match Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Hyhyyy ja mam nowe Vertigo, ale na tor i tak biorę stare, Nie ma bata, po każdej rundzie coraz bliżej paluchom do ogladania tego świata :clap: Szkoda mi nowych Sidi :cool: pzdr HEHE ale jak się już zetrą to polecam szewca w tesco na serbskiej!!Koleś się zna na rzeczy nawet proponował mi wstawki z blachy (tak Go rozumiałem :wink: ) na nowe podeszfy, 3tychy i butki jak nowe :) A no i chyba w nastepnym tyg musze odkręcić te pie**ol..niki pod podnóżkami bo zawadzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Ziut! Tym razem obyło się bez większych wypadków, ale wyjazdów w trawę no i oby tak przez caly sezon :) a troche trawy jeszcze nikomu nie zaszkodzilo :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Trochę mam dzisiaj kłopoty z chodzeniem, chyba mam zakwasy w udach :wink: Ale za to banan z gęby mi nie schodzi, cały czas chodzę szeeeeroko uśmiechnięty :) :cool: Ale było wypaśnie :clap: Szkoda, że moja następna wizyta na torze pewnie dopiero w czerwcu najwcześniej :icon_mrgreen: Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 widzę że nowy avatar zawitał :icon_twisted: no a czas 2.01,3 :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Cytrynka - nie widziałeś mnie bo sie schowałem i oglądałem z 'krzoków' :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 no zobacz nie tylko Ty w krzokach siedziales :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 A na etce by mnie wpuścili? :rolleyes: A tak na serio to chciałbym chociaż w tych krzokach posiedzieć :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Kumpel parę lat temu latał we wtorek po torze Etką, aż mu się nie zatarła :buttrock: Teraz mówił, że może też się wybierze i chce dojść do 2.30 :crossy: Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 art nie martw sie jak Cie nie wpuszcza to chociaz sobie poogladasz :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) Witam wszystkich. A ja niestety nie dalem rady wpasc na tor :) ale mam nadzieje ze w przyszly poniedzialek bede i troche zakosztuje tego nowego toru :crossy: tylko ze musze do tego wziac wolne bo inaczej nie dam rady. Pozdro i do zobaczyska na torze :buttrock: :) Edytowane 10 Maja 2006 przez IBIZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 ale mam nadzieje ze w przyszly weekend bede ... tylko ze musze do tego wziac wolne bo inaczej nie dam rady. od kiedy to w łykend pracujesz i od kiedy poniedzialek jest w łykend? :crossy: nie pal wiecej trawy tylko lepiej lacza za 800 zl :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Jest gdzie w Poznianiu tanio przenocowac?? :-) Z checia bym sie wybral w ktorys poniedzialek :buttrock: Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Witam. Co to jest dla Ciebie tanio? Dużo jest noclegów w okolicach Poznania w różnych motelikach-hotelikach. W samym Poznaniu to raczej drogo. Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 ...chyba, ze wezmiesz nocleg w akademiku :icon_razz: Bez problemu wyspisz sie za jakies 30-40 zlotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 No nie ma co! Postaram się wbić w poniedziałek... Tylko nie wiem jeszcze czy jako kibic czy zawodnik :buttrock: zobaczę jak to wszystko będzie wyglądało bo nie chce potem usłyszeć "było zaje***cie tylko ten kur** ślimak na tym starym trupie! „ :icon_razz: pozdro. I do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi