Bimbak Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 A można dołączyć z Hondzią CBF 500? :crossy: na wspólną przejażdżkę zawsze ;) Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baqu Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 ma ktoś może czasze do naszej pięknej hondy f4i na sprzedaż ?:((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wietrzanin Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 witam gdzeie ja moge zakupic wypelnienia nowe carbonowe do f4i jezeli ktos cos wie prosze o kontakt albo jakies linki dzieki z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meander Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Witam! Czy możecie podpowiedzieć, skąd wziąć w Polsce oryginalną czaszę do CBR 600RR '04 (oprócz allegro oczywiście). Może być używana, byle nie z żywicy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1980 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Witam Jak dobry zwyczaj nakazuje trzeba się przywitać w nowym towarzystwie .... Witam serdecznie od wczoraj jeszcze nie wiem czy szczęśliwy posiadacz CBR 600 RR '06 i od razu mam pytanko... jaki olej do silnika w RR się leje - przebieg 12 tys i poprzedni właściciel nic nie wie ... z góry dzięki za pomoc .... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Witam! Czy możecie podpowiedzieć, skąd wziąć w Polsce oryginalną czaszę do CBR 600RR '04 (oprócz allegro oczywiście). Może być używana, byle nie z żywicy. Pozdrawiam poszukaj na jakimś motobajzlu ew. zadzwoń do motomotion (www.motomotion.pl) pozdrowiony Witam Jak dobry zwyczaj nakazuje trzeba się przywitać w nowym towarzystwie .... Witam serdecznie od wczoraj jeszcze nie wiem czy szczęśliwy posiadacz CBR 600 RR '06 i od razu mam pytanko... jaki olej do silnika w RR się leje - przebieg 12 tys i poprzedni właściciel nic nie wie ... z góry dzięki za pomoc .... pozdrawiam jeżeli to realny przebieg to lej motula pełnego syntetyka pozdrowiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1980 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 (edytowane) jeżeli to realny przebieg to lej motula pełnego syntetyka pozdrowiony rozumiem ze 20W-40 ??? Edytowane 11 Stycznia 2009 przez daro1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 rozumiem ze 20W-40 ??? raczej 10w40 np> http://www.allegro.pl/item520855333_olej_s...t_1l_od_ss.html pozdrowiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacza Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 witam! mam pytanko odnosnie f4i sporta czy wezyki podcisnieniowe podlaczone sa do obudowy filtra powietrza w dwoch miejscach? szukam tych wlasnie wezykow a nie chce sie dobierac do kolektorow zeby to sprawdzac. jak ktos wie niech pisze z checia sie tego dowiem :) pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszRR Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Witam Jak dobry zwyczaj nakazuje trzeba się przywitać w nowym towarzystwie .... Witam serdecznie od wczoraj jeszcze nie wiem czy szczęśliwy posiadacz CBR 600 RR '06 i od razu mam pytanko... jaki olej do silnika w RR się leje - przebieg 12 tys i poprzedni właściciel nic nie wie ... z góry dzięki za pomoc .... pozdrawiam Ja mam lany od początku Shell advance ultra 10W40 > taki leją w serwisie, ale pewnie przy następnej wymianie zaleję Motulem 300V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zitol Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Witam posiadaczy CBR Mam pytanie odnośnie F4 Istnieje jakaś instrukcja/manual po polsku? Czy w motocyklu znajduje się czujnik przechyłu który w razie wywrotki odcina dopływ paliwa? Jeśli tak gdzie on się znajduje? Jak to konkretnie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Witam posiadaczy CBR Mam pytanie odnośnie F4 Istnieje jakaś instrukcja/manual po polsku? Czy w motocyklu znajduje się czujnik przechyłu który w razie wywrotki odcina dopływ paliwa? Jeśli tak gdzie on się znajduje? Jak to konkretnie działa? polskiej serwisówki nie ma ale angielski manual jest dobrze zrobiony i znajdziez tam wszystko pozdrowiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopelblue Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Panowie, mam taką prośbę. Czy może ktoś zrobić fotkę sprężyny trzymającej centralę (stopkę ;) ) tak żeby było porównanie, najlepiej przyłożyć metrówkę i pstryknąć fotę. Ma to służyć jedynie orientacji. Chcę dobrać podobną. Oczywiście na złożonej centrali. Jeśli to możliwe to proszę o przesłanie na maila. Z góry dziękuję :notworthy: Ps myślcie o tym, już niedługo - "lewy pas i gazzzz..." :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazzu Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 a więc tak 1) dziekuje wszystkim tym którzy pomagali mi (na forum) przy wymianie płynu chłodniczego :) 2) Sopelblue - jesli nie zależy ci na czasie, moge ci wykonać taką fotke, ale to dopiero jak zrobi się taka pogoda że będę wystawiał moto na przejażdzkę. Teraz stoi na centralnej, i nie uśmiecha mi się go odpieczętowywać ze wszystkiego 3) pytanko :) Czy paliwo 95 oktanów dla CBR jest OK ? NA przykład tutaj http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/c...-paliwo,1101106 piszą: (...) które mogą jeździć wyłącznie na paliwie 98- lub 100-oktanowym. (...) Do (...) grupy pojazdów wymagających benzyny wysokooktanowej należą prawie wyłącznie samochody z silnikami usportowionymi. Czasami są to jednostki wysokoobrotowe, ale najczęściej turbodoładowane. Jeżeli na klapce wlewu paliwa bądź w instrukcji obsługi znajdziemy wskazówkę, aby tankować wyłącznie benzynę 98, to nie radzimy oszczędzać. Silnik w kazdej sportowej 600tce mozna chyba nazwać usportowionym ? A jednak już od kilku osób słyszałem że leją 95 i jest OK. Z tego co wiem, serwisówka (oraz naklejka przy wlewie paliwa) na ten temat milczą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 a więc tak 1) dziekuje wszystkim tym którzy pomagali mi (na forum) przy wymianie płynu chłodniczego :) 2) Sopelblue - jesli nie zależy ci na czasie, moge ci wykonać taką fotke, ale to dopiero jak zrobi się taka pogoda że będę wystawiał moto na przejażdzkę. Teraz stoi na centralnej, i nie uśmiecha mi się go odpieczętowywać ze wszystkiego 3) pytanko :) Czy paliwo 95 oktanów dla CBR jest OK ? NA przykład tutaj http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/c...-paliwo,1101106 piszą: (...) które mogą jeździć wyłącznie na paliwie 98- lub 100-oktanowym. (...) Do (...) grupy pojazdów wymagających benzyny wysokooktanowej należą prawie wyłącznie samochody z silnikami usportowionymi. Czasami są to jednostki wysokoobrotowe, ale najczęściej turbodoładowane. Jeżeli na klapce wlewu paliwa bądź w instrukcji obsługi znajdziemy wskazówkę, aby tankować wyłącznie benzynę 98, to nie radzimy oszczędzać. Silnik w kazdej sportowej 600tce mozna chyba nazwać usportowionym ? A jednak już od kilku osób słyszałem że leją 95 i jest OK. Z tego co wiem, serwisówka (oraz naklejka przy wlewie paliwa) na ten temat milczą ... poszukaj dobrze, z tego co pamiętam co do benzyny w serwisówce widnieje napis "regular" ja zawsze lałem 95 i było miodzio pozdrowiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi