Arni Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Ja po zmianie sprzeta w sumie tez znowu moge opisac najwiekszy speed na nim, więc....jechałem 160. Przeje**** ! :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojkar Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Duzo za duzo :banghead: Rozumiem Tomku ze nigdy tak szybko nie jezdziles po drodze ?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Haha no Dexio to wogole 60 na godzinke caly czas :)Wolniutko i spokojniutko :P ...NOT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielGpz Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 (edytowane) Mi swoim gpz-tem udało sie polecieć licznikowe 190 ale śmierć już zaglądała przez ramie :wink: Więcej juz chyba moja machina nie da rady :biggrin: dobrze że mam gdzie testować maszynę (droga nr8) :crossy: Edytowane 12 Września 2008 przez DanielGpz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CBR 1000F Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Mi swoim gpz-tem udało sie polecieć licznikowe 190 ale śmierć już zaglądała przez ramie :wink: Więcej juz chyba moja machina nie da rady :biggrin: dobrze że mam gdzie testować maszynę (droga nr8) :crossy: Kolego to nie jest strona na chwalenie się tylko ką krety o wypadkach i szkołach jazdy więc na chwalenie się Twoim wyczynem jest tu zbędne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 ale o co kaman:) ? Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Kolego to nie jest strona na chwalenie się tylko ką krety o wypadkach i szkołach jazdy więc na chwalenie się Twoim wyczynem jest tu zbędnePo pierwsze primo-"konkrety".Po drugie primo-to jest temat o chwaleniu się największym speedem, więc jego post był jak najbardziej na miejscu. Zresztą jak cała seria wcześniejszych postów, które są o tym samym :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miras Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Kolego to nie jest strona na chwalenie się tylko ką krety o wypadkach i szkołach jazdy więc na chwalenie się Twoim wyczynem jest tu zbędneA Ty chyba ką pletnie nie zauważyłeś tematu tego (starego jak węgiel) wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maestro Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 (edytowane) Nie mam manii predkosci, bo i po co, ale ciekawe jaki procent z osob na forum jezdzil przy tych -17 albo w sniegu mocnym :) To ciekawsze niz krecenie manetka ;) Na mojej aktualnie maszynie nie odważyłbym. Podzielam Twoje zdanie, zdecydowanie ciekawsza jazda była zimą :buttrock: Teraz już nie pamiętam rekordów prędkości na lodzie (lub drodzę z pokrytym lodem), ale zdarzało się wyprzedzić samochód (królowały wówczas fiaciki jeszcze)... no i listonoszy na WSK, którzy traktowali własne nogi jak dodatkowe płozy :) Oj fajnie było... Ciekawostka: nigdy zimą nie glebnąłem się :) Edytowane 17 Września 2008 przez Maestro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Na mojej aktualnie maszynie nie odważyłbym. Podzielam Twoje zdanie, zdecydowanie ciekawsza jazda była zimą :wink: Teraz już nie pamiętam rekordów prędkości na lodzie (lub drodzę z pokrytym lodem), ale zdarzało się wyprzedzić samochód (królowały wówczas fiaciki jeszcze)... no i listonoszy na WSK, którzy traktowali własne nogi jak dodatkowe płozy :) Oj fajnie było... Ciekawostka: nigdy zimą nie glebnąłem się :evil: A czym, ciekawość, wtedy jeździłeś? :icon_mrgreen: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm666 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Zima... :rolleyes: W zimie też jest fajnie. Gdy napadało dość śniegu, to sprzętami typu jawka specjalnie 'inicjowałem' wywrotki- kupa śmiechu była :P Co do V max Moto170km/h licznikowe (Af1 125) Auto Trabant 601 z jednym pierścieniem na tłoku 130km/h (lekko z górki, we 3 osoby) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Licznikowy max speed to pikuś i prawdę mówiąc nie wiem, ile było /na nie swoim sprzęcie nawet/ ale jak po ponad 20 latach wsiadłem na 250tkę i rozbuchałem ją do 130 km/h to wydawało mi się, że zapie**alam jak diabeł do piekła! Wrażenie było ogromne! Szkoda, że szybko minęło i teraz nie robi żadnej rewelacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zenoo Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 motocyklem - 90/h maxsamochodem - miałem kiedyś 200km Octavię, 2-3 razy udało mi się nią zamknąć licznik - 240/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN 47 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 WSK 125 - 95km/h Virago 535 - 160km/h Audi 80 B4 - 200km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1100 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Sam-Honda VT 1100 C3 - licznikowe 187km/h, ale jako pasażer z Teosiem ponad 240 w Kiekrzu i miałem dość. Jaguar XJ 3,6 Sovergin-235km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi