poonani Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 O w pyte!!! :icon_razz: :wink: :wink: Czy on ma co jakiś czas uślizgi tylnego koła??? noo wydaje mi sie że uślizg tylnego koła ma opanowane na maxa, poza tym marzyciel (lubi patrzeć w niebo) hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=4qJQ_kwo-hE...torcycle%20pass pełen podziw, pełen podziw! szacunek dla jego umiejętności i szybkiej oceny sytuacji Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez bartic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 że drogi zbyhu film jest po to tak zmontowany żeby nie dało się zrobić tak jak mówisz :wink: . Nie uwierzę w to, że ten ściemniacz rzeczywiście tyle jeździ ile pokazuje jego prędkościomierz. Sam jeździłem niewiele razy z prędkościami ~200km/h, przyznaję, ale to mi wystarczylo, żeby mieć zdanie, że przy takiej prędkości nie da się mykać slalomem między samochodami i skakać z pasa na pas. Dyskusja na ten temat była, nie ma co znowu pluć na darmo :wink: Co ile w Szwecji sa rozstawione slupki przy drogach :bigrazz:?Jesli co 0,1 km, to Ghostrider jedzie cirka ebalt 439km/h (gdy predkosciomierz wskazuje 299) :crossy:.A jesli co 0,1 mili, to wychodzi 274km/h.Zmierzylem kilka razy czas, w jakim Ghost mija 10 slupkow przy drodze, wyciagnalem srednia, zeby zminimalizowac blad refleksu i przeliczylem... :crossy: :icon_razz: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zbyhu Ty to normalnie w NASA powinieneś pracować :icon_razz: nie no ten to ... :wink: ożesz w pytę koguara :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zbyhu Ty to normalnie w NASA powinieneś pracować Nie byłbym tego taki pewien bo: Jesli co 0,1 km, to Ghostrider jedzie cirka ebalt 439km/h (gdy predkosciomierz wskazuje 299) .A jesli co 0,1 mili, to wychodzi 274km/h. Nie chce mi się dochodzić co, ale coś na pewno jest nie tak.Bo skoro przejeżdża 0,1km w określonym czasie, a jak wiadomo mila jest dłuższa od kilometra, to 0,1 mili w tym samym czasie oznacza większą prędkość niż w przypadku kilometrów.Popraw się zbychu :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Co ile w Szwecji sa rozstawione slupki przy drogach :banghead:?Jesli co 0,1 km, to Ghostrider jedzie cirka ebalt 439km/h (gdy predkosciomierz wskazuje 299) :D.A jesli co 0,1 mili, to wychodzi 274km/h.Zmierzylem kilka razy czas, w jakim Ghost mija 10 slupkow przy drodze, wyciagnalem srednia, zeby zminimalizowac blad refleksu i przeliczylem... ;) :smile: Pozdrawiamwięc jak sam widzisz i tak żadne z Twoich wyliczeń nie pokrywa się ze wskazaniem licznika. Z tego co się orientuję to w Szwecji obowiązuje system metryczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Czolem! Hmm, chyba, ze sa ustawione co 200m, to wtedy wychodzi 220km/h :smile:Ciekawe...Napisalem maila do znajomego Szweda, on mi odpowie co ile sa u nich te slupki rozstawione :banghead:. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Ok, na bagnach się chowałem :smile: - gdzie można nabyć (lub ściągnąć) filmy z Ghostriderem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Czolem! Kupic mozesz na wiekszosci stacji benzynowych w Szwecji :smile:.A sciagnac z eMula. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Czolem! Hmm, chyba, ze sa ustawione co 200m, to wtedy wychodzi 220km/h :smile:Ciekawe...Napisalem maila do znajomego Szweda, on mi odpowie co ile sa u nich te slupki rozstawione :banghead:. Pozdrawiamno to czekamy na informacje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiE Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 No cos jest faktycznie nie tak. Jesli co 200 metrow to powinien jechac jakies 880 nie 220. Chyba ze cos mi sie juz mąci w glowie. Ale to 2 razy wieksza odległosc w tym samym czasie.A w 3 nie byl tez za policjanta czasem przebrany? Znalazlem gdzies 4 czesc i pisze ze z 2006 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maar79 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Ja uważam że nakład pracy i środków jakie zostały zaangażowane w produkcje tego filmu pozwala stwierdzic jednoznaczne iż nie bawili by sie w to gdyby było to tak łatwe do zdemaskowania pozatym nawet z róznicy prędkości mijanych przez GR aut widać ze koleś naprawdę nisko leci a nie jedzie po asfalcie.No ale liczcie może odkryjecie jakąs grubsza aferę :smile: Nie zmienia to faktu że facet ma zdecydowanie więcej szczęścia niż rozumu, ciekawe czy jeszcze żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Ja ściągam z torneta drugą i trzecią część teraz. W sumie wcześniejszych części nie oglądałem, a mówicie, że są lepsze niż czwarta, która bardzo mi się podobała... zobaczymy... :-) Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Czolem! No cos jest faktycznie nie tak. Jesli co 200 metrow to powinien jechac jakies 880 nie 220. Chyba ze cos mi sie juz mąci w glowie. Ale to 2 razy wieksza odległosc w tym samym czasie.A w 3 nie byl tez za policjanta czasem przebrany? Znalazlem gdzies 4 czesc i pisze ze z 2006 roku. No faktycznie, cos muialem pochrzanic, jak teraz sie zastanawiam...Hmm...Wychodzi na to, ze jesli sa rozstawione co 100m, to jedzie te 439m/h, gdy co 0,1 mili, to 439 * 1,6 = 702km/h, a przy 200m 878km/h :banghead:. Kompletnie popieprzylem i przeliczalem w odwrotna strone...Ale, zeby byly ustawione slupiki co 50 metrow to jakos mi sie wierzyc nie chce... Wtedy byloby te 220km/h.Czekam dalej, czy mi cos ten Szwed odpisze :smile:. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 a co pol mili ? :smile: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi