LOPIK83 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Dziękuję znów koledze za pomysłowe porady! Sądzę,że skorzystam z nich, bo i chęć do pojężdżenia coraz większa, a i aura bardziej wiosenna być zaczyna. A Kolega długo już swój motocykl posiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZYGID Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 WITAM WITAM JA NA MOIM MOTORKU ŚMIGAM OD 2007 ROKU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOPIK83 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Ja swój Police mam od roku. I jakie wnioski z tego okresu użytkowania? Jakieś poważniejsze usterki? Bardzo jestem ciekaw opinii Właściciela na temat tego motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZYGID Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 (edytowane) Witam. Praktycznie motocykl jest bezawaryjny , poza normalnymi usterkami (urwana linka sprzęgła, wymiana szczotek rozrusznika, wymiana zaworków iglicowych i takie tam drobnostki), z poważniejszych spraw- przebicie na uzwojeniu alternatora, trzeba było wymienić na nowe, podobno to jest wada KZ-tów. Mój był kupiony w dosc dobrym stanie, a dodatkowo w zeszłą zime dość dużo przynim zrobiłem, dużo by opisywać. Edytowane 4 Lutego 2009 przez ZYGID Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek12345 Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 elo wszystkim. mam kawasaki spectre 1100. bardzo prosze o jakies info na temat tego motoru. z góry thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOPIK83 Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Domyślam się,że dużo by opisywać. Ale upewniam się po prostu w przekonaniu, że motocykle te należą do trwałych konstrukcji Moż jestem też zabyt uczulony na niektóre detale. U mnie póki co, też nic poważnego się nie wydarzyło. A Kolega kupował swój w kraju ,czy w USA? Bo u nas to chyba mało takich się spotyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek12345 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 tak kupilem w kraju. i niedawno sie dowiedzialem ze u nas jest tylko kilak takich w polsce;P a i mam jeszce jedno pytanie. ile taki motor moze kosztowac?? bo nie wiem czy przeplacilem czy nie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOPIK83 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Tak właściwie to pytanie moje było do kolegi ZYGIDa. O spectrze kompletnie nic nie wiem i nie interesowałem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZYGID Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Witam, witam, po chwilowej nieobecności. Swoje moto zakupiłem już w kraju, zdążył nowinąć tutaj pare kilometrów, a Polsce żeczywiście jest ich niedużo, chociaż w zeszłym roku, przy słabym dolarze pokazywały się na allegro swieżo sprowadzone POLICE, ktoś chciał pewnie zrobić na nich interes bo za Wielką Wodą nie są drogie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Co do Spectre to mialem 20 lat temu. Softchopper wiec wiadomo ze glownie do jazdy na wprost, ciezki i o slabym zawieszeniu, tak jak wiekszosc tych motocykli. Od strony mechanicznej bardzo dobry i wytrzymaly, elektryka jak wiadomo moze sie psuc jesli nie dba sie o instalacje. Jesli chodzi o cene to ciezko cos poiedziec - ja go mialem w Kanadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOPIK83 Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Jakby nie patrzeć,jest to raczej wyjątkowy motocykl na naszych drogach. Do tej pory spotkałem tylko jeden taki z Żyrardowa. Poza tym na allegro są dwa wystawione z moich okolic właśnie. Może w sezonie dałoby rade gdzieś śmignąć razem? Rzuciłem już takie hasło w tamtym sezonie,lecz niestety rozeszło się po kościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOPIK83 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Czy z tej strony dałoby radę coś zamówić?http://www.bikebandit.com/houseofmotorcycl...us-1994/o/m4261 A i skąd brać galanterię do modelu police?Chodzi mi np. o kufry,gmole owiewke,światła, błotniki? Tak pytam w razie "W"? W normalnym serwisie chyba będzie kłopot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek.M Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Tak na marginesie żeby jeszcze namieszać w głowach były jeszcze modele oznaczane skrótem CSR, były to KZ w formie soft chopper. Można niezłego kręćka dostać poszukując części, wiem bo wertuję często allegro szukając gratów do mojego 440. Mnogość modeli i oznaczeń przyprawia o zawrót głowy. Pozdro Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOPIK83 Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 I raz jeszcze pytanko do kolegi ZYGIDa: Jaki rozmiarowo najlepiej dobrać typ opony na tył? Mam u siebie Dunlopa, tylko jeszcze oryginalnego.Ma on,dziwne oznaczenie: K327MG,romiar MR90-18 M/C-71H - czyli taki jaki producent zaleca w moim modelu. Niestety ciężko to przełożyc na polskie realia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZYGID Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 (edytowane) Witam. Opony powinny być tył - 140/90/18 , pród -120/90/18 , to są odpowiedniki tamtej rozmiarówki. M/C opona przeznaczona tylko do motocykli, 71H to dopuszczalna nośnośc i szybkośc w tym wypadku 71-345kg , H-210 km/h. ale drobne odchyłki dopuszczalne :) pozdrawiam. Edytowane 11 Marca 2009 przez ZYGID Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi