Januszm Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 5.07 na służbie do 22:00 jestem :icon_biggrin: Chyba, że załatwicie dobre łącze i połączenie telefoniczne :cool: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Prosze zglaszac sie po login i haslo do ftpa do mnie na priv :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Narobiliście mi ochoty na zorganizowanie kolejnego zlotu w Czarnieckiej :icon_biggrin:Janusz, to może jakiś sierpniowy weekend? Jeszcze na sierpień nic się nie kroi, ja się piszę na 100%. Są jeszcze jacyś chętni??? PS. Przemek, spróbuj z fotkami na http://imageshack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 PS. Przemek, spróbuj z fotkami na http://imageshack.us Jeszcze raz powtarzam duzymi literami Dostepny jest FTP do wrzucania zdjec, prosze po szczegoly do mnie na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 ...Atrakcji jak widać jest co niemiara.Jak dobrze kojarzę, to w okolicach Gór Świętokrzyskich jest także najstarsza w Polsce kopalnia krzemienia :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Dobrze kojarzysz, to jest w Krzemionkach Opatowskich, chyba jak się nie mylę :icon_biggrin: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Przemek3578,nie no ja tak sobie zartuje ;) ,nie jest jeszcze tak zle z tym moim silnikem,jeszcze sobie radzi,a jak wejdzie w obroty to juz rakieta :icon_mrgreen: ,zreszta Twoja Yamaha też niczego sobie jak na ten rok,ładny sprzęt,a co tej drogi która jechalismy na kielce to normalnie długa taka prosta no ale fajnie sie jechało :) :) ,a Oleska,Ty też odwarznie jechałas,musze powiedziec zę fajnie to wygladało jak jechalismy do Czarnieckiej Góry i odeszłas od grupy i wyprzedziłas Janusza ;) ,zreszta miałem okazje pierwszy raz osobiście poznac motocyklistki i jeżdzic razem z nimi,miło było i do następnego,a tak z innej beczki,prze te dwa dni zrobiłem 378 kilometrów i MZ mnie nie zawiodła i jestemn jej bardzo wdzięczny :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: MZ RULLEZ :icon_mrgreen: ,pozdrawiam,ide spa bo o 6 trzeba wstac,do nastepnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 ...najblizszy pasujacy mi termin na foto ustafke w 2OO to sroda (05.06) wieczorem (ok. 20:00)... pozniej to juz dopiero w przyszlym tygodniu... a teraz wszyscy fotoreporterzy wrzucajcie zdjecia na miklasowego ftp'a... :icon_mrgreen: pozdr, w I znowu SRODA W 2OO. Nowa tradycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Ustalcie jakiś termin ,tylko pliss nie miedzy 2 a 20 sirepnia :icon_mrgreen: oczywiscie na obiadek zapraszam do mnie :icon_mrgreen: na pizze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Jesli bedzie to sierpien to wlasciwie pasujemi kazdy termin - od 1ego mam URLOPIK!!! :icon_mrgreen: - dzis postaram sie przeslac zdjecia Galar - napisz kiedy Ty masz urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Ja od wczorajszego rana też już w swoim rodzinnym domku (Bielsko :icon_mrgreen: ).Na początku jak ruszyłam z Radomia to przez naszą kontemplacyjną jazdę - już 120 km/h wydawało mi się zawrotną prędkością ;) Na szczęście zaraz mogłam przyśpieszyć i za 3 h dojechać do Bielska :icon_mrgreen: Ale niestety spalanie wróciło na dawne miejsce - 6,5 l/100 km, a podczas naszego wypadu 4,8 l/100 km :icon_mrgreen: Do następnego razu kochani... :icon_mrgreen: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Ja też mam pierwszą połowę sierpnia zarezerwowaną dla rodzinki!Więc może koniec sierpnia :icon_mrgreen: ? Taka nieśmiała propozycja :icon_mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Na FTP są jak już zdjęcia moje i Wojtasika, co z resztą?Wrzucać, wrzucać!!! Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 A nie można by tak wstawić linka, po kliknięciu którego zaczyna się ściągać plik rarowy czy cuś? Ja nie wiem, jak się dostać do tych zdjęć :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 A nie można by tak wstawić linka, po kliknięciu którego zaczyna się ściągać plik rarowy czy cuś? Ja nie wiem, jak się dostać do tych zdjęć :icon_mrgreen: Da sie, ale najchetniej, to dalbym login i haslo do ftpa, zeby kazdy zainteresowany sam sobie sledzil, czy jest cos nowego czy nie [leniuch] :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi