Okrop Opublikowano 28 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 heh...gdzie mzoa obejrzec takie sprzety?? w sezonie np. na kazimierzu na placu nowym-wlasciciel zregoly siedzi pol dnia w kawiarni - tylko pewnie chetniejszy jest do gadki o ogladajacymi sprzeta bladyneczkami, niz kolesiem :buttrock: ale raczej tez bez problemow poda maxymalna predkosc osiagana na prostej, bo podnozki raczej beda spilowane ale pilnikiem :banghead: a na serio moze kiedys tez dojde do takiej polki, narazie mysle ze umiejetnosci w sam raz starcza mi na moja jawkepwodzonka w poszukiwaniach = a jak muzyk troje poszukiwania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 29 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2004 Hejka. Poszukuje pewnego kolesia z Olkusza, który robi ramy, błotniki, zbiorniki. do dragów choperów itp. mialem adres ale mamuska sprzatała.... :buttrock: nie pamietam gdzie ja to znalazlem. A może znacie kogos kto robi takie rzeczy? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 29 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2004 http://www.freebike.14.pl/chyba o to chodzilo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 29 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2004 a jak muzyk troje poszukiwania??Znalazłem :banghead: - jak wszystko dobrze pujdzie, to w sobotę jeszcze raz go będę oglądał z Pipcykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 29 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2004 Dzieki Pom. kurce a ja tego szukalem chybe ze 2 tygodnie :banghead: teraz moge snuc plany o przyszłym moto :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLOO Opublikowano 30 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 Witam wszystkich. Standardowe pytanie we wtorek. Kto wybier sie na Barcie - w końcu dzis Andrzejki. Klucze troche wosku i robimy imprezke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 30 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 Może podjadę na chwilkę. Wszysto zalezy........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szereny Opublikowano 30 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 Andrzejki :?: :!: :?: Przecież andrzejki obchodziło się w minioną sobotę/niedzielę. Zaglądałam na forum, z utęsknieniem wypatrując wiadomości o jakimś spotkaniu, wypadzie, czymkolwiek... ale ekran pozostawał w tej sprawie pusty i milczący :banghead: . Już myślałam, że wszyscy z "Kompanów" pozapadali w sen zimowy, a tylko ja jak zwykle się spóźniłam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 30 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 no właśnie ja też nie widziałem i dlatego byłemw gorączce i sie dobrze bawiłem z Matkiem ale była jazda nawet bez trzymanki :banghead: :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 1 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 kurcze no... ja bylem zaraz obok w 9 ale tor aczej nie moje klimaty.... - chociaz wieczor zaliczam do bardzo udanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 1 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 A ja dziś pośmigałem sobie trochę na moto :banghead: Było fajnie, choć brak szyby uniemożliwia długą jazdę w takiej temperaturze, w normalnych moto-ciuchach. Czasu starczyło na niedużo ponad 60km - trochę miasta, trochę za miastem, ale generalnie z gazem odkręconym do oporu większość czasu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 1 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 Kto zyw niech biezry na 4um czat, bo siedzimy tam z Fugazim i nam się nudzi samym :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 1 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 A ja dziś pośmigałem sobie trochę na moto :banghead: Było fajnie' date=' choć brak szyby uniemożliwia długą jazdę w takiej temperaturze, w normalnych moto-ciuchach. Czasu starczyło na niedużo ponad 60km - trochę miasta, trochę za miastem, ale generalnie z gazem odkręconym do oporu większość czasu :)[/quote'] A nie jechałes przypadkiem przez Aleje koło południa? :) Bo siedzac w szkole słyszałem jak cos endurowatego przeleciało :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 1 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 Nom koło 12-stej kręciłem się w tamtym rejonie :banghead: Potem uderzyłem pełnym gazem do Ridera po kominiarkę, bo przestawałem czuć policzki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 2 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2004 Santa Cruz FW Stamp 164Bo jeden ślad jest lepszy od dwóch i na czarnym i na białymNo wlasniebardzo ladna mysl przewodnia.to kiedy jedziemy na deske? (wiem, jak spadnie biale) :banghead: ale chodzi o to kto z "kompanow" jeszcze smiga oprocz Ruffa, mnie i (chyba Okropa)?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi