Okrop Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 mlyn nie glupi ale ale jakby nie patrzec lokalizacja srednio krolewska..., ja w sumie rozbijam sie po knajpach ale dookola rynku, wiec w sumie propozycji mlynu nie bede dyskwalifikowal....ew. ostatnio bylem przy rondzie mogislkim(jedna z przecznic) w bardzo fajnej knajpce "under"-w srodku cool, ogrodek tez jest, tylko ze parkowanie przy ulicy by bylo..... a z grillem nie mam pojecia czy dam rady-jezlei tak to tylko na wieczorek :/pozdro @ll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLOO Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 Co do knajpki polecam Kazimierz - Mleczarnie jest gdzie motorki zostawic i dojazd prosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 A może przy jakaś Cichym Kąciku? Jak przejeżdżałem tamtędy to wyglądały zachęcająco. Jutro sprawdze dokładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 A może przy jakaś Cichym Kąciku? Jak przejeżdżałem tamtędy to wyglądały zachęcająco. Jutro sprawdze dokładniej. Przy Cichym Kąciku jest Karczma Pod Blachą - ja bez sponsora tam nie chodzę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 To sprawdze pozostałe. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 9 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2004 Co do knajpki polecam Kazimierz - Mleczarnie jest gdzie motorki zostawic i dojazd prostyNoo...mi by to pasowalo :)gdzie to jest dokladnie i gdzie zostawiac motorki? ogrodek? spadam do roboty :) PzdrMonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 9 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2004 A "Drewniana" (skrzyzowanie Wybickiego i Łokietka)? Klimat dość pozytywny, lokalizacja przyjazna, jest ogródek z non stop czynnym paleniskiem na grila, Tyskie po 4,30, można postawić motorki wlasciwie w zasięgu wzroku. Muzyk widział ten lokal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszu Opublikowano 9 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2004 witamno i co byl ktos z szacownego grona wczoraj na parciach ?????.....osobiscie bylem ,dywersyja w widocznym miejscu byla zostawiona ale jakos nikt sie nie ujawnil :)..... pozdr.pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLOO Opublikowano 10 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2004 Monka powiedzial:Noo... mi by to pasowalo gdzie to jest dokladnie i gdzie zostawiac motorki? ogrodek? Mleczarnia na Kazimierzy znajduje sie na ul Józefa - krotka ulica pomiedzy pl.Nowym a ul. Bozego Ciała.Moto mozna zostawic przy stolikach w ogrodku lub na ulicy. Dzis lub jutro wieczorem proponuje ocenic Knajpke pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 10 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2004 Przejechałem się wczoraj dookoła Błoń i można by się wybrać do Any Time lub Krakowskiej Osady 2000 (czy cóś w tym rodzaju). Przy obu jest gdzie postawić moto, ceny powinny być w miarę, wyglądają też spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 11 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2004 a 10.06 rano nie jezdziles ? bo obudzil mnie znajomy dzwiek piszczacego migaczawygladam przez okno i widze Virago skrecajaca w lewo w ul. Balicka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 11 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2004 Kto jest chętny na tego jutrzejszego grilla? Wpisujcie się, żebym wiedział na kogo mam czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 11 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2004 jou j/mya jakbym mial jechac, to bede dzwonil, ew. jakbys mogl mi podeslac jakis zblizony plan dojazdu, a czy sie wybiore to zobaczymy jutro :/ i najprawdopodobniej bede/ziemy dojezdal samochodem pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 12 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2004 Ja jadę, chociaż prognoza średnia szczerze mówiąc, jak zwykle zresztą w weekend ;) Wieczorem ma byc znośniej, za to jutro podczas powrotu pewnie nas nie oszczędzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciach Opublikowano 13 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 Wielkie dzięki za przybycie na grila!było świetnie...za niedługo powtórka....ale obiecuje, że tym razem bez 2głośnych kolegów w szerokich spodniach! :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi