kwas Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Ciekawe czy widzieliście nowe motocykle enduro, które wypuściła aprilia na rok 2006 :banghead: Aprilia RXV450 i RXV550. Jak sprawują się równie dobrze jak wyglądają to widze ze szykuje się wielka konkurencja dla austryjaków i japońców! :smile: linkhttp://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M179544 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 jeżeli chodzi o wygląd REWELACJA są piękne !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 tutaj fotki wersji crossowej MXV450- robi wrażenie :smile:http://bikepics.com/aprilia/mxv450/05/pics.asp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 kiedyś sobie kupie taki :smile: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 A czyje one silniki mają? Jeśli to nowe silniki aprilii to lepiej poczekać jeszcze z 5 lat zanim sie to kupi bo na pewno mają masę wad które może w ciągu paru lat uda im się wyeliminować ale na razie lepiej traktować ten motocykl jako ciekawostkę. I co to w ogóle jest za rama? Połączenie kratownicowej stalowej z aluminiową? :smile: Przecież tu w ogóle nie ma dostępu do silnika. Do tego pierwszy raz widze otwartą rame w terenowym motocyklu. Do tego silnik V....Jeśli to ma być motocykl na pokaz mody to moim zdaniem jest idealny, ale jeśli chodzi o wyczynowy sport to jakaś pomyłka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 obydwa mi sie niepodobaja. wcale bym nie kupil takiego jak bym mial tyle kasy do wydania. - ale to jest oczywiscie tylko moje zdanie :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Wydaje mi się ze mają silniki Rotaxa, ale pewności nie mam, jesli jest tak jak mowie to o awaryjność silnika nie ma się co martwić :banghead: a co do konstrukcji ramy trzeba zobaczyc najpierw motocykl na żywo bo może tylko wygląda na trudnodostępne itd. Ogólnie to chciałbym to zobaczyc na zywo bo ciekawi mnie niezmiernie :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) jezeli chodzi o wyglad to naprawde swietne motocykle. Nie widzi mi sie troche ta rama , tak jak wspomnial adam, troche niepraktyczna. Oczywiscie wszystko trzeba obczajic na zywo , tak to mozna wynajdywac setki wad i narzekac :smile: Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez aLLy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Silnik V, piękny design, wspaniałe moto. Szkoda tylko, że na części tyle się czeka. Właśnie dlatego np poznański Rapid powiedział dość Aprili - ile można się za producenta przed klientami tłumaczyć. Tak czy owak ja ciągle o tym motocyklu myślę - myślałem już póltora roku temu, gdy brałem nową 450tkę KTMa, ale wówczas Aprili jeszcze nie było w sklepach. Teraz nie zamierzam zmieniać moto, ale jeśli przyjdzie czas to tę Aprilię mam ostro na celowniku :smile:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 heh dominik racja. Na uklad napedowy kaza czekac mi jakies 2 - 3 tygodnie -.0 . Co prawda moge kupic te czescie w niektorych sklepach od reki , przyjda do mnie w jakies 3 dni , ale co jesli nie beda pasowac -.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Piękne motor to z niej jest ale czy funkcjionalny i spełniający zadanie w 100% i bez awaryjny to nie wiem. I cena jak na taką marke dość wysoka :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RO Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Design genialny , tylko narazie żadnych opinii w internecie ani zadowlonych/niezadowlonych posiadaczy , widział ktoś gdzieś recke może tej MXV450 ? :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 ladny az za ladny na hard enduro i silnik V w enduro pewnie na panewach i wtrysk paliwa hmmm albo zmieniaja sie czasy ze single odejda do lamusa albo to moto to wylacznie ciekawostka i kariery nie zrobi osobiscie stawiam na to 2 :smile: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Jakiś rok temu Aprilie kupiło Ducatti więc myśle że kasy w błoto wyrzucać nie bedzie I mam nadzieje że terenówka apirili nie okaże sie rynkowym bublem pozatym wygląda świetnie i jestem niezmiernie ciekawy jak się sprawuje ten silnik V2 :P :banghead: :cool: :icon_razz: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 sadze ze w SM bardziej pasowal by ten design nadwozia jak i silnika zreszta ,motocykl hardenduro powinien byc prosty w obsludze a tu mamy V-ke i wtrysk czyli kupa elektroniki ktora nie lubi wilgoci ,ogolnie jakis taki zaladny na enduro Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi