ABG Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Tragedia w Markach Tuż po godz. 21 motocyklista, 26 letni Tomasz K. pędzący wczoraj ul. Piłsudskiego w stronę Radzymina wpadł na przechodnia na przejściu przy MarcPolu, niedaleko ul. Cichej. Motocyklista zginął na miejscu - jego ciało leżało 20 - 30 metrów od pasów. Pieszy w ciężkim stanie trafił do szpitala. Hmmm, mamy na forum jednego Tomka K. Niech mi ktoś powie, że on jest starszy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 (edytowane) dzisiaj aktywny na 4um o 8.52Uff!!! No i starszy. Edytowane 4 Maja 2006 przez MarianKa Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 kurcze!! to dwa kroki ode mnie!!! ;) :flesje: [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 I znowu ktoś zginął a to dopiero początek maja co będzie w lipcu? sierpniu? Tragedia;((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Nie wiem..... ale pogoda to że jest super ma też swoje minusy ....trza uważać i nie zachłystywać się aurą ...bo ona zawsze będzie .....a jak nas nie ....to ...wiadomo.... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 lipa straszna... moze warto się 'zablokować' na 50km/h ...ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 pędzący wczoraj ul. Piłsudskiego w stronę Radzymina wpadł na przechodnia na przejściu przy MarcPolu, niedaleko ul. Cichej. pędzący??? dlaczego w mieście pędził... następna tragedia! Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Jeżeli wylądował "tylko" 20-30m od miejsca zderzenia to prawdopodobnie specjlanie nie "pędził". Inna sprawa, że przejście dla pieszych to rzecz święta... (chyba, że o ruchu kierowanym i miał zielone). Tak czy siak, kolejna tragedia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Witam!teraz nie ma co gadać że za szybko jechał, że to jego wina itp. bo teraz już za późno :icon_mrgreen: każdy musi myśleć za siebie i innych na drodze i żadne dobre rady czyjeś nic tu nie zmienią już :buttrock:zginął kolejny nasz brat motocyklista i to jest najgorsze [']['][']Pzdr. i uważajcie na siebie wszyscy i cieszcie się jazdą bo to o to chodzi przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Czy macie jakieś dokładne dane dot.wypadku ??? Bo w żadnym serwisie nie mogę znależć. W Rzeczpospolitej jest tylko kilka zdań. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachtomasso Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Tu jest cos więcej: http://miniurl.pl/tu Poza tym same bardziej lub mniej nieprawdziwe plotki typu "głuchy telefon" [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michasiek Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 szkoda i motocyklisty i pieszego :icon_mrgreen: bo piszą ze potrącony przechodzień też zginął później w szpitalu :buttrock: ehhhhhhh Swoją drogą dziwny troche ten wypadek. Coś mi się wydaje, że motocyklista wpadł na coś po wypadnięciu z motocykla, ale zapomnieli napisać o tym. Pieszy rozumiem, bardzo prawdopodobna śmierć przy dostaniu 300 kilową maszyną rozpędzoną zapewne >50km/h, ale motocyklista to sam nie wiem. Czy może motocyklista mógł zginąć na wskutek zderzenia z pieszym w jakiś sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachtomasso Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Coś mi się wydaje, że motocyklista wpadł na coś po wypadnięciu z motocykla Podobno wpadł i podobno kask mu spadł :icon_mrgreen: co w konsekwencji nie dało mu szans przy zderzeniu głowy z twardym. (podobno bo nie widziałem tylko słyszałem) [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Jakim cudem kask mu spadł!?Pewnie miał nie zapięty... Ja pierdziele.... (*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Jakim cudem kask mu spadł!?Pewnie miał nie zapięty... Ja pierdziele.... (*)Ludzie często kupują kaski luzne bo mysla, że tak będzie im wygodniej zamiast kupować obcisły który i tak się wyrobi w czasie używania. Takie podejscie ma moj znajomy a i z tego co sie zorientowalem i sporo osob.Jakims trafem to nie pierwszy przypadek ze kask zlecial w czasie wypadku. Druga sprawa to tak jak z pasami w samochodzie - jedzie ktos 500 m po bulki do sklepu i nie zapina bo po co a tuz za rokiem wylatuje prze okno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi