Fat Opublikowano 29 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 No dobra, namówiliście mnie :biggrin: Jeśli pogoda będzie nadal taka jak teraz (słońce!) to jadę. Misio Pysio vel Profesoro vel TomekL też się zjawia, więc będzie z kim pojeździć :bigrazz: Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost_Rider Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Szkoda, że nie moge zabrać się z BOBEM i MADAFAKĄ na tor tak jak ostatnio ale niedługo znowu odwiedzę Poznań :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 29 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 A jest czego żałować, rewelacyjnie dzisiaj było! Temperatura w sam raz do jazdy, słońce i bardzo mało ludzi - może z 15-20 motocykli. Były chwile, że myslałem że na torze jestem sam - nikogo przede mną, nikogo za mną, pełen wypas :wink: Dwa razy mało brakowało do zaliczenia konkretnej figury, ale skończyło się na strachu i pobrudzonych bokserkach :biggrin: No i 1.59 zrobione :bigrazz: P.S. A jak ktoś uważa, że nie ma odpowiedniego sprzęta na tor i dlatego nie jest szybki, to niech się przejedzie parę kółek za zawodnikiem z GS 500 CUP. Dzisiaj za takim leciałem i gość w zakrętach był zajebisty, świetny tor jazdy miał. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
match Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 P.S. A jak ktoś uważa, że nie ma odpowiedniego sprzęta na tor i dlatego nie jest szybki, to niech się przejedzie parę kółek za zawodnikiem z GS 500 CUP. Dzisiaj za takim leciałem i gość w zakrętach był zajebisty, świetny tor jazdy miał. No w końcu, że najważniejsze są umiejętności i silna psycha. eh zazdroszcze pusty tor i 2 godzinki :buttrock: 1,59 zajebiście :biggrin: może pomyślisz o starcie z amatorami :buttrock: podniesiesz frekwencje a i emocje w wyscigu myslę że nieporównywalne.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Juz w domciu, piekna pogod była i super warunki.Dojechalismy na tor o 16h10 i bylismy numer 19-20Ładnie się smigało aczkolwiek trochę samotnie.Fat :biggrin: nie mogł dosc do siebie po dołączeniu do klubu <2min Trochę wiało na tej prostej przed sławiniakiem ale to wszystko. Najwazniejsze ze nikt się nie wywrócił. :buttrock: do zobaczenia za tydzień :buttrock: Edytowane 29 Maja 2006 przez Bobo/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 No Fat popylał tak ostro, aż pomarszczył asfalt w kilu miejscach :buttrock: Ogólnie wczorajszy trening stał prawie u wszystkich pod znakiem jazdy turystyczno-krajoznawczej, przynajmniej u mnie. Nie zanotowałem żadnej gleby - i oto chodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuzzek Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 No Fat popylał tak ostro, aż pomarszczył asfalt w kilu miejscach :buttrock: Ogólnie wczorajszy trening stał prawie u wszystkich pod znakiem jazdy turystyczno-krajoznawczej, przynajmniej u mnie. Nie zanotowałem żadnej gleby - i oto chodzi! A mnie wczoraj jeździło się "nie za szczególnie": maszyn na torze było niewiele, więc nie bardzo było przed kim uciekać i kogo gonić, bo odległości między pojedynczymi sprzętami raczej spore. Ogólnie wczorajsze jazdy trochę bez emocji, czyli zupełnie inaczej niż tydzień temu, kiedy z amoku ocknąłem się o 18.00 i to w burakach "pod dębami" :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Mi sie zajebiscie latalo :buttrock: pogoda dopisala, mało wiary wiec moglem pocwiczyc spokojnie zakrety. Pod koniec juz zdrowo napierdzielalem ( a przynajmniej tak mi sie zdawalo :buttrock: ) oba kolana tra o asfalt wiec mysle e powoli zaczynam sie dobrze skladac. Szkoda ze nikt mi czasu nie zmierzyl ale mysle ze bylo szybciej niz ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 IBIZA, kumpel tobie mierzył i wyszło w okolicach 2.30 nie jest zle :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 IBIZA, kumpel tobie mierzył i wyszło w okolicach 2.30 nie jest zle :biggrin: Ibiza! wiedzialem ze ostatnio oszukiwales :buttrock: gdybys nie pojechal na skroty to bym cie wyprzedzil :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost_Rider Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Chłopaki to tylko wam pozazdrościc szkoda, że mnie nie było :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) Faktycznie mało ludzi było, pewnie przez ten wiatr co się rozpychał po torze:) Co do GS 500 to naprawdę gościu jeździ super, często wisi zupełnie obok motocykla. Widać jak dużo i jakie czasy można wycisnąc z poczciwego GSa. Będzie super jak bez problemu będę sie za nim utrzymywał. Pozdrawiam Adam Edytowane 30 Maja 2006 przez aadamuss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 IBIZA, kumpel tobie mierzył i wyszło w okolicach 2.30 nie jest zle :icon_twisted:chyba z paleniem fajki w miedzyczasie :icon_mrgreen: ale spoko na przyszly raz wezme kogos do mierzenia i bede wiedzial jakie czasy latam. Bo mi sie wydaje ze ciut szybciej :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 kolesiowi chyba się 3 z 0 pomyliło :icon_twisted:taki czas to jedynie ja moge wykręcić :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 taki czas to jedynie ja moge wykręcić :icon_mrgreen:oj nie przesadzaj :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi