Arni Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 (edytowane) A ja dziś pogoniłem firmowe seicento do 175 licznikowych ( wg gps 169). To była jazda ;) Jeszzce kratka z tyłu i bez siedzeń, wiec szum i gwizd niemożliwy. Same auto jednak pomimo małych gabarytów dośc pewnie trzymało sie drogi, a spodziewałem sie jakiejs nadsterownośći. Wynik zapisał sie jako obecny rekordowy na gps'ie. Ciekwey jestem ilu nastepnych kierowców bedzie to probowało pobić hehe Edytowane 17 Lipca 2008 przez Arni GS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 No dobra. Prędkość ok 100km/h. Burza i nawałnica. Silny wiatr. nap**dalało z nieba aż miło. Pioruny, połamane gałęzie na drodze. Wiatr tak silny ze przestawiał motka na drodze. Ktoś jechał w takie coś??????? Pokazywali w TiVi :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Ja to sofcik:150 przy ladnej pogodzie120 w deszcz70-80 w sniegu70-80 przy -17, sucho bylo.Wszystko na xj 600 ;]Nie mam manii predkosci, bo i po co, ale ciekawe jaki procent z osob na forum jezdzil przy tych -17 albo w sniegu mocnym :cool: To ciekawsze niz krecenie manetka :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alone Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 VOLKL RC Ti 173cm na dobrze ubitym i zmrożonym śniegu z górki -19 z pomiaru czasu wyszło około 95km/h.Licznik nie chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemi Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 (edytowane) Moj maksymalny speed to 80km/h z kolega (70kg) na starej Hondzie 80ccm (nie znam dokladnego modelu :icon_exclaim: Jest to rama od starej Hondy XL185 a silnik od starej Hondy MT albo MTX) . A sam jeszcze nie probowalem pobic rekordu ;P Edytowane 21 Lipca 2008 przez Xemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 przenoszę to całe pitolenie do działu pitolenia...jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuer5 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 To wy z Tatą tak rodzinnie forum przeglądacie. A i pewno tata z alkomatem w drzwiach stoi jak wracasz do domu. Błazenada Poprostu jak poczytałem niektóre wypowiedzi, to nie mogłem się powstrzymać, aby tego ojcu nie pokazać, i pośmiać się... Jak mozna takie głupoty wypisywać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytexo Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 (edytowane) 260 km/h jeszcze było sporo rezerwy ale mało drogi :banghead: Edytowane 24 Lipca 2008 przez Tytexo Cytuj LAKIERNICTWO MOTOCYKLOWE - 889 423 626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feldgrau Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 ile te r1 rn04 z 2000/01roku powinny jechac maksymalnie?? Na ostatnim biegu powinno sie wkrecac do czerwonego pola bez niczego , czy trzeba ja bujac dlugo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pi00r3k Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 160 km/h, więcej nie próbowałem bo już mocno wiało pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Swojego speedu nie będę podawał, bo sprzeta mam takiego, który nie przepada za zbyt dużymi prędkościami, więc będzie OT :wink: mam znajomego majora rezerwy, pilot ktoregos tam stopnia (szkolił kadetów jeszcze na TS-11 Iskra), opowiadał jak kolega zanabyl BMW 535 i chciał zaszpanować rozpędzając auto do 220km/h, więc znajomy skwitował to krótko: Andrzej, ja przy 280 dopiero przednie koło odrywam od pasa więc taka prędkość nie robi na mnie wrażenia, facetowi podobno tak głupio sie zrobiło, że zwolnił do 130 i jechał prawie przepisowo. Więc jakkolwiek szybko by ktoś nie jechał znajdzie się ktoś szybszy :biggrin: Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 160 km/h, więcej nie próbowałem bo już mocno wiało pzdr180 z małym groszkiem, wiało mniej więcej tak samo, jak przy 140 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerb Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 ile te r1 rn04 z 2000/01roku powinny jechac maksymalnie?? Na ostatnim biegu powinno sie wkrecac do czerwonego pola bez niczego , czy trzeba ja bujac dlugo?Nie zawsze na ostatnim biegu dobijesz do czerwonego, powod jest taki ze po prostu wczesniej koncza sie konie mechaniczne. Motocykl mimo swojej oplywowej sylwetki tez stawia spore opory. Co do predkosci to ci co pisza ze maksymalnie lataja po 120 to chyba nigdy w zyciu samochodu nie wyprzedzali, przeciez kazda 500-setka dobije do 150-160 przy wyprzedzaniu. A juz te posty o hamowaniu to juz w ogole smiech na sali, co to jest za problem wyhamowac z duzej predkosci ? Jak zna sie swoj motocykl to idzie wyczuc kiedy powinienes zaczac hamowac jak widzisz przeszkode/inny pojazd przed soba. Ja rozumiem ze swiezy kierowca lub nowe moto to ciezko jest wyczuc co dzieje sie z przednia opona ale reszta ludzi powinna miec to w malym palcu. Trzeba tylko jezdzic tak zeby nie byc zmuszonym do awaryjnego hamowania bo wtedy mozna sie wykopyrtnąć i przy 40 km/h (przetestowane). A co do maksa to ostatnio na obwodnicy pod Toruniem zamknalem szafe z wynikiem 262 km/h, jechallismy w grupie 4 motcykli (2 x Z1000, Z750 i GSXR600) i chyba nikt z naszej czworki nie lecial wolniej niz 240. Ale na takiej drodze naprawde mozna sobie pozwolic a nawet warto bo adrenalina przy wzmajemnym wyprzedzaniu jest po prostu niesamowita, no i to uczucie zespolenia z maszyna - malo baku nie pogniotlem kolanami he he. Cytuj http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Duzo za duzo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Andrzej, ja przy 280 dopiero przednie koło odrywam od pasa więc taka prędkość nie robi na mnie wrażenia, facetowi podobno tak głupio sie zrobiło, że zwolnił do 130 i jechał prawie przepisowo. Więc jakkolwiek szybko by ktoś nie jechał znajdzie się ktoś szybszy biggrin.gifHe he, dobre :) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi