Skocz do zawartości

..::21 MAJA 2006 DOM DZIECKA W-WA::..

Bartosz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Mam bandamki 100 szt. - oznaczenie dla dzieci z DD.

Wcześniej nie wchodziłam na ten temat - sorki. Byłam zajęta innym.

Mam trochę innych pierduł - gadgetów i tylko nie wiem jak je zabrać motórem. pożyczę sakwy i zapakuję plecak. Będę wielbłądem.

Wpadnę tylko dostarczyć i zrzucić się. Czy na Bemowie będzie jakiś samochód, żeby to wszystko przekazać? Czy może lepiej od razu do DD z gratami jechać? Pozdrówka

Jeżeli tylko uda mi się urwać z konferencji, postaram się wzorem roku ubiegłego wpaść do DD chociaż na chwilę - jednak jeśli tylko ujrzę telewizyjne kamery itp., wybędę szybciej, niż się pojawię (nie lubię się lansować w świetle jupiterów). :D

Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300

nom, rewelacyjnie było, szkoda tylko że czeba było po tym bagnie jeździć... (brawa dla kolesia z koszem !!!)

Chciałem podziękować przede wszystkim Bartoszowi !! Bez którego by sie to wszystko nie odbyło

oraz koledze od helu ;-)

od razu zapisuje sie na następny rok !!

Pozdrawiam

Florek

P.S.

Od dziś szukam info o "Guraszce" !

nom, rewelacyjnie było, szkoda tylko że czeba było po tym bagnie jeździć... (brawa dla kolesia z koszem !!!)

A raczej dwóch kolesiów: Bola na Jawie z zaprzężonym do niej Velorexem oraz Wiecznego_Studenta na Uralu. Dodali oni imprezie szczególnej okrasy.

Musicie przyznać, że DD robi przytłaczające wrażenie (przynajmniej na piszącym te słowa takowe wywarł). :) Uważam, że idea nawiedzania rzeczonej placówki rokrocznie jest jak najbardziej szczytna i Pomysłodawcy należą się duże brawa. :(

Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300

Imprezka w porządku, dziękujemy Bartoszowi za zaproszenie, natomiast chciałbym poruszyć jedną drobną sprawę, mianowicie nie jest to jedyny DD w Warszawie, może warto pomyśleć o zorganizowaniu takich imprez w innych placówkach??

P.S. Zgadzam się z przedmowcą, dom dziecka robi trochę ciężkie wrażenie uśmiechy na twarzach tych dzieciaków zdecydowanie poprawiały mi samopoczucie :)

Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :)

Nie sprawdzałem dokładnie... Licznik rowerowy mogą zakłucać świece w silniku, koło magnesowe... Obliczenia mogą być trochę niedokładne (o parę kilometrów) ale wyszło, że dookoła boiska (plus jeden krótki wypad na miasto z dzieciakiem w koszu) zrobiłem 15km :).

Witam, mi także impreka się podobała, ujeździłem się na maxa, teraz czas na :biggrin: w domowym zakątku, ciszy i spokoju, nie widziałem jeszcze tyle radości i uśmiechów na tylu twarzach naraz u dzieci. Nie sądziłem, że może to dostarczyć takiej radochy obu stronom. Niektórzy tak ściskali mnie w pasie, że pół drogi w koło boiska jechałem na bezdechu, prosząc o litość i poluzowanie uścisku :) . A za hel dziękujemy Plooskvie :( , ten to miał wzięcie :D . Tworząc ranking popularności ów gaz miał by pierwszeństwo przed motocyklami :flesje: . Super było Was zobaczyć i uczestniczyć w tak szczytnym celu. Dzieki Bartkowi za organizację :buttrock:

Michale dawaj foty...

Niesamowicie się czuję. Piękna zabawa. Mi jednak pomimo całej radości jakoś nieswojo. Taka wizyta uświadamia co nieco. To jeden dzień, a inne..."codzienniejsze". Tyle w nich energii, życia, chęci...

Żałuję, że nie dotarła moja japońska dostawa...no nic. Może za rok...

Z serdecznym ostrzeżeniem...tfu - z serdecznym pozdrowieniem :)

Hej:) tu ta pani od ustawiania kolejki:P

Ja serdecznie chcialam, podziekowac wszytskim wytrwałym:) dzieciaki na pewno was nie zapomną:) ja oprócz tego ze nie mam już głosu to w uszach cały czas słyszę jedno: plosę paniiii czy ja moge na tym czerwonym , a ja na tym niebieskiem, plose paniiiiiiiiii

Buziaki dla wszytskich

P.S - Ja również zjaiwe siew przyszłym roku:)

Pozdrawiam Florkową :D za tytaniczną walkę o utrzymanie dzieciaków w ryzach i organizację tej całej kolejki RESPEKT :( Pomysł był bardzo dobry :) wprowadziłaś ład i porządek.

Dawajcie foty!!! :buttrock: