? Mam nadzieję, że się pomieścimy! Bo my przyjeżdżamy (4 ludzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Ło jezusie ile bedzie młodzieży. A kiedyś taki sam biedaczek byłem.Pisze sie od razu. moge przynieść, podać pozamiatać.Byłem jak narazie na każdym i opuszczać zamiaru nie mam. Co do zachęcania "pociech" to chyba nie ma do czego zachęcać. Zobaczął i same będą się rwać do jazdy :icon_razz: W razie czego zawsze mogę przyjśc wcześniej i w czymś pomóc.A co Tomku z pomysłem na "zawody" na Twoim torze terenowym. Miało być w zimę lecz nie wydało. Może teraz?Michał ino kostke zakłada to tylko koleiny zostaną po torze. Pozdrawiam i gorąco zachęcam wszystkich do przyjścia!!!! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Tomku, Czy rozpocząłęś już procedurę wynajmu lotniska Bemowo wraz ze wstrzymaniem lotów? Wstrzymywaniem lotów zajmę się ja ;) :) :( :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi