Matek Opublikowano 16 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2004 jak widzicie, moja siostra, podgladająca nas do tej pory ukradkiem, zarejestrowała się dziś na forum. Może coś jeszcze z niej będzie... oj z ukrycia-nie ładnie .Pozdrowienia dla Nazg(moje tylne siedzonko ER-5 czeka na ciebie) Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 16 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2004 Siaśka mi kazała się ujawnić ;)... Hehe' date=' sezon się skończył, to przynajmniej nie muszę żałowac, że nie mogę jeździć z Wami ;). Może mnie ktoś pamięta, młodszą siostrę Siasi, którą chyba ze 3 razy w wakacje Matek wziął jako 'plecaczek' (DZIĘKI MATEK!!!! ;))... pozdro dla Złych Motocyklistów z Grupy Krakowskiej!!! :D[/quote'] Czeeeeesc 8) Wiesz... u mnie tez z tyłu miejsce wolne jak cos teges... ;) Byle do wakacji :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szereny Opublikowano 16 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2004 Heh, Nazg, miło Cię znów widzieć/czytać ;) Popatrz co się dzieje, już sobie transport na nowy sezon załatwiłaś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 16 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2004 A jak sobie w.w. transport skombinuje CeBRe to dopiero będzie transport 8) , mam nadzieję, że mi sie uda wyszperać jakieś TDR na przyszły sezonik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 16 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2004 pozdro dla Złych Motocyklistów z Grupy Krakowskiej!!! ;) Ee... kurna.... reszta to gips? :? Kozie spod ogona nie wypadlim ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristo Opublikowano 16 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2004 Ee... kurna.... reszta to gips? :? Kozie spod ogona nie wypadlim ;) Przeciez Cieszyn to tez Krakow ;)Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 16 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2004 Przeciez Cieszyn to tez Krakow ;) Niee no... pewnie... dupek jestem... czepiam się ;) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 niestety muszę zmartwić obiektu latającego nie będzieA co to za obiekt latający miał być :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 Nieżle widze że Krakowska grupka przelotowa rozszeżyła sie az do cieszyna hehe ;) ;) ;) ogólnie light!!!1 :mrgreen: A tak apropo witam NAZG w gronie forumowiczów!!!!pozdrowionka dla wszystkich!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 Siaśka mi kazała się ujawnić ;)... Hehe, sezon się skończył, to przynajmniej nie muszę żałowac, że nie mogę jeździć z Wami ;). Może mnie ktoś pamięta, młodszą siostrę Siasi, którą chyba ze 3 razy w wakacje Matek wziął jako 'plecaczek' (DZIĘKI MATEK!!!! ;))... pozdro dla Złych Motocyklistów z Grupy Krakowskiej!!! :D Witam, witam :mrgreen: ..nie no widze ze Siasia twardo dziala od naszego spotkania we Free ;) Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groch Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 Witam, Ja tak jeszcze tylko zaczepnie chciałem powrócić do tematu zatrzymania Ruffa przez kosmituff. Tak to sobie teoretycznie rozważaliśmy z Buśką (gość jeszcze nie jest forumowiczem ale był na motomszy i generalnie widać, że się garnie - będą z niego ludzie). Wprawdzie nie znam do końca sytuacji ale wydaję mi się, że skoro Ruff prowadził grupę, która zgodziła się na warunki jakie im podyktował to chyba byłoby w dobrym tonie gdyby wszyscy złożyli się na ten mandacik. Punktów wprawdzie rozdzilić się nie da ale dutki jak najbardziej. Ruff winien, owszem ale też ilu z was zwalnia do 50 widząc takie ograniczenie? A jeśli się ze mną nie zgadzacie to na pewno przytakniecie, że w takim razie jest głupotą jeździć na pierwszego w grupie, która wymaga ale nie pomaga. Ps. Pojeździłbym jeszcze bo maszyna niezagarażowana ale nie ma z kim bo siem chyba temperatury bojom - mienczaki (PRAWDA ZIGGY!!! 8) ) pozdrawiamGroch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 ponoc tak się przyjmuje ale nie wiem z doświadczenia wlasnego bo nie jeżdże w grupie, w takiej grupie również łatwo ukryć gościa bez prawka, bo zatrzyma się pierwszy a reszta gna dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 skoro Ruff prowadził grupę, która zgodziła się na warunki jakie im podyktował to chyba byłoby w dobrym tonie gdyby wszyscy złożyli się na ten mandaciknie jechalem w tej grupie, ale tutaj bym sie z toba nie zgodzil poniewaz:- jesli mialo by byc tak jak mowisz, to grupa musialaby wybrac Ruffa na prowadzacego;Ruff musialby sie dobrowolnie zgodzic czyli wtedy mieli by cos w rodzaju umowy. na pewno czegos takiego nie bylo, i ze Ruff jechal jako pierwszy, to jego wlasny wybor.- nie zawsze chodzi o to zeby ukryc sie za tym jadacym z przodu - nie wszystkim w grupie musi odpowiadac tempo nadawane przez prowadzacego. dlatego grupa nic nie wymaga - chyba ze siedzieli mu na kole i krzyczeli "czadu" ;) (nie sadze).- niektorzy zwalniaja - moze nie do 50km/h, ale nie pedza wtedy po 100km/h. tez nie jestem swiety, i pare razy by mi sie za to dostalo, ale generalnie "grupy przelotowe typu 180" mnie nie pociagaja ;)- apropos pomagania grupy - niedawny przypadek z wypadkiem na pozyczonym KTMie - moglismy zarzadac zwrotu pieniedzy za niewykorzystany czas od tego co mial dzwona, ale wszyscy zgodnie stwierdzili ze nie zbiednieja o te pare zl, a koledze pomoga. Pozdrps (mam nadzieje, ze nie rozpetalem burzy) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 - jesli mialo by byc tak jak mowisz, to grupa musialaby wybrac Ruffa na prowadzacego; Ruff musialby sie dobrowolnie zgodzic czyli wtedy mieli by cos w rodzaju umowy. na pewno czegos takiego nie bylo, i ze Ruff jechal jako pierwszy, to jego wlasny wyborNie bardzo chciałbym sie wypowiadać w tej kwestii (żeby nie było, że chce kase wyłudzic od chłopaków ;) ), ale jesli chodzi o kwestie prowadzącego to zostałem nim z wyboru grupy, bo jedyny znałem trasę ;) chociaz nie było zbytnio co znać, bo trasa była prosta ;) Ciekawe do czego ta dyskusja doprowadzi...Służę wyjasnieniami w kwestii faktów, ale swojej opinii nie bedę na razie ujawniał ;) Dodam tylko, że kosmita powiedział to samo co Grochu. Cytuje: "Powinnienem wam wszystkim taki mandat wystawić, ale mogę tylko jednemu (kwestia pomiaru radarem), więc koledzy powinni sie złożyć z Toba na ten mandat" (nie gwarantuję, że cytat jest hiper dokładny, ale jest bardzo bliski oryginałowi ;) ) P.S.Myslę, że dyskusja warta jest zachodu, bo bedzie można wyciągnąć jakieś wnioski i wprowadzic je w zycie w przyszłym sezonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 może lepiej nie teoretyzować skoro Ruff zapłacił i nie ropętał burzy to lepiej temat ukrucić już teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi