tygrysss1987 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 witam moze mi ktos podac stronę internetową lub adres sklepu w krakowie, w ktorym kupie części do wymiany rozrządu, czyli komplecik lancuszek + napinacz w mojej f4 z 99 roku? byłbym bardzo wdzięczny. pzodrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrysss1987 Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 chcialem sie zapytac ktory lancuch kupic. ten http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....roducts_id=1593 czy ten http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....roducts_id=8432. czym one sie różnią? ktory polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 witam moze mi ktos podac stronę internetową lub adres sklepu w krakowie (...) larsson albo motofun na zakopiańskiej, skoro są dealerem hondy. ten pierwszy ma też sklep internetowy co do drugiego pytania: odsyłam do działu co, jak kupić - o zestawach napędowych napisano sporo, i to z sensem AFAIKjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladek_b Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Witam posiadaczy CBRek... Proszę podzielcie się doświadczeniem i odpowiedzcie na posta dotyczącego wygody pasażera na CBR600F4i (także sport) oraz RR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek77 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 chcialem sie zapytac ktory lancuch kupic. ten http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....roducts_id=1593 czy ten http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....roducts_id=8432. czym one sie różnią? ktory polecacie? ja bym brał ten pierwszy bo to jednak DID czyli taki mercedes wśród łańcuchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrysss1987 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 dziekówka romek77 - to jesyt porządny gość nie owija w bawełne nigdzie nie odsyła tylko powie TEN i koniec! pozdrawiam i prosilbym zeby kazdy tak pomagał :rolleyes: - gdyz dopiero poznaje te sprawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 panowie ... i może jakieś panie :biggrin: może mnie ktoś naprowadzić co może być przyczyną wskakiwania wskazówki temp silnika po przełączeniu na duży obieg od razu na max? Zaznaczam że jeszcze nie sprawdzałem czujnika, ani nawet nie próbowałem odpowietrzyć układu, po prostu może ktoś już miał taką przypadłość w swojej CBR. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 panowie ... i może jakieś panie :icon_evil: może mnie ktoś naprowadzić co może być przyczyną wskakiwania wskazówki temp silnika po przełączeniu na duży obieg od razu na max? Zaznaczam że jeszcze nie sprawdzałem czujnika, ani nawet nie próbowałem odpowietrzyć układu, po prostu może ktoś już miał taką przypadłość w swojej CBR. odpowietrz układ (odkręć nakrętkę na chłodnicy i włącz na 5 minut silnik, wyłącz silnik, zakręć i miłej jazdy, a jakby coś dalej było nie tak to daj znać na gg) u mnie pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaGuS Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 witam ! Zapraszam wszystkich posiadaczy CBR-ek na zlot który odbędzie się 15,16,17.08.2008 w szczyrku podaje linka gdzie można dowiedzieć się więcej http://www.honda-cbr.pl/forum/zlot-cbr-t101.html POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bene Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Siemka, Czy ktoś montował z Was ksenony w cbr f4? Jak sie sprawdza?Jaki typ żarówki wchodzi do naszych ceberek H4 czy H7? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Nie montuj ksenonów. Moim skromnym zdaniem to bezsens - kolega założył w w XX'ie i jest tragedia, tak oślepiają, że nie da sie na tym jeździć... Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrysss1987 Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 witam mam mały problemik. mialem lekkiego szlifa :/ babsko mi zajechało droge :/ i ułamała mi sie część dźwigni do zmiany biegów, mianowicie ta na ktorej opieramy stope aby zmienic bieg. Dzownilem juz chyba wszedzie i nigdzie niemoge dostac uzywanej. Może ma ktos na zbyciu? albo poleci ktos jakis szrot z motorami?. Honda CBR f4 1999r. Z góry dziekuje. powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrysss1987 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 a może podpowie ktoś czy do F4 z 1999r podejdzie nóżka z F4 SPORT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bene Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 siemka, czy ktos z Was montował sportowy filtr powietrza K&N do swojej cbr'ki?czy wplynelo to jakos na osiagi czy komfort jazdy?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 siemka, czy ktos z Was montował sportowy filtr powietrza K&N do swojej cbr'ki?czy wplynelo to jakos na osiagi czy komfort jazdy?pzdr ja mam k&n i jest dużo lepiej jak na seryjnym papierzaku(mam nawet 1 szt nową - kupiłem i nie zamontowałem bo wpadł mi w rączki też k&n) (trza pamiętać tylko o czyszczeniu i nasączaniu)oczywiście trzeba pod niego zrobić synhrono mówiąc szczerze to silniczek pracuje dużo lepiej pozdrowiony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi