Sarenka24 Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Dochodzą mnie słuchy, że mają się zwiększyć opłaty za ubezp. AC na motocykle, podobno na 25%. Czy ktoś coś wie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Każda firma sama sobie ustala dowolne stawki za AC (za inne ubezpieczenia zresztą też).Jak będzie chciała zdobywać rynek motocyklowy to obniży jak się wycofać z rynku to podwyższy. Proste zasady Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka24 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 nie o to mi chodziło, bardziej o to jakie firmy jakie mają teraz stawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R6surfer Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Wybierz się do jakiegoś brokera ubezpieczeniowego w swojej okolicy. Będzie miał najwięcej informacji na interesujący Cię temat. Poza tym stawki są uzależnione od bardzo wielu czynników i trudno byłoby tutaj je zebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellipe Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 allianz ---> kolo 10%pzu---> 18.5%warta---->20% tak jest w krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R6surfer Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 allianz ---> kolo 10%pzu---> 18.5%warta---->20% tak jest w krakowie. Co do Allianz nie sądzę, sam się u nich ubezpieczyłem jakieś 2 tyg temu i nic nie mówili. Wiem, że wprowadzili pakiet na motory sprzedawane przez dealerów, nowe i używane więc raczej wchodzą na ten rynek szeroko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 allianz ---> kolo 10%pzu---> 18.5%warta---->20% No to ciekawe bardzo. To jakim cudem przy wartości mojej CBR'ki ok.15 000 zł agentka wyliczyła mi w PZU AC ponad 5000zł, a koleś z Alianz'a prawie 3900zł? Paranoja. Trudno moja odpowiedź jest oczywista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon72 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 to może kto ma AC niech się pochwali na 4um,porównamy ceny,z jakich rejonów itp...Pozdrawiam Leon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 (edytowane) U mnie w Nowym Tomyślu AC od kradzieży wynosi ok250zł(przy wartości motocykla według ich papierów 4800)a pełne AC ok 600zł.Dotyczy to PZU Edytowane 18 Kwietnia 2006 przez Domel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Z ciekawości jak ubezpieczałam moto to poprosiłam o wyliczenie ile by mnie AC wyszło. Motocykl wart 9000 zł, miasto Bielsko-Biała, cena za ubezpieczenie AC na rok to 3000 zł :icon_mrgreen: za przeproszeniem chyba oci***** . Jak bym tyle zapłaciła to chyba tylko jednorazowo coby się specjalnie wywrócić i zrobić koszty większe niż 3000 zł coby ta kasa mi się zwróciła :icon_mrgreen: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabix Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 W Mławie w PZU za GSXR 600 z 2003r AC kosztuje kolo 2000zl na rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 wiesz ze te koło to moze sie zamknąć kolo 10000 w pzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi