anulka Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Mam bandamki 100 szt. - oznaczenie dla dzieci z DD.Wcześniej nie wchodziłam na ten temat - sorki. Byłam zajęta innym.Mam trochę innych pierduł - gadgetów i tylko nie wiem jak je zabrać motórem. pożyczę sakwy i zapakuję plecak. Będę wielbłądem.Wpadnę tylko dostarczyć i zrzucić się. Czy na Bemowie będzie jakiś samochód, żeby to wszystko przekazać? Czy może lepiej od razu do DD z gratami jechać? Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Będę jutro około 11.00 z samochodem na Ursynowie po graty i z tamtąd przyjadę prosto na DD jeszcze z dwoma motocyklami i tymże samochodem, także spotkamy się na miejscu. Do zobaczenia jutro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Jeżeli tylko uda mi się urwać z konferencji, postaram się wzorem roku ubiegłego wpaść do DD chociaż na chwilę - jednak jeśli tylko ujrzę telewizyjne kamery itp., wybędę szybciej, niż się pojawię (nie lubię się lansować w świetle jupiterów). :D Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) Było bardzo fajnie, ale te dzieciaki to by nas zajeździły ;) Heleniarze nie motocykliści :D Edytowane 21 Maja 2006 przez gonzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 nom, rewelacyjnie było, szkoda tylko że czeba było po tym bagnie jeździć... (brawa dla kolesia z koszem !!!)Chciałem podziękować przede wszystkim Bartoszowi !! Bez którego by sie to wszystko nie odbyłooraz koledze od helu ;-) od razu zapisuje sie na następny rok !! Pozdrawiam Florek P.S.Od dziś szukam info o "Guraszce" ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 nom, rewelacyjnie było, szkoda tylko że czeba było po tym bagnie jeździć... (brawa dla kolesia z koszem !!!)A raczej dwóch kolesiów: Bola na Jawie z zaprzężonym do niej Velorexem oraz Wiecznego_Studenta na Uralu. Dodali oni imprezie szczególnej okrasy. Musicie przyznać, że DD robi przytłaczające wrażenie (przynajmniej na piszącym te słowa takowe wywarł). :) Uważam, że idea nawiedzania rzeczonej placówki rokrocznie jest jak najbardziej szczytna i Pomysłodawcy należą się duże brawa. :( Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Imprezka w porządku, dziękujemy Bartoszowi za zaproszenie, natomiast chciałbym poruszyć jedną drobną sprawę, mianowicie nie jest to jedyny DD w Warszawie, może warto pomyśleć o zorganizowaniu takich imprez w innych placówkach?? P.S. Zgadzam się z przedmowcą, dom dziecka robi trochę ciężkie wrażenie uśmiechy na twarzach tych dzieciaków zdecydowanie poprawiały mi samopoczucie :) Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Wrzucajcie fotki . Moje można ściagnąć stąd:http://www.honda.neostrada.pl/dd_by_rad3k.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Nie sprawdzałem dokładnie... Licznik rowerowy mogą zakłucać świece w silniku, koło magnesowe... Obliczenia mogą być trochę niedokładne (o parę kilometrów) ale wyszło, że dookoła boiska (plus jeden krótki wypad na miasto z dzieciakiem w koszu) zrobiłem 15km :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Witam, mi także impreka się podobała, ujeździłem się na maxa, teraz czas na :biggrin: w domowym zakątku, ciszy i spokoju, nie widziałem jeszcze tyle radości i uśmiechów na tylu twarzach naraz u dzieci. Nie sądziłem, że może to dostarczyć takiej radochy obu stronom. Niektórzy tak ściskali mnie w pasie, że pół drogi w koło boiska jechałem na bezdechu, prosząc o litość i poluzowanie uścisku :) . A za hel dziękujemy Plooskvie :( , ten to miał wzięcie :D . Tworząc ranking popularności ów gaz miał by pierwszeństwo przed motocyklami :flesje: . Super było Was zobaczyć i uczestniczyć w tak szczytnym celu. Dzieki Bartkowi za organizację :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Mieliście podtlenek azotu :) :( :D :buttrock: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Michale dawaj foty... Niesamowicie się czuję. Piękna zabawa. Mi jednak pomimo całej radości jakoś nieswojo. Taka wizyta uświadamia co nieco. To jeden dzień, a inne..."codzienniejsze". Tyle w nich energii, życia, chęci...Żałuję, że nie dotarła moja japońska dostawa...no nic. Może za rok... Z serdecznym ostrzeżeniem...tfu - z serdecznym pozdrowieniem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florkowa Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Hej:) tu ta pani od ustawiania kolejki:PJa serdecznie chcialam, podziekowac wszytskim wytrwałym:) dzieciaki na pewno was nie zapomną:) ja oprócz tego ze nie mam już głosu to w uszach cały czas słyszę jedno: plosę paniiii czy ja moge na tym czerwonym , a ja na tym niebieskiem, plose paniiiiiiiiii Buziaki dla wszytskich P.S - Ja również zjaiwe siew przyszłym roku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Pozdrawiam Florkową :D za tytaniczną walkę o utrzymanie dzieciaków w ryzach i organizację tej całej kolejki RESPEKT :( Pomysł był bardzo dobry :) wprowadziłaś ład i porządek. Dawajcie foty!!! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Hej:) tu ta pani od ustawiania kolejki:P Wytrwała jesteś, jak ty nad nimi zapanowałaś???? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi