match Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 A ja pale i nosze okulary, i co? :P Pozatym dobry lans nie jest zły :icon_razz: hehe a tak powaznie to bobo/ miałeś wrzucić jakieś foty z poniedziałku pod koniec tygodnia. Jest jakas szansa że będą dostępne w sieci?btw faktycznie jechałem za tobą na prostej start/meta i powiem ci że mimo braku owiewki ten Twój fazer wcale wolniej nie idzie :) ja mialem przed hamowaniem 220 Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 co do fotek to trzeba gadac z madafaka od RR z szeroka kierą to jego kumpel załatwiałw poniedzialek bede na 90% powiem ci że mimo braku owiewki ten Twój fazer wcale wolniej nie idzie :icon_razz: ja mialem przed hamowaniem 220 Pzdr co z tego ze szybszy jak mnie złomotałes na sławiniaku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 http://tor2205.fajnafotka.pl/jako że nikt nie wrzuca to ja chociaz zapodam z braku czasu tylko przeżucone z aparatu nieobrabiane na szybko moje fotkiPSjak ktoś chce to wszystkie fotki mam w dużej rozdzielczości pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost_Rider Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Kurde nie ma mnie na żadnym :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 26 Maja 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Dzięki Marco!! Na kilka siem załapałem :biggrin:Poproszę o duży format na maila :icon_razz:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) Kurde nie ma mnie na żadnym :biggrin:jak to nie jak jestes.... http://tor2205.fajnafotka.pl/?linkedUserPa...ntentUID=320788 fajne fotki dzieki atw pogoda na poniedzialek to słabe opady itp Edytowane 27 Maja 2006 przez Bobo/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 27 Maja 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 atw pogoda na poniedzialek to słabe opady itp To byłaby doskonała okazja pouczyć się szybkiej jazdy w mokrych zakrętach. Niestety, ja się osobiście boję :biggrin:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 To byłaby doskonała okazja pouczyć się szybkiej jazdy w mokrych zakrętach. Niestety, ja się osobiście boję :icon_razz:pzdr?? :icon_razz: po mokrym :D ??eeeh to nie dla mnie ale moze byc sucho, słabe opady rano, popołudniu pogodnie i 17stopnija juz opone tylna wymieniam i szykuje się psychicznie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost_Rider Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Kurde jakaś awaria i nie moge obejrzeć tych fotek :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
match Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Jesli jutro bedzie tak jak dzis to piernicze nie jade na słowiańskiej wiatr wywrócił trabanta na parkingu, wiecie takiego z wielka reklamom na dachu, heheh zabawnu widok :biggrin: anyway wiatr taki nie sprzyja woijażom. Pzdr i milej zabawy twardzilom co się jednak zdecydują:bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 sprawdzalem meteo wszystko zalezy od niejale nastawiony jestem na wyjazd :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 29 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 To jak, ktoś się dzisiaj na tor wybiera w ogóle? W Pyrlandii pogoda w kratkę - chłodno, lekki wiatr i słońce na przemian z chmurkami (dobrze, że nie pada). Ja się ciągle zastanawiam i łamię... Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
match Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Ja nie moge jechac i pogoda koi rozgoryczenie :bigrazz: Pada na przemian co 1-2h może uda sie wam wytargować coś z wpisowego, bo w końcu nawierzchnia mokra :biggrin: heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuzzek Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Chopoki, nie łamcie się tylko szykujcie "pszenty" :bigrazz: . Jestem w tej chwili w biurze, jakieś 300m od Toru i zaklinam pogodę. Będzie git bo być musi! Wieje i świeci słonko, więc asfalt jest suchy! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 z madafaka pakuje szprzety i jedziemy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi