Skocz do zawartości

Najlepszy Fim Motorowerowy:D

DiboS60
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Witam

Nie bierz żadnego polskiego żbika który ma v-max 47km/h

kup jakiś inny skuter zresztą z taką mocą jak ma ten skuterek to na jednym kółku niepojeżdzisz

Co do filmików to bardzo dobry pomysł

Pozdrawiam MUMA :banghead:

sory za OT ale już nie wytrzymam... dłużej nie wytrzymam postów Mumy. Nie mowie ze ja zawsze pisze z sensem ale Muma zawsze musi wtracic swoje 3grosze nawet jest zupelnie jest to nie zgodne z prawda.Moze tylko na mnie to tak dziala albo jestem jakis dziwny ale takie mam odczucia... jeszcze raz sory za OT

Muma napisał:

Witam

Nakręce filmik jak tylko naprawie w moto skrzynie biegów

mam jeszcze pytanko jak już zmontuje to na jaki serwer mam wrzucić i jak mam to zrobić???

PZDR MUMA

Najpierw zmontuj, a potem będziemy myśleć. Zawsze na rapidshare można zarzucić. Ja już mam jeden debiutancki filmik... Ae sie nim niepochwale bo zrobiony z tandetnego materiału :biggrin:

DiboS60 napisał:

,,Cameleon"tzn czy to jest kolor to nie wiem koles mowi ze bedzie zmieniala barwy:D

bedzie sie dostosowywac do otoczenia.. :clap: to o to pewnie chodzi, żeby policja Cie nie widziała.. :D Jak jeździsz po lesie, to jeszcze moro kombinezon sobie kup i bedziesz niewidoczny! : :) a poważnie, to ciekawy jestem jaki to da efekt, ja mam pióro parkera i ono tez tak w zależności z jakiej strony patrzeć taki ma kolor (dla niewtajemniczonych, chodzi o kolor obudowy pióra :P ).. raz zielony, raz fioletowy, czasem niebieski... na moto, to może czasem wyglądać dziwnie.. a z drugiej strony, to może być nawet zaje..ste... :clap:

Pomysł rewelacyjny z tym "konkursikiem" :)

Następny wątek, gdzie będą zamieszczane wszystkie filmy, najlepiej założyć pod koniec sezonu/na jesień. Każdy będzie miał wystarczająco czasu na nakręcenie swojego filmu. Potem będzie co oglądać w długie jesienne wieczory :D