kamils Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 mi sie na obwodnicy 3miasta udalo zamknac szafe w scigu :mrgreen: 140km/h :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 21 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2004 A mnie na obwodnicy Kraka udało sie GS'04 rozpędzić do licznikowych 180 paru (może 183, a może 185). Ale leżałem już na baku, a gębą na zegarach i tylko ponad zegarami lukałem przed siebie... Dopiero dzisiaj zobaczyłem ten wątek i niestety nie udało mi się przeczytać całego (przy 3 stronie wymiękłem), ale zdziwiło mnie, że Monster 900 tylko 195 idzie (a może coś źle przeczytałem...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 22 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2004 Za to 800-ka poszła licznikowe 230 km/h :) Nie zawsze większe znaczy szybsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 23 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2004 dzisiaj 95 z górki :buttrock: ale będzie jeszcze więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 23 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2004 96 :mrgreen: :P , byłoby więcej ale mi sie górka skończyła :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 23 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2004 będzie więcej jak go rozblokuje :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 2 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2004 Ostatni test równoległy z TL1000S wykazał 218km/h :P niby niewiele ale bariera 215km/h przekroczona :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostek Opublikowano 2 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2004 ja na moim gs500-185km/h na DTŚ do katowic,ale w tym tygodniu kupuje owiewke,może pobije ten rekord o pare km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 2 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2004 Znalazłem odpowiednią górke.... 100 KM/H :P :P :P :eek2: i zamknięty obrotościomierz :P :P :smile2: :twisted: . Więcej nie próbuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENDI Opublikowano 4 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2004 Ja ostatnio na swojej ER 5 licznikowe 190.... :mrgreen: moze doszloby do 200 ale sie prosta konczyla... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 4 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2004 105km/h na Suzuki GS 500 mojej mamy... :mrgreen: moglem wiecej ale drogi koniec był i przy tych 105 dawalem ładnie po heblach :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 4 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2004 XJ600 na prostej 190km/h, pod koniec autostrady z górki prawie 210km/h (na obrotomierzu 9500) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 4 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2004 Na moim Drag Starze 150km/h - to i tak wiecej ni| w instrukcji - ale cignal dzielnie - 100km tak przejechalem Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 11 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2004 SKoro powstał taki temat, to i ja dodam swoje 2 zdania . Pierwsze to uważam że taki temat nikomu nie szkodzi, człowiek który po przeczytaniu że ktoś jechał na R1 320 pomysli . O ku... , ja tyle nie jechalem, noi napiera do garażu i ciągnie byle do 321 nie zważając na nic, wraca do domu. i napiera na forum, heh, takie coś jest z deka chore, ale tak robić mogą chyba tylko osobvy chore na psyche albo zakompleksione; a takie nie powinny w ogóle dosiadać motocykla. MOje rekordy nie są zbyt duże.ROMET OGAR , model 200 - zamknąłem licznik a wskazówka powędrowała daleko w dół. (licznik ma 60 km/h), ale to było w kwiecie jego wieku.Nissan Primera 20 GT . 220 i skurczybyk chciał jeszcze , szkoda że go sprzedałem ;) . No to narazie .Pozdrawiam wszystkich motocyklistów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Performer Opublikowano 12 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2004 Jak na razie mój rekord to 190 - Peugeot 1.8 , ale to nie jest moje ostatnie słowo , bo zamierzam kupić motór :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi