Piocho Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Miklas zapodaj na PW adres ftp.Wojtasik wpadł na super pomysł, powiedział byśmy umówili się na spotkanie w 200, weźmie laptopa i pooglądamy zdjęcia. Trzeba ust6alić termin. Ustalcie, ustalcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 No ja akurat nie miałem nigdy przyjemności dosiadać MZ'ty, ale to co zobaczyłem bardzo mnie zaskoczyło. Ten sprzęt ma naprawdę kupę wigoru. Pomysł Wojtasika jest z góry skazany na powodzenie :icon_biggrin: Nie wiedziałem, że na zamku dało by się zorganizować taką impreze. W sumie kamienie trudno jest podpalić :cool: PS. No i ten zachód słońca na pożegnanie Radiomia... Ni ch*ja nic nie widać ale widok zajebisty :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) Jak ja się cieszyłam jak jechałam trzecia w szyku za Januszem i za Bułą :icon_biggrin: ...Myślałam - dobrze że jedzie MZta, to na nią będzie jak ktoś zacznie jęczęć że za wolno jadziem....Tymczasem i tak musiałam gonić za MZtą.... i robiłam przerwę :cool: ;) . Ja chcę znowu jechać w świętokrzyskie!!!!Galar, mam nadzieję, że nie wkurzała Cię moja zachowawcza jazda. Może kiedyś się nauczę lepiej :banghead: PS. Przemo, dawaj jakieś foty! Kto ma niech wrzuca foty jak najprędzej, bo ja się doczekać już nie mogę! A mi się nie chce jechać do MediaMarkietu z jedną kliszą.... Edytowane 3 Lipca 2006 przez oleska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Oleska teraz Ty masz jakieś kompleksy... Przecież jechałaś wyśmienicie!!! :banghead: Zapomniałem wcześniej napisać, że byłem naprawde miło zaskoczony jak zobaczyłem dziewczyny na moto i to tak dobrze jeżdzące :cool: oczywiście to nie nie jest żaden komplement tylko szczera prawda!!! Musze wysłać moją Kochaną Zonkę na prawo jazdy kat. "A" bo bardzo mi imponuje dziewczyna na MOTO ;) - oczywiście pod warunkiem, że potrafi jeździć... (to również tyczy się facetów) A jeśli chodzi o fotki to nie bardzo wiem jak mam to zrobić aby wstawic je na forum... :icon_biggrin: POZDRAWIAM!!! Ps. oczywiście jak tylko rozgryzę ten problem od razu je wkleję - a może ktoś mi podpowie jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) Ps. oczywiście jak tylko rozgryzę ten problem od razu je wkleję - a może ktoś mi podpowie jak to zrobić?Jak nie masz dostępu do jakiegoś serwera, to najlepiej zalogować się na jakiś portal z fotkami (np. http://www.fotosik.pl/ ), tam powklejać swoje zdjęcia, najlepiej jako album i podać nam do niego linka!Jeszcze raz pozdrówka dla wszystkich, dla Janusza szacun za organizację no i Beata - 100 lat na moto!Czekam na fotki i linki do nich; adres w profilu, albo gg, albo PW, do wyboru! Edytowane 3 Lipca 2006 przez Dymsha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 No dzięki Dymsha jutro jak znajde chwilke to tak zrobie - a może nawet dzisiaj. POZDROWIONKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) A co do oglądania zdjęć - może 15.07. w szynku nad kanałkiem?http://forum.motocyklistow.pl/QFAJKA-czyli...MGH-t49860.html To i trochę luda z prowincji dojedzie :icon_biggrin: Edytowane 3 Lipca 2006 przez MarianKa Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 OOOOOOO MarianKa dobrze godo chłop :icon_biggrin: Nad kanałek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) Swietny pomysł - dajcie znac to tez podjade. Edytowane 3 Lipca 2006 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Ja zaplanowałem, zorganizowałem ale to wy stworzyliście zaj... klimat, za to szacun dla was :icon_biggrin: Przepraszam za słownictwo, ale niedawno w szkiełku "Symetrie" oglądałem :banghead: Z tą kufajką świetny pomysł, trzeba tylko śpiocha Wojtasika namówic, no i z żonką muszę pogadac ;) Narobiliście mi ochoty na zorganizowanie kolejnego zlotu w Czarnieckiej :cool: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Narobiliście mi ochoty na zorganizowanie kolejnego zlotu w Czarnieckiej :icon_biggrin:Ale koniecznie w formie rajdu i duuuuuuuuuuuuużo śmiganka!!! :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) Pewnie Januszm - jestes w tym dobry - towarzystwo dopisze napewno :icon_biggrin: Daj tylko komende i juz jestem. (oczywiscie rajdzik) Edytowane 3 Lipca 2006 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) No ma się rozumie, na Święty Krzyż muszę was jeszcze zagonić :icon_biggrin: A i Sandomierz stoi przed nami otworem, Jaro Szydłów koniecznie chce zobaczyć, ktoś zegarki w Jędrzejowie chciał obejrzeć, jak by w sklepie było mało :cool: A Galarowi Dinozaury śnią się po nocach, więc do ich parku trza go zabrać :banghead: Atrakcji jak widać jest co niemiara. Edytowane 3 Lipca 2006 przez januszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) No ma się rozumie, na Święty Krzyż muszę was jeszcze zagonić :icon_biggrin: A i Sandomierz stoi przed nami otworem, Jaro Szydłów koniecznie chce zobaczyć, ktoś zegarki w Jędrzejowie chciał obejrzeć, jak by w sklepie było mało :cool: A Galarowi Dinozaury śnią się po nocach, więc do ich parku trza go zabrać :banghead: Atrakcji jak widać jest co niemiara.Yes yes yes. A i Baranów Sandomierski się kłania ;) ! No i Kurozwęki z bizonami! Edytowane 3 Lipca 2006 przez Dymsha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Yes yes yes. A i Baranów Sandomierski się kłania :cool: !...no i pizza w stalowej... tak rekomendowana przez Rafala :icon_biggrin: ...co do 15.07 nad kanalkiem... to ja niestety nie moge... ;) ...akurat rano tego dnia smigam na urlop... do rumunii... a jeslibym nie smigal... to i tak nie moge... bo smignalbym na zlot do łagowa... ...najblizszy pasujacy mi termin na foto ustafke w 2OO to sroda (05.06) wieczorem (ok. 20:00)... pozniej to juz dopiero w przyszlym tygodniu... a teraz wszyscy fotoreporterzy wrzucajcie zdjecia na miklasowego ftp'a... :banghead: pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi