Autochton Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 A co sądzicie o tym: http://moto.allegro.pl/item371662525_kawas...i_w_polsce.html? hmm... to moje... miałem ochotę sprzedać, ale po nawinięciu paru kolejnych kilometrów zaczynam zmieniać zdanie....A motocykl jest naprawdę pięknie zachowany...W Polsce nie spotkałem się z takim stanem, choć z całą pewnością nie widziałem wszystkich.Poza tym dochodzi jeszcze "chwyt marketingowy" :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Widziałem motocykl Autochtona w akcji i mogę tylko potwierdzić, że jest w ekstra stanie :buttrock: Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckiz Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Faktycznie ładny, miałem takiego też był w świetnym stanie niestety byłem zmuszony go sprzedac i przesiąść się na coś dużo tańszego. Jesli jednak ktoś szuka takiego motocykla to jeden, w fabrycznym stanie jest w Karpaczu i był na sprzedaż. Właściciel ma na imie Roman i jeździ tam na TAXI. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOPIK83 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Czy bardzo kłopotliwe było mocowanie siedzenia dla pasażera i podnóżków?Sam mam taki zamysł,tylko nie wiem jaką opcje wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 A co sądzicie o tym: http://moto.allegro.pl/item371662525_kawas...i_w_polsce.html? hmm... to moje... miałem ochotę sprzedać, ale po nawinięciu paru kolejnych kilometrów zaczynam zmieniać zdanie....No niezłego CHIP`sa masz. Poczęstuj jakimis dobrymi fotkami, chętnie się przyjrzę. :icon_mrgreen: PS. Powiedzi lepiej skąd masz tą zieloną pompę ogrodową koło domu. Miałem taką sama na działce i ktoś mi gwizdnął w nocy. :D pozdro. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOPIK83 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 A jak Wam się wydaje, cóż to za sprzęt? http://moto.allegro.pl/item388027631_z_1000r_police.htmlRok produkcji 1992?To chyba nie miałby takiej owiewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckiz Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Ktoś miał dobry humor pisząc że to oryginał. Rocznik trudno okreslic bo przeciez one były wszystkie jednakowe od 1981r aż do końca produkcji. Ten nieudolnie przypomina modele z przed 1981r. Ale oryginał to on nie jest. No i cena z kosmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOPIK83 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 No właśnie, a jak to jest z tymi nazwami?Gość napisał, że ten jest Z 1000R.Ja myślałem, że tysiące to były wersje KZ, a nie Z.I w dodatku ten przyrostek R na końcu.O co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOPIK83 Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M898534 Czy faktycznie były malowane na zielono i jeździła nimi kadra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOPIK83 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 I znów widzę,że temat umiera.... Podobno wróbelki ćwierkają,że pare sztuk KZ 1000 Police,ktoś sprowadził do miasta Łodzi.... Czy to ploteczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Odpowiadajac po kolei na twoje pytania to modeli byla cal masa, a 1000R to byla tak zwana w Ameryce Eddie Lawson replika. Modele roznily sie szczegolami zawieszenia, instalacji elektrycznej, oczywiscie malowaniem ale nie sadze zeby moc znacznie sie roznila mimo roznych nastawow gaznikow. Z oznaczeniem Z i KZ tez bylo roznie w zaleznosci od rynku na ktorym byly sprzedawane, ale dalej byly to te same motocykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOPIK83 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Dzięki za odpowiedź! Przynajmniej wiem,że ktoś to jeszcze czyta. Przyznam,że krucho pod kątem informacji, w internecie o tym motocyklu - stąd moje pytania. Czy oprócz serwisówki, znasz jakieś źródła o tym modelu Kawasaki? Z tym oznaczeniem Z i KZ jest czasami ciężko się dogadać o jaki typ motocykla chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZYGID Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 TUTAJ JEST ŁADNIE OPISANA BUDOWA MOTORKA. http://www.bikebandit.com/houseofmotorcycl...us-1994/o/m4261 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOPIK83 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Dziękuję pięknie za link do strony. Z pewnością przyda się. Ciekaw jestem tylko,czy części które są tam wyszczególnione można faktycznie zamówić i kupić? Przydałby się zawias do kufra...nie jest on szczególnie trwałym elemnetem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZYGID Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 (edytowane) ZAKŁADAŁEM DO MOICH KUFRÓW ZAWIASY MEBLOWE Z METRAŻU A ZAMKI .http://www.allegro.pl/item537225358_zapiecie_walizkowe_do_skrzyn_transportowych.html Edytowane 27 Stycznia 2009 przez ZYGID Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi