cinek89 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Ja swojim simsonem s51 enduro smigam ok. 65 km\h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Ja swojim simsonem s51 enduro smigam ok. 65 km\h WitamIlo biegowym simsonem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 ja swoim piaggio sfera jeżdziłem coś koło 65 km a tzr śmigam tak średnio koło 90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 ja swoim piaggio sfera jeżdziłem coś koło 65 km a tzr śmigam tak średnio koło 90WitamTzr jaką (50,80,125)????ja swoim ogarkiem teraz po remońcie jade 55km/h :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 a tzr śmigam tak średnio koło 90 Jak to jest na nowa tzr rok 2003-2005 na seryjnych czesciach to z deczka za duzo smigasz ;]kolega ze squadu ma po tuningu i lata jak gdzies jedziemy daleko stala prekoscią 80-90km\h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Mój kumpel miał jawke, ona jeździła ledwo 50, a zatarła sie mu chyba 3 razy. :icon_razz: jak jechałem z nim gdzies dalej niż 3 km, to zawsze brałem linke do holowania.... hehe. w ciągu roku chyba z 5 razy wracałem z nim na sznurku..... ale całe szczęście juz ja sprzedał za 250 złotych. no i bardzo sie z tego cieszy, bo kupił ja za 60, tylko jak by do tego dodać koszty napraw, to by pewnie było na połowe simsonka. heheJak sie tak dba, to sie tak jeździ... Kiedyś była to Jawa 50-przelotowa 55-60km/h, max pow. 70 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 U mnie przelotowa predkosc to 70-80..czasem jade 50 nawet:P Rzadko na drodze odkrecam;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 (edytowane) U mnie w skuterze prędkość przelotowa to 60 km/h. Mało :icon_razz: :icon_razz: Edytowane 1 Maja 2006 przez Zierek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek89 Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 WitamIlo biegowym simsonem???witamtrzybiegowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Simson SR2E / 50 [cm3] / 2 biegi / 1962 r produkcjiprzelotowo to około 35 / 40 [km/h], a maks z dobrym wiatrem to 55 [km/h] :flesje: A drugi sprzęt... Przelotowa prędkość dowolna (dopasowana tlyko warunkami na drodze i okolicy...) ;) Jak sie tak dba, to sie tak jeździ... Kiedyś była to Jawa 50-przelotowa 55-60km/h, max pow. 70 ... Mój kumpel (mechanik) miał Jawke 50 [cm3], SKUTER i po jego ulepszeniach jechała nawet 80 [km/h]... :crossy: Ale tak jak ZEUS pisze, trza dbać o sprzęta...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Mój kumpel (mechanik) miał Jawke 50 [cm3], SKUTER i po jego ulepszeniach jechała nawet 80 [km/h]... ;) Ale tak jak ZEUS pisze, trza dbać o sprzęta...!WitamNo pewnie jak człowiek zna się na konstrokcji silników spalinowych....potrafi je poskładać i wie co trzeba ulepszyć by zwiększyć moc i prędkość....i oczywiście dba o niego jak o niemowlaka....ma sprzęcik nienaruszony i pięknyPozdrawiam MUMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter900 Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Moja prędkość przelotowa, to 160-200km/hUpsss, to nie mój dział, sorki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Witamtak i 160-200km\hto jest twoja prędkość przelotowa ;) to współczuje jeśli ty jężdzisz z takimi prędkościami np;po mięście to tylko czekać jak usłyszymy o tobie w telewizji lub innych mediachPozdrawiam MUMa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter900 Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Witamtak i 160-200km\hto jest twoja prędkość przelotowa ;) to współczuje jeśli ty jężdzisz z takimi prędkościami np;po mięście to tylko czekać jak usłyszymy o tobie w telewizji lub innych mediachPozdrawiam MUMaeeee, jeżdżę… ale nie po mieście. Wg mnie, prędkość przelotowa, to prędkość z jaką przejeżdża się z miejsca A do miejsca B, ale raczej poza miastem. W mieście jeżdżę normalnie, ale… to nie miejsce na tą rozmowę. Raz jeszcze, przepraszam za wtrącenie się do Waszej rozmowy :flesje:Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Wiecie co ?? śmesza mnie wypowiedzi niektóryc h ludzi, brzmiace: mój simson pali max 2,5 litra.oni chyba tak naprawde nie jchali tym motorem 100 km. Ludzie zyją w zakłamaniu mówiąc takei zeczy. Mój simson po generalym emoncie silnika (przed przeróbkami) rał 4 litry w trasie,mże 3,5 przy bardzo wolnej jeździe,ale nie 2,5l!!!! sprawdźie , a potem piszce!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi