StreetFighter Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 A ja napiszę tak. Warszawa - Szczecin - 5 godzin 10 min na BIG-u 800 S. Odkręcić manetę to każdy potrafi. Nie sztuka być mistrzem prostej. Sztuka jechać szybko i płynnie. Nie przekraczałem wtedy 140 (i to tylko przy wyprzedzaniu) a przelotówkę miałem w granicach 120. Pozrawiam. A z taką prędkością przelotową przez miasta to też genialne nie jest 8) 8) 8) :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Nie ma co demonizować ;) Ale ciekawe jest, że kilka razy po drodze złapali mnie na suszarkę ale nie próbowali nawet zatrzymywać. Czyli nie rejestrują takich zdarzeń :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 ja moim banditem400 lecialem 170z malej gorki ale jeszcze troche zapas byl, a gxs-r'em kolegi 209km/h(fajnie bylo). pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Warszawa - Szczecin - 5 godzin 10 min na BIG-u 800 S. Odkręcić manetę to każdy potrafi. Nie sztuka być mistrzem prostej. Sztuka jechać szybko i płynnie. Nie przekraczałem wtedy 140niezły wynik ;) to trasa 530-550 km, więc uzyskałes średnią ~100kph jeśli mnie pamięc nie myli, sporo tam po drodze wiosek i mięścin 8O gratuluje płynności i odwagi :P mnie na tyle nie stać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 A ja napiszę tak. Warszawa - Szczecin - 5 godzin 10 min na BIG-u 800 S. Odkręcić manetę to każdy potrafi. Nie sztuka być mistrzem prostej. Sztuka jechać szybko i płynnie. Nie przekraczałem wtedy 140 (i to tylko przy wyprzedzaniu) a przelotówkę miałem w granicach 120. Pozrawiam.Zgadzam się w całej rozciągłości. To nie sztuka zamknąć na chwilkę zegar. Moje wyniki w tej konkurencji: Wrocław- Świecie 3h 11 min, Wrocław-Bazylea 11 h 15 min (990 km), Będzin-Wrocław 1h 50 min, Wrocław-Chojnice 3h15 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepes Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Muj rekord na jawie 350 ts zrasowanej to 150 kmh po autostradzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Trasa WARSZAWA-KOSZALIN 5 godzin - Renault Thalia 1.4Moją XJ600 Diversion na prostej max to około 180 km/hNajlepszy wyczyn to 140 km/h załadowanym na fulla Fordem Tranzit'em 2,5 D - myślałem że silnik wyskoczy z ramy 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypeczek Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Co do motorow to mooim malym zygzakiem wyciagnalem 230 na autostradzie. A z dziewczyna 210. A co do samochodow, to jedynym jakim zamknalem budzik byl Zuk - 120 Km/h... i to tym 3 biegowym... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 a mój rekord... całe 65 na poczciwym komarku :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conqueror Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 moja rycząca 40 się bujne... BSA A65???? Chciałeś napisać 400cm?? Myślałem że to ma 650cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 115km/h Aprilia RS 80 podobało mi się, i chciałbym pojechać troszke wiecej to za kilka lat teraz wole spokojniejszą jazde 80km/h w mieście tak żeby mnie auto nie rozjechało jakieś.. i żeby bezpiecznie hamować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek16 Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Ja tam specjalnych rekordów niemam jako pasażer to około 170 w samochodzie tylesamo i w poldku i w Citroenie na moto to miałem wmiare w pozo kolesia na prawku raz jechalem za nim jak jechał swoim prywartnym GSXF750 to poza miastem Honde Rebel rozpendziłem do 120km/h wiencej nieszła. Moja aprilą jechałem 160 najszybcie na jaezidze prubnej zanim ją kupiłem to było dopiero co 4 bieg wżuciłem chciał iść dalej ale niestety droga się skończyła i skrzyżowanie było a potem niemiałem zabrdzo okazji niom zadużo pojezidzić ale może w przyszłym tygodniu to pobije powinna z 190km/h pujść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 340 na k5 kolegi i jeszcze w dodatku zrobilem one hand wheelie :-D :-D :-D :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Ostatnio 165 km/h na mojej XJ, jeszcze dawala rade, ale droga sie skonczyla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stowa86 Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Na mojej CBR 600 200km/h potem wyjechalem za drzew i tak mnie wiatr trzepnal ze znalazlem sie na przeciwnym pasie i odrazu dalem sobie spokoj. Renault megan1.6 190km/h.To narazie tyle :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi