Bari Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Tak poza tematem za cene zbika mialbys ladny uzywany skuterek Aerox , Speedfight itp. Sam kupilem nowego tajwana i wiem co mowie :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 WitamNie bierz żadnego polskiego żbika który ma v-max 47km/hkup jakiś inny skuter zresztą z taką mocą jak ma ten skuterek to na jednym kółku niepojeżdziszCo do filmików to bardzo dobry pomysłPozdrawiam MUMA :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 sory za OT ale już nie wytrzymam... dłużej nie wytrzymam postów Mumy. Nie mowie ze ja zawsze pisze z sensem ale Muma zawsze musi wtracic swoje 3grosze nawet jest zupelnie jest to nie zgodne z prawda.Moze tylko na mnie to tak dziala albo jestem jakis dziwny ale takie mam odczucia... jeszcze raz sory za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 to ja też się podpisuję pod tym pomysłem... :icon_eek: i może jakieś filmiki ukręce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 heh to wiec jak z tymi pomyslami moze zaczynamy od 1 maja dlugi weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Ja w tym tygodniu będe kręcił :icon_biggrin:. Ale nie będę z całą ekipą tylko sam :icon_mrgreen:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Witam Nakręce filmik jak tylko naprawie w moto skrzynie biegówmam jeszcze pytanko jak już zmontuje to na jaki serwer mam wrzucić i jak mam to zrobić???PZDR MUMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Witam Nakręce filmik jak tylko naprawie w moto skrzynie biegówmam jeszcze pytanko jak już zmontuje to na jaki serwer mam wrzucić i jak mam to zrobić???PZDR MUMANajpierw zmontuj, a potem będziemy myśleć. Zawsze na rapidshare można zarzucić. Ja już mam jeden debiutancki filmik... Ae sie nim niepochwale bo zrobiony z tandetnego materiału :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 jak coś ukręcę to zapodam na rapidshare i link Wam pokaże;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 ja tez moge cos zapodac, z terenu i z asfaltu , ale raczej napewno nie stunt :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruta89 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Niemoge się doczekać filmików :D PS: Jak ktoś chce mogę pomóc w obróbce filmików Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez Ruta89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) bo tym dlugim weekendzie (majowce) cos wrzuce, bo bedzie duzo czasu na krecenie .. :):D Honda nsr jednak pozostaje... Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez Sikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 A Do mnie wkoncu przyszedl tlok do hondy:Dzrobie sobie za ten czas silnik i rame :D wrocą owiewki i bak od malowania:DZdecydowlaem sie jednak na kolor,,Cameleon"tzn czy to jest kolor to nie wiem koles mowi ze bedzie zmieniala barwy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 ,,Cameleon"tzn czy to jest kolor to nie wiem koles mowi ze bedzie zmieniala barwy:D bedzie sie dostosowywac do otoczenia.. :clap: to o to pewnie chodzi, żeby policja Cie nie widziała.. :D Jak jeździsz po lesie, to jeszcze moro kombinezon sobie kup i bedziesz niewidoczny! : :) a poważnie, to ciekawy jestem jaki to da efekt, ja mam pióro parkera i ono tez tak w zależności z jakiej strony patrzeć taki ma kolor (dla niewtajemniczonych, chodzi o kolor obudowy pióra :P ).. raz zielony, raz fioletowy, czasem niebieski... na moto, to może czasem wyglądać dziwnie.. a z drugiej strony, to może być nawet zaje..ste... :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Pomysł rewelacyjny z tym "konkursikiem" :) Następny wątek, gdzie będą zamieszczane wszystkie filmy, najlepiej założyć pod koniec sezonu/na jesień. Każdy będzie miał wystarczająco czasu na nakręcenie swojego filmu. Potem będzie co oglądać w długie jesienne wieczory :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi